Şimdi Ara

Sharkoon Rush Case

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu kasayi kullanan biri varmi forumda??

satis linki;http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=Rush%20Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 10 Mayıs 2009; 20:53:26 >

• Siparişini vedim hepsiburada dan peşin fiyata 8 taksit yapıyorlar. İnceleyip yorumlarımı paylaşırım
  • http://www.hepsiburada.com/sharkoon-rush-case-aluminyum-micro-atx-kasa-psu-yok/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd962836

75$ gibi bir fiyata 1.0 MM alüminyum kasa gayet iyi bir fiyat. Sharkoon' da oldukça eski ve bilinen bir markadır, iyi bir kasa çıkacağını tahmin ederim. Micro Atx ya da Mini Itx bir anakart ile güzel sonuçlar verebilir, aramızda ürünü alıp yorum yapanlar oldukça daha fazla bilgi sahibi olacağız.

• kullananlar yorum yapabilirlermi acaba almauyı düşünüyorum

• Bimeksde gördüm bu kasayı full alüminyum ön panel piyano siyah çok kaliteli duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingTheodon

Bimeksde gördüm bu kasayı full alüminyum ön panel piyano siyah çok kaliteli duruyordu.

Eğer istanbul'da ise Bimeks'in hangi mağazasında gördünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kasayı kullanarak bir arkadaşa sistem topladım

kasa çok hafif, malzeme-işçilik kaliteli
    montajı kolay
    hemen her ebatta ekran kartını sığdırabiliyorsun

görebildiğim tek eksi yanıysa büyük boyutlu işlemci fanı kullanamıyorsunuz, en fazla 7.5-8cm yüksekliğinde soğutucular sığıyor.

sonuç olarak tavsiye ederim.
  • dostum bir resim çekersin ozaman kasayı merak ediyorumda

metal kısımı dandik diyorlar yorum olarak ama
  • Merhaba,

Ben de Sharkoon Rush kasa kullanıyorum. Diğer kullanan arkadaşlara sormak istediğim, arkadaki 12cm'lik fan içeri doğru mu, dışarı doğru mu üflüyor..?

Benimkinde içeri doğru ama sanki dışarı doğru olsa daha iyi olacak gibi geliyor..
  • Bendede bu kasadan mevcut, daha ufak boyutlu soğutucu almadığım için sistemi kuramadım ama 3 slot soğutmalı gtx260m sorunsuz sığıyor kasaya.Tek eksisi 2 hdd takılabilmesi birde 5.25 yuvasının 1 adet olması.

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Merhaba,

Ben de Sharkoon Rush kasa kullanıyorum. Diğer kullanan arkadaşlara sormak istediğim, arkadaki 12cm'lik fan içeri doğru mu, dışarı doğru mu üflüyor..?

Benimkinde içeri doğru ama sanki dışarı doğru olsa daha iyi olacak gibi geliyor..

Benimki dışa doğru üflüyor zaten normali de o şekilde olması. Siz fanı ters çevirin bence.

Birde imkanı olan arkadaşlar kasanın ön tarafına 8cm lik yuvaya da iyi bir fan taksınlar sistem soğutmasında iyi işe yarar.

• cfiliz merhaba;kullandığım kasa farklı ama,bu kasa da hoşuma gitti.
    Sisteminizdeki donanım bileşenlerinin sıcaklık değerlerini merak ediyorum,ekran alıntısı verebilir misiniz ?...
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Bendede bu kasadan mevcut, daha ufak boyutlu soğutucu almadığım için sistemi kuramadım ama 3 slot soğutmalı gtx260m sorunsuz sığıyor kasaya.Tek eksisi 2 hdd takılabilmesi birde 5.25 yuvasının 1 adet olması.

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Merhaba,

Benimki dışa doğru üflüyor zaten normali de o şekilde olması. Siz fanı ters çevirin bence.

Birde imkanı olan arkadaşlar kasanın ön tarafına 8cm lik yuvaya da iyi bir fan taksınlar sistem soğutmasında iyi işe yarar.

Bana da dışarı doğru üflemesi gerekiyor gibi gelmişti... Bu akşam söküp ters çevireyim fanı..

