Şimdi Ara

shell AgfaPhoto DC-302 kullanan vaar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine 3 mp...Bilgisayarda programla 5 mp olabilir...
  • Arkdaşlar kampanya hakkın bilgi verirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devastator

Arkdaşlar kampanya hakkın bilgi verirmisiniz ?

http://www.shell.com/home/content/tr-tr/kaynakca/_basin_bultenleri/_2007/fotomak_160707.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufekinci06

ama bir bakımdanda 5 mp nin kötü çekmemesi gerek diye düşünüyorum. sizce bunun çekiceği fotolar kötümü çıkar.

fotoğrafın kalitesinin mp ile alakası yoktur!

en azından ilk olarak onunla alakalı değildir
  • kısavası alma bence ii bi makina deil onun yerine bi tlf al 200 liraya daha çok işini görür yadsa 2. el bi foto makinası
  • quote:

Orjinalden alıntı: isamel03

kısavası alma bence ii bi makina deil onun yerine bi tlf al 200 liraya daha çok işini görür yadsa 2. el bi foto makinası

ya zaten para mara vermiyecem petrolden yollayacaklar.
  • KArdeş bugün babam aldı bu makinayı bozuk çıktı çalışmadı ama benim kanaatimce dandik bi makina bozuk çıkmasaydı foto yollardım
  • bir ara bende düşündüm ama vaz geçtim benzin alıp bu makineyi almaktan elde kalşmış mallar olduğu apaçık.
  • Arkadaşlar,

Verdikleri makine elde kalmış falan değil. Elde kalsa iyi. Agfa'nın dijital fotoğraf makinesi yok. Girin sitesine bakın. Artık Agfa diye bir markada matbaa sektörü dışında kalmadı. Uyanık bir Türk girişimcisi Çin'de fabrika bulup yaptırabileceği en ucuz makineyi yaptırmış. Çok az bir telif vererekte üstüne Agfa markasını bastırmış. İddia ediyorum bu makine bozulursa yapabilecek bir teknik servis yoktur. sadece birebir değişim yapıyorlardır. Düşünün belki şimdi bozulsa değiştirebilirler belki ama ya 1 sene sonra ne olur düşünün, muhatap bulamazsınız. Geçen hafta ÇiN'deydim, yerde tezgahlarda buna benzer digital kameraları 20 usd'ye satıyorlardı. Shell'in nasıl böyle bir kampanya yaptığını anlamakta zorluk çekiyorum. Yap adam gibi kampanya kardeşim.
    Birde adam kandırıyorlar 5 MP diye..Anlamayana gazlayalım. tabiiki millet ne anlar interpolasyondan. Kırşehirdeki Shell gazlıycak adamlara 5 MP diye..
    İddia ediyorum. Sony K750i çok daha iyi fotoğraf çeker.

bazı arkadaşlarda vasat makine demişler. vasat kavramı bu kadar ayağa nasıl düşer anlamıyorum. Birçok markanın giriş seviyesi ürününe vasat deniyor bu forumda.

Artık şunu kabul etmek gerekir:

OPTİK ZOOM YOKSA, SESLİ VIDEO ÇEKİM YOKSA 4 MP'İN ALTINDAYSA CEP TELEFONU TAŞIMAK BU TİP MAKİNEYİ TAŞIMAKTAN DAHA İYİDİR. BOŞUNA YÜK OLMAZ EN AZINDAN.

• Yaw bu oyuncagi almayı dusunmek dahi basli basina bir ZAMAN KAYBIDIR arkadaslar. Dusunmesi dahi komik bu cihazı satın almayı
  • Bence bu toys'R'us da satılmalı.
  • Hakikaten adminlere söyleyelim. Bu forumdan çıkartsınlar bu konuyu. Hakikaten boşuna zaman kaybediyoruz.
  • kullanan var mı arkadaşlar? örnek resim falan koyabilir mi arkadaşlar?
  • Yakıt üstüne "40TL" ise şahsen alırdım Hiçbişey olmasın burda incelemek için alırdım
  • kalsın bence.. Yakıt alırken marketin içinde gördüm , dur bakim bu neyin nesi diye aldım, baktım hani biz çocukken pazarda oyuncakçılar vardı hatırlarsınız orda satılanlar gibi plastik ötesi bir mucizei dijital.. Hey gidi Alman Agfa bunun isim telif hakkını sen sattıysan basılan faturaya harcanan vakite yazık dedim içimden.. Bedava vereceklerse bile çocuklara versinler hiç olmazsa 1-2 saat kırana kadar bizim makinelerle oynamazlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

kalsın bence.. Yakıt alırken marketin içinde gördüm , dur bakim bu neyin nesi diye aldım, baktım hani biz çocukken pazarda oyuncakçılar vardı hatırlarsınız orda satılanlar gibi plastik ötesi bir mucizei dijital.. Hey gidi Alman Agfa bunun isim telif hakkını sen sattıysan basılan faturaya harcanan vakite yazık dedim içimden.. Bedava vereceklerse bile çocuklara versinler hiç olmazsa 1-2 saat kırana kadar bizim makinelerle oynamazlar..

Evet. Bir güncel bir cep telefonu bile daha iyi foto çeker. Kepazelik diyorum sadece. Bilmeyen anlamayan insanlara benzin satmak için tasarlanmış çirkin bir tezgah

• benzin almaya gerek yok, 50 milyon verince veriyolar makinayı
    denemek için alacak olan varsa....
  • Yazık bu ülkenin paralarına. Adi ucuz cihazlara 50 YTL bile olsa para vermek günah cidden.

4 gün kullanıp çöpe atılacak

Böyle bir kampanyayı yapan Shell'i kınıyorum. Benzin satabilmek için insanları kandırmamak gerek.

Her reklamı gördüğümde sinir oluyorum. Sanki çok kaliteli bir ürün hediye ediyorsun.
  • Bu çirkefliğin ardından ben beklediklerinin tam tersi aracım yolda ve çaresiz kalmadıkça asla shell den benzin almam.
  • bp toshiba dvd player veriyor 20 ytl ye.daha iyi.eğer benzin alıyosanız ve bişeyler almak istiyosanız.opettede var bpdede araç buzdolabı da veriyolar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.