Şimdi Ara

shell AgfaPhoto DC-302 kullanan vaar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AgfaPhoto DC-302 bu cihazı kullananlşar yorumlarını yazsınlar ve çektikleri fotoları eklesinler. 2-3 güne kadar bundan bi tane ben almayı düşünüyom ama kararsızım bana yollayacağınız fotolar yardımcı olacaktır . tşk.

• benzin istasyonunun verdiği makina mı bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikopak

benzin istasyonunun verdiği makina mı bu?

evet
  • sadece reklamda gördüm 3mp ama programla 5mp e kadar yükselebiliyo yazıyo ama ne kadar kaliteli ne kadar kalitesiz görmediğimiz için fazla bi şey söyleyemeyiz zaten orjinalda 3mp olan bi makinadan da bi şey beklenmez heralde öyle değilmi
  • Oncelikle fotografın kalitesi ile mp in hicbir iliskisi yoktur. Bu sekilde degerlendirmeyin.

Urune nette bakınca giris seviyesi oldugu goruluyor. Basit bas cek makina sınıfında yani. Eski nesil 3 mp cmos sensor kullanılmıs ve optik zoom icermiyor. İnterpolasyon kullanılarak 5 mp cıktı verebiliyor. Elde kalmıs yada dusuk seviye cihazları bu promosyonlarla eritirler. Buda oyle bir kampanya sanırım. Gunduz yeterli olabilir ama gece cekimleri vasat olur tahminindeyim. Genel anlamda vasat cihaz.

shell  AgfaPhoto DC-302 kullanan vaar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Oncelikle fotografın kalitesi ile mp in hicbir iliskisi yoktur. Bu sekilde degerlendirmeyin.

Urune nette bakınca giris seviyesi oldugu goruluyor. Basit bas cek makina sınıfında yani. Eski nesil 3 mp cmos sensor kullanılmıs ve optik zoom icermiyor. İnterpolasyon kullanılarak 5 mp cıktı verebiliyor. Elde kalmıs yada dusuk seviye cihazları bu promosyonlarla eritirler. Buda oyle bir kampanya sanırım. Gunduz yeterli olabilir ama gece cekimleri vasat olur tahminindeyim. Genel anlamda vasat cihaz.

peki kardeşim sana bi soru soruym 12,5 mp lik bi makinayla 3 mp lik bi makinanın fotoğraf kalitesi bir olurmu???

• quote:

Orjinalden alıntı: oztekin58

quote:

Oncelikle fotografın kalitesi ile mp in hicbir iliskisi yoktur. Bu sekilde degerlendirmeyin.

peki kardeşim sana bi soru soruym 12,5 mp lik bi makinayla 3 mp lik bi makinanın fotoğraf kalitesi bir olurmu???

Hocam sorduğun soruya bak tabi belli olur ama 6 mp ile 12 mp nin bilgisayar mönitöründe bir farkı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Orjinalden alıntı: oztekin58

quote:

Hocam sorduğun soruya bak tabi belli olur ama 6 mp ile 12 mp nin bilgisayar mönitöründe bir farkı olmaz

kardeşim anırım yanlış okudun ben belli olurmu diye sormadım bir olurmu diyorum tabiki bir olmaz bende bunu senin kadar biliorum ikarahal ''Oncelikle fotografın kalitesi ile mp in hicbir iliskisi yoktur. Bu sekilde degerlendirmeyin.'' demiş onu vurgulamak istedim... çaktııın ;)

• MP boyuttur, kalite ile alakası yoktur. (crop yapmada iş değişir)

3.3 mp lik hp620 makine 7.2 mp.lik sony dsc-s650 den daha kaliteli çekim yapar. Çünkü sensör 1/1.8 dir.

Düşük mp.li bi makine çok yüksek mp.li makineden çok daha kaliteli resimler verebilir.

Bu topicde sorulan makineye gelirsek, hiç işe yaramaz. 50-60 liraya ikinci el bişieyler alın, daha iyi olur.
  • mp degeri fotografın sadece boyutudur, buyuklugudur. Soyle dusunun elinizde iyi bir fotograf makinası var ve 2 mp ayarlayıp foto cektiniz. Birde diger taraftan 3 mp lik bir cep telefonu ile foto cektiniz. Sizce hanigi foto daha keskin,canlı, renkler gercekci cıkar ve neden ?

Mesela canon yada nikon 3 mp makina ile kokeni fotografcılık olmayan 5 mp foto makinası arasında hangisini secersiniz. Cozunurluge bakıp 5 mp seciyorsanız birsey diyemem.

Fotograf kalitesini cozunurluk belirlemez sadece cıktı, baskı boyutunu belirler.
    Fotografta kaliteyi buyuk kaliteli sensor, iyi bir lens ve islemci belirler.

Neden cozunurlugu yuksek olan makinalarda artık sensor boyutuna bakar olduk dersiniz cunku inc basına ne kadar fazla pixel duserse fotograf kalitesi o kadar bozulmaya baslar.

Nikon d50 DSLR makina 6 mp
    Coolpix P4 kompakt makinada 8 mp

Sizin mantıgınızla bakarsak burda cozunurlugu daha yuksek olan p4 daha iyi sonucu cıkıyor.
    Bence tam tersi. Nikon D50 23.7 x 15.5 mm sensor boyutu ile cok cok daha iyi olacagı kesin.