@erom?,

Bir ara screenshot alırım (şimdi dizüstünden yazıyorum). Genel olarak işlemci (X2 245) 45'C civarı (kendi fanı genelde duruyor, ara sıra çalışıyor - sessiz olması için böyle ayarladım).

Hdd'lerin sıcaklığı 42 (seagate 11.seri) ve 47 derece (seagate 8.seri).

Açıkçası işlemci ile derdim yok, ama hdd sıcaklıklarını biraz daha düşürsem daha iyi olur gibi geliyor.. Yoksa böyle iyi mi dersiniz..?

• Cfiliz tekrar merhaba;hava akışı kasanın dışına doğru olduğunda alacağınız sıcaklık değerleri çok daha düşük olacaktır,emin olabilirsiniz.
    Kullandığım HDD, WD Cacaiar Black, performansı da çalışma sıcaklığı da yüksektir ama,buna rağmen bendeki değerler 32 ile 35 derece arasında değişiyor ki,
    kullandığım kasanın soğutma özelliği çok da mükemmel değildir.Bu arada müsait olduğunuzda değerleri alabilr miyiz ?...
    İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erom?

Cfiliz tekrar merhaba;hava akışı kasanın dışına doğru olduğunda alacağınız sıcaklık değerleri çok daha düşük olacaktır,emin olabilirsiniz.
    Kullandığım HDD, WD Cacaiar Black, performansı da çalışma sıcaklığı da yüksektir ama,buna rağmen bendeki değerler 32 ile 35 derece arasında değişiyor ki,
    kullandığım kasanın soğutma özelliği çok da mükemmel değildir.Bu arada müsait olduğunuzda değerleri alabilr miyiz ?...
    İyi akşamlar.

Az önce fanı ters çevirdim. 47 civarı olan hdd 43'e, 42'C olan ise 37'C'ye düştü.

Kasayı ikinci el bir arkadaştan almıştım, belki o içeri üfleyecek şekilde ayarlamış - ama dışarı doğru verince çok daha etkili oldu.

Ön tarafa da eskiden kalma Zalman 9cm'lik fanı taktım

• kasayı bende kullanıyorum hatta binbir modifiye ile
    kasa çok iyi
    aliminyum olduğundan süper hafif
    dağıtıp toplaması çok kolay

şuan piyasada içine sığmayacak ekran kartı yok, yarın ne olur bilinmez
    3 HDD + 1 optik sürücü takılabiliyor
    yada 2 HDD + 1 sürücü + 1 Floppy
    hatta isternirse 4 HDD 1 sürücü bile kullanılabilir aslında

bence en büyük problemi soğutucu
    her soğutucuyu takamazsınız çünkü alan kısıtlı
    CPU yüksekliğinide düşünürsek 70-75mm arası yüksekliği olan bir soğutucu ancak sığar

yada benim gibi az biraz kesme ile 140*84mm olan Thermaltake X5 ORB FX II gibi bir soğutucuda takabilirsiniz...

Ben kasanın içini siyah ve kırmızıya boyadım,
    yan paneli kesim, radyatör ve su haznesi vs taktım su soğutma bağladım kullanıyorum

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

Sharkoon Rush Case

• Gerçekten çok şık bir çalışma olmuş elinize sağlık hocam, fataity psuda cuk oturmuş renklere alüminyum bir kasa için iyi bir fiyatla sanalmarketimde kapmanya var, htpc olarak bende düşünmüyor değilim

http://www.sanalmarketim.com/urun/b7277878ea69402aafba38700e2b3a3b/SHARKOON-Rush-Case-Aluminyum-Micro-ATX-Kasa-(Psu-Yok)

• sergeant_sebastian merhaba;eminim kasa son haline gelene kadar yaptığınız çalışmalar süresince çok keyif almışsınızdır.Sizi kutluyorum
  • bu bilgisayar benim 3. bilgisayar olduğundan pek kullanmıyorum
    kurulum sırasında da pek zamanım yoktu iş güç
    genelde haftasonları ilgilendim ancak bazen bu sıcakta işgence gibi geldiği anlar çok oldu
  • Valla, bir de motor taksan araba olarak kullan, baya aşmışsın. Gerek varmıydı su soğutmaya, iyi bir işlemci fanı yeterli gelmiyor mu? Yoksa sessiz çalışması için mi düşündün?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.