Şimdi Ara

Shadows of the Damned Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

incelem içun teşekkürler....
  • 6 puanmı hehehe grafik manyağı olmuş herkez alın size mf3 alın size bf3 ozaman
  • ümitliydim bu oyundan ümidim boşa gitti :(
  • Ben birçok güvenilir yerde 8 üstü hatta 8.9 aldığını gördüm... Şimdi bana burdan saçpa sapan güler yüzlerle nerde diye sorup durmayın gidin araştırın, okuyan araştıran biriyim öyle 3.sınıf sitelerden bahsetmiyorum.BSC nin incelemelerini çok seviyorum o ayrı... Şimdi birde her ay aldığım dergide en çok güvendiğim kadronun fikirlerini alacam. Ama Genel puan 6.8 çok düşük bence 7.5 en az hak ediyor. Arkadaşım pre-order la aldı yani 7.5 puanın altında olması ilginç geldi. Oyundaki atmosfer, espriler, ortamdan fazla bahsedilmemiş, Bu bir rapçinin 'Rock Albümü incelemesine dönmüş' Ya da Anime izlemeyen birinin Japon oyunu incelemesine. Pinti IGN bile 7 vermiş ki okuyucu puanları 8.6... ilk kez zıttını gördüm, SES 9.2 iken genel puan içerisinde sanki hiç yer etmemiş. Yani 6.8 genel puanı alabilmesi için sesin 7 filan olması gerek sanırım orda bir yanlışlık var. Herneyse..

• @BSC Misafiri 22:17:10
    Sen ne garip bir adamsın ya.Herkesin fikri kendinedir.Her site aynı puanı vericekse bu incelemelerin ne anlamı var bana söylermisin?
    Ayrıca "Genel Puan"da ortalama alınmaz oyunun ederi verilir.Bazen oyunun seleri ne kadar güzel olursa olsun,oyunu kurtarmaya yetmeyebilir.Sen oyunu merak ettiysen al,oyna,bitir.Neden incelemye laf atıyorsun?
    Neyse Ersin abi iyice kendini geliştirdin.Artık Erdinç abi gibisin.Darısı Gökhan abinin başına.İyi oyunlar...
  • Bildiğiin Dante's inferno Bayonetta kırması olmuş..
  • İnceleme için teşekkürler.. Ama grafiklere az puan verilmiş.. En aşağı 7.5 - 8 puanı hakediyor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

"şadov of dı demnıd" telafuzu bana biraz yanlış geldi... özellikle oyunun adının "Shadow" değil de "Shadows" olması dikkatinizden kaçmış sanırım...

onun dışında güzel inceleme :) Suda 51 yine yapmış yapacağını...

Telaffuz yanlış zaten. Shadows'taki "s" gözden kaçmış olabilir ufak bir hatadır ama Damned kelimesinin telaffuzu yanlış. En azından şu oyun isimlerinin telaffuzuna internetten bakmak çok zor değil sesli sözlüklerden vs. Defalarca tekrarlanan yanlış telaffuzlar güzel incelemelere gölge düşürüyor.

Onun dışında güzel bir inceleme olmuş grafik puanı buglar yüzünden düşük verilmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 6 Temmuz 2011; 22:56:47 >
  • abi ben sizleri pek anlamıyorum.grafik önemli değil grafik çılgınlığı falan derken siz bir kaç kaplama kötü diyerek oyundan 3,5 puan kırıyorsunuz.hadi oynanabilirlik ve ses tamam da şu grafik olayını çözemicem galiba.
  • Ersin Kılıç üstadım iyi bir tv"de inceleseymiş görürmüş grafik şenliğini kusura bakmayında vallahi olmamış ya şu oyuna nasıl kötü dersiniz çok üzüldüm ve bundan sonra incelemeleri lütfen iyikul abimiz yapsın bu oyuna gamespot ki her oyuna zor puan verir 8.5 verdi sen kalkmışsın 6.5 veriyorsun sen ayıp etin bu oyuna birdaha incelemeleri erdinç iyikul yapsın dostum sen aynı şeyi o güzelim darxsider oyunundada yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87438DA91 -- 8 Temmuz 2011; 11:11:23 >
  • bugün oyunun siparişini verecektim ama sizin incelemeniz izledikten sonra vazgeçtim
  • @ps4
    Sövmediğin kalmış .
  • Tam oyuna ısınacağım anda "...ama... öte yandan..." bağlaçları soğumama yol açtı ki bunlarda da haklılık payı olduğu görünüyor. Müzikler sağlam duruyor.
  • ps4 sana kalmadı kimin inceleme yapıp yapmayacağı ayrıca ersin abi gayet iyi antatıyor.
  • Oynamadan yorum yapamamam ama videoda gördüğüm kadarıyla genel olarak 7-7.5 puanı hakediyor gibiydi.
  • LawLess437 abi oyun 8.5 puan aldı bak istersen
    http://www.gamespot.com/ps3/action/shadows-of-the-damned/review.html?tag=games%3Bgame_title%3B4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87438DA91 -- 7 Temmuz 2011; 17:31:50 >
  • Sevgii arkadaslar lütfen yanlış anlaşılmasın ben inceleyene kızmıyorum
    Ama yemin ediyorum bu oyun çok iyi sony z5500 de 2 kere bitirdim oyunu
    İnanın Ersin çok puan kesmiş çok bu oyun verdigi puanda çok çok üstünde
    Bir puan alması gerektiğini. Düşünüyorum ve bu
    Oyunu çok rica ediyorum Erdinç abi incelesin birkerede çok rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87438DA91 -- 7 Temmuz 2011; 17:32:54 >
  • üç usta üç usta dediniz çıka çıka bu oyun mu çıktı yani... üç ustanın yaptığının 10 katını kojima tek oyunda yapıyor
  • Sen atışmak istiyorsun lakin senin tuzağına dusmucem
    Oyunun incelemesini yapan kisi oyuna az puan vermiş benim yakınmam bundandir inanın
    Su defol git lafın hiç hoş değil burası tartışma
    Yeri değil bilakis yorum sitesidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-87438DA91 -- 7 Temmuz 2011; 17:20:06 >
  • kimse kimsenin avukatlığını yapmasın bence..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.