Umarım anlatabilmisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 27 Temmuz 2007; 14:44:20 >

• neyse konu farklı yere gitmiş. ben söyliim bu makinayı ALMA!

verim alamazsın ;)
  • quote:

mp degeri fotografın sadece boyutudur, buyuklugudur. Soyle dusunun elinizde iyi bir fotograf makinası var ve 2 mp ayarlayıp foto cektiniz. Birde diger taraftan 3 mp lik bir cep telefonu ile foto cektiniz. Sizce hanigi foto daha keskin,canlı, renkler gercekci cıkar ve neden ?

Mesela canon yada nikon 3 mp makina ile kokeni fotografcılık olmayan 5 mp foto makinası arasında hangisini secersiniz. Cozunurluge bakıp 5 mp seciyorsanız birsey diyemem.

Fotograf kalitesini cozunurluk belirlemez sadece cıktı, baskı boyutunu belirler.
    Fotografta kaliteyi buyuk kaliteli sensor, iyi bir lens ve islemci belirler.

Neden cozunurlugu yuksek olan makinalarda artık sensor boyutuna bakar olduk dersiniz cunku inc basına ne kadar fazla pixel duserse fotograf kalitesi o kadar bozulmaya baslar.

Nikon d50 DSLR makina 6 mp
    Coolpix P4 kompakt makinada 8 mp

Sizin mantıgınızla bakarsak burda cozunurlugu daha yuksek olan p4 daha iyi sonucu cıkıyor.
    Bence tam tersi. Nikon D50 23.7 x 15.5 mm sensor boyutu ile cok cok daha iyi olacagı kesin.

Umarım anlatabilmisimdir.

bak buna katılıyorum ama başta ters düştü konular kardeşim

• Konu dagılmaya basladı.

Bahsi gecen makina vasat bir cihaz. Cok sey beklememek lazım.
    Butce olayı kısıtlı ise canon yada nikon un 2 nci elde garanti kapsamında alınacak kompakt sınıf optik zoom lu bir urun bundan kat be kat iyi sonuc verecektir.

Makina secip alırken sensor boyutuna cinsine, tam kontrollu olduguna, ıso performansına, hazır senaryoların bulunmasına, dijital degil optik zoom olmasına, lens markasına, vizorunun bulunmasına, flash etkinligine, enstantene ve diyafram aralıgı gibi vs. degerlere bakarak karar vermeniz lehinize olacaktır.

Fotograf isterse 100 mp olsun, camur gibi olduktan sonra bir degeri anlamı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 27 Temmuz 2007; 16:34:20 >
  • quote:

Konu dagılmaya basladı.

Bahsi gecen makina vasat bir cihaz. Cok sey beklememek lazım.
    Butce olayı kısıtlı ise canon yada nikon un 2 nci elde garanti kapsamında alınacak kompakt sınıf optik zoom lu bir urun bundan kat be kat iyi sonuc verecektir.

Makina secip alırken sensor boyutuna cinsine, tam kontrollu olduguna, ıso performansına, hazır senaryoların bulunmasına, dijital degil optik zoom olmasına, lens markasına, vizorunun bulunmasına, flash etkinligine, enstantene ve diyafram aralıgı gibi vs. degerlere bakarak karar vermeniz lehinize olacaktır.

Fotograf isterse 100 mp olsun, camur gibi olduktan sonra bir degeri anlamı olmaz.

katılıyorum sana kadeşim

• 40-45 euroluk makine için 600 ytl lik yakıt alacağım üzerinede teşekkür için 40 ytl vereceğim...Kıytırık bir makina için...Milleti enayi mi zannediyorlar....Sakın almayın ...
  • şimdi anladım peki aranızda çekilmiş bir resim koyabilecek olan varmı ve bu makine de hafıza kartı desteği var mı?
  • o kadar bilgi bulamadım bu makina hakkında, kendi sitesinde bile bilgisi yok adam gibi
  • quote:

o kadar bilgi bulamadım bu makina hakkında, kendi sitesinde bile bilgisi yok adam gibi

Teknolojisi geçmiş bir makina ...Sadece promosyonlarda kullanılır işte...Aşagıdaki bilgilere göre hafıza kartı desteği var gözüküyor Yusuf....

http://urun.gittigidiyor.com/AGFA-PHOTO-DC-302-Sifir-5-0-Megapixel_W0QQidZZ5605914

http://cgi.ebay.ch/Digitalkamera-5-Megapixel-AGFA-PHOTO-DC-302-NEU-OVP_W0QQitemZ320139679005QQihZ011QQcategoryZ8296QQcmdZViewItem

• quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca

quote:

o kadar bilgi bulamadım bu makina hakkında, kendi sitesinde bile bilgisi yok adam gibi

Teknolojisi geçmiş bir makina ...Sadece promosyonlarda kullanılır işte...Aşagıdaki bilgilere göre hafıza kartı desteği var gözüküyor Yusuf....

http://urun.gittigidiyor.com/AGFA-PHOTO-DC-302-Sifir-5-0-Megapixel_W0QQidZZ5605914

http://cgi.ebay.ch/Digitalkamera-5-Megapixel-AGFA-PHOTO-DC-302-NEU-OVP_W0QQitemZ320139679005QQihZ011QQcategoryZ8296QQcmdZViewItem

ben petrolden alıcam bir kaç gün içerisinve vericekler

• ama bir bakımdanda 5 mp nin kötü çekmemesi gerek diye düşünüyorum. sizce bunun çekiceği fotolar kötümü çıkar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.