Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
7
Favori
17.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -IMAX-

2.oyun 279 tl çıkmışken 3.oyunun 209 tlde kalması saçma olur yakında mutlaka onada zam gelecektir 299 350 falan olur

Sağol hocam almışken croft sürümü alayım bari suan oynayamıycam ama fiyat yükselir birde indirim bekleriz aynı paraya indirimde alıp pişman olmayalım ☺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam malesef yeni fiyatlandirmalar bu şekilde olacak. benim tahminime göre ekim başinda çıkmiş ve çıkacak oyunlar komple zamlanacak. mustafa bir röpörtajinda demisti 3ayda bir kura göre fiyat güncellemesi yapiliyor diye. önceki ayarda kur stabil olunca fiyatlara bir oynama yapmadik diyordu. simdi yılın son çeyreğine gireceğimiz 1ekimde yeni fiyatlar ile karşilaşacagiz diye tahmin ediyorum. xbox gold üyelik 400 üzeri olmuş sanirm bizim plus üyelik 180lira komik rakam kaldi malesef guzel bir zamda o alacak yakinda. zaten konsol fiyatlarida ortada hocam son artişdan sonra slimler bile 2000lirayi geçti. pro 3000lira. yeni türkiyede artik oyun sektörü ve fiyatlari bu şekilde hocam malesef. oyun oynamak iyice lüx oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 hocam.

Kimsenin maddi durumunu aşağılama niyetinde değilim ama parasının değer kaybetmesine sebep olanları değil firmaları suçlayanlar çok komik geliyor. Alamadığı oyuna çamur atıyorlar bir de. Alamayıp oynayamıyorsan köşede dur, illa kedi ciğer olayına döndürmek zorunda mısın?

Paranı bu durumlara düşürenlere gerekli tepkiyi veremeyip sırf parası yetmiyor diye oyun karalamak da yeni moda sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 15 Eylül 2018; 14:33:35 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Sanırım benim son konsolum ps4 slim olacak bu fiyatlara Oyun alınacak gibi değil. Nintendo switch oyunlarına gülerken daha beter olduk

• Oyunu bitiren varsa elden alabilirim 2. el istanbul avrupa yakasından :)
  • Birader git o otoriter sitelerin forumlarında konuş ne boş yapıyorsun konuda? İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. Sana mı soracaklar?

Oyun hakkında kendi fikrin olsun önce, sonra gel konuş. Millete koyun diye hakaret ediyorsunuz ama gram farkın yok senin de hakaret ettiğiniz insanlardan. Demek ki otoriter şirketler iyi dese burada babanın şirketiymiş gibi savunurdun oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 15 Eylül 2018; 17:14:56 >
  • Oyunu %40 bitirdim şuan her yeri didik geziyorum diğer oyunlar gibi bunu da %100 bitireceğim. Oynadığım süre zarfında 1-2 yeni özellik dışında diğer oyunlardan zerre farkı yok oyunun. Kötü anlamda demiyorum yanlış anlaşılmasın atmosferi çok iyi kendini oynattırıyor grafikler de etkileyici ama en buyuk eksiği aksiyon yok bildiğiniz ormanda survivor teması yasıyonuz. Uncharted daki salt aksıyonun çeyreği belki var ve bunu kaç oyundur çözemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 15 Eylül 2018; 18:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Oyunu %40 bitirdim şuan her yeri didik geziyorum diğer oyunlar gibi bunu da %100 bitireceğim. Oynadığım süre zarfında 1-2 yeni özellik dışında diğer oyunlardan zerre farkı yok oyunun. Kötü anlamda demiyorum yanlış anlaşılmasın atmosferi çok iyi kendini oynattırıyor grafikler de etkileyici ama en buyuk eksiği aksiyon yok bildiğiniz ormanda survivor teması yasıyonuz. Uncharted daki salt aksıyonun çeyreği belki var ve bunu kaç oyundur çözemiyorlar.
    Tomb raider in uncharted la alakası yoktur .

