Şimdi Ara

Shadows of the Damned Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
11.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevdiğiniz kız uğruna ne kadar ileriye gidebilirsiniz? Shinji Mikami, Goichi Suda ve Akira Yamaoka gibi ustaları bir araya getiren Shadow of the Damned ile sevgilimizin peşinden cehennemin dibine kadar ilerliyoruz.

• tam ilahi komedya yazıyordum siz söylediniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 6 Temmuz 2011; 18:07:00 >
  • O kadar kötü puanlamanın içinde Ses yanlış yazıldı sandım.
  • Final müthişti
  • Sonu büyük bi inceleme olmus , elinize saglık .
  • İnceleme Güzel.
    Anlatım Güzel.
    Oyun Kötü olmasına rağman sonda ki sahne gülmeme sebep oldu :D
    İnceleme için teşekkürler.
  • Son zamanlarda ki en iyi aksiyon oyunlarından biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puhahaha sonundaki büyük kocamadn silah süper :D
  • Ersin abi bence en iyi incelemen olmuş. Tebrikler. Tonlamaları iyice oturtmuşsun. Umarım İncelemelerinin devamı gelir. Ama seslere 9.2 verildiği halde genel puanı neden bu kadar az etkilediğini anlamadım.
  • İnceleme yine harika olmuş.Teşekkürler BSC.
  • BSC Misafiri
    06.07.2011 18:22:20 K
    Kesinlikle katılıyorum.Ersin abinin en iyi incelemesi olmuş inşallah ilerideki incelemelerinide böyle güzel bir şekilde hazırlar.
  • "şadov of dı demnıd" telafuzu bana biraz yanlış geldi... özellikle oyunun adının "Shadow" değil de "Shadows" olması dikkatinizden kaçmış sanırım...

onun dışında güzel inceleme :) Suda 51 yine yapmış yapacağını...
  • 6.8 ortalama oyuna az bence 7.5'i hak ediyor ama son söz doğru klasik olabilecekken oyuna yazık etmişler
  • ersin b canlan kardeşim ya bi canlan güzel dostum ya sen artık çaylaklığı aştın bu ses tonu ne
  • video incelemesi için tesekkurler o son neydi oyle yav çostu kuru kafa :)
  • pc için çıkmadığına üzülmeye değer mi bu oyun ?
  • İnceleme güzel emeğinize sağlık,oyun normal çerezlik bir oyun şu dönemde iyi gitti.Son bölüm oyunu anlatır cinsten olmuş.
  • tebrikler ea bu oyunuda mahvettin
  • Oyunun adı "Shadows of the Damned" olmasına rağmen inceleme adında ve videoda "Shadow of the Damned" deniliyor. Ayrıca videonun sonundaki sahne mükemmelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 6 Temmuz 2011; 20:22:59 >
  • Çoğu yerden süper puanlar almış ama...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.