Bildirim
Peak Power Nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
500w teorik değer
460w stabiletisini kaybetmeden verebilecegi en uç değer
yanlış biliyorsam uyarın bende bilgileneyim arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 27 Haziran 2008; 14:36:13 > -
evet doğru biliyorsun yanlışın yok peak en uç nokta zirve demek yani verebilieceği en fazla güc 460 wattdır. -
oksağol.tam emin değildim şimdi tam olarak emin oldum -
Etiket resmini tam olarak çekip buraya koyman mümkün müdür? Merak ettim tam olarak diğer değerlerini de.. -
Bir anlık çıkabileceği en yüksek nokta -
PSU nun çok kısa bir süre için (1sn den az) verebileceği maksimum güçtür. Sürekli bu güç çekilmeye çalışılırsa PSU ya arıza yapar ya da korumaya geçip kendini kapatır. Bazı PSU üreticileri ürettikleri PSU yu tepe güç değeri ile etiketler, bazıları ise sürekli sağlayabileceği maksimum güç değeri ile. Hatta bazıları ürününe o kadar güvenir ki PSU nun gerçek koşullarda maksimum yük altında sürekli çalışma ömrünü bile belirtirler. Emin olunki piyasadaki pek çok güç kaynağı gerçek koşullar altında etiket güç değerinde test edilse kısa sürede havlu atacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 27 Haziran 2008; 21:21:49 > -
bluestorm 1 460wmış..
benimkinde peak power 530w yazıyo..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X