Seriyi 1. Oyundan beri oynarım . Bazı yerlerde 1 ay çözümü bulamazdım . Bundan 20 sene evvelden bahsediyorum . Keske ozaman ki gibi olsa

Oyna oyna bitmez di 3ve 4 muhteşem di 5 de özellik le olu bebeklerin sonunda geldiği bir tünel vardı dehşet güzeldi. Ne günler di be

Ps one da ne oynardım . Şimdikiler 2 saat te bitiyor ne hikaye var ne bisey

• geçen hafta “kaplamaları değiştirilmiş 20 liralık oyun” dediğimde nefret kusanlara ithafen

gerçi buna gerek de yok. oyuna 200 lira verip alanlar da aynı fikirde

• classlord kullanıcısına yanıt
    bende tr3 den beri oynarim hocam benimde 2hafta takildiğim bir yer olmuştu. ozamanlar ne youtube var ne çözümler. kendimiz arar bulurduk. bi takildikmi günler haftalar sürerdi çözmek.

• Daha ilkokula giderken aldığım PS1'in yanındaki oyun Tomb Raider 1'di.

Youtuberları dinleyecek değilim bu konuda muhtemelen seriye rise of tomb raider ile başlamışlardır.onları dinleyipte buraya gelip 25 tl bakın ben haklıyım demek komik.

Oyun hakkında eleştirimde olur güzellememde ama Tomb Raider'dan beklentim belli benim o yüzden gözü kapalı alıp oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Eylül 2018; 18:44:48 >
  • defected kullanıcısına yanıt
    hocam rise of the tomb raider bile 280 lira oldu bu oyunda yakinda zam görup 350-400lira olcak hocam. boş verin varsin kaplama olsun ayni oyun olsun. almak istiyen alsin oynasin.

• Ps4 pro 1080p performans modunda oynuyorum oyunu.Grafikler bir tek bana mı çamur gibi geldi anlayamadım,tüm yorumlarda incelemelerde herkes grafiklerin çok iyi olduğundan bahsetmiş bende bir problem var herhalde.

SE hata yapmış, Sony gibi maaşları zamanında yatırsa öve öve bitmezdi oyun oysa.

• Bende aldım biraz oynadım Uncharted gibi bu tarz oyunları seviyorum,hangi sitenin ne puan verdiği önemli değil.

Şahsen dandik yan görev yaptığımız sıkıcı bayık açık dünya oyunlar yerine bu tarz Adventure/Action tarzı oyunları tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bu mesaj silindi.
    babanın parasıyla şov yapma :)

içinde oyunların yüklü halde konsolunu satın alırım

amma zoruna gitmiş oyunun vasat çıkması

biraz hayattan keyif almaya bak

secondary 20 liraya düşünce alıp oynayıp gelip buraya yorumlarımı yazıcam

engelle beni kafan rahat etsin allahaşkına

sıkıldım
  • Bu devirde 20 TL'ye Mario bile oynayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bu devirde 20 TL'ye Mario bile oynayamazsınız.
    2. el konusunu açar açmaz ilk örnek

SATILIK

Uncharted Nathan Drake Collection(1-2-3. oyunlar)
    TR PSN (Türkçe dublaj altyazı)
    Sec hak(pri forumda)
    20 TL
    Garanti bankası
    pm

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134996299
    Alırsın aynen aynen. Ya ne tipler var şu forumda be.

Oyunun kötü ya da iyi olması zoruma niye gitsin, babamın şirketi sanki. Ama konuya gelip tek derdi kavga olan ergen ya da ergenlikten çıkamamış olan tiplerin saçma sapan yazılarını görmek istemiyorum. Gidip başkasının düşüncesini kendi fikrim olarak saymıyorum ben, oyunu oynadığımda olumlu olumsuz yorum yaparım ben. Çünkü kendi fikrime sahip olacak yaştayım çok şükür.

20 liraya düşecek diye hayal kuruyor hala ya. Kafalar muhteşem gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Alırsın aynen aynen. Ya ne tipler var şu forumda be.

Oyunun kötü ya da iyi olması zoruma niye gitsin, babamın şirketi sanki. Ama konuya gelip tek derdi kavga olan ergen ya da ergenlikten çıkamamış olan tiplerin saçma sapan yazılarını görmek istemiyorum. Gidip başkasının düşüncesini kendi fikrim olarak saymıyorum ben, oyunu oynadığımda olumlu olumsuz yorum yaparım ben. Çünkü kendi fikrime sahip olacak yaştayım çok şükür.

20 liraya düşecek diye hayal kuruyor hala ya. Kafalar muhteşem gerçekten.
    tamam

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.