Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
536
Cevap
7
Favori
17.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)


    Güncelleme: Resmi duyuru yapıldı. Trailer Nisan ayında yayınlanacak. Sızan diğer detaylara göre serinin final oyunu Shadow of the Tomb Raider. Çıkış tarihi 14 Eylül 2018.




    SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Eylül 2018; 20:21:28 >







  • ikinci oyundan sonra düzeltirler dedim ama ne yazık ki hala ciddi pacing problemleri var. Eleştirileri neden dikkate almamışlar anlamadım. 2013'te çıkan yeni serinin ilk oyunundaki akıcılık hala yakalanmıyor.

    Muhteşem sanat yönetmenliği var. Her anından emek akıyor. Ama ne yazık ki bölüm dizaynı tırt. Oynanış süresince 3 sekans var, explore, action ve puzzle. Olay şu. Bunların arasında süre olarak denge yok. neyin ne zaman başlayacağı belli değil, güzel giden aksiyon sahneleri sonrasında birden durağan bir puzzle görebiliyorsunuz. Oyunun akışını baltalayan çok şey var. Şu crafting mesela. Basitleşmesi gerekirken gittikçe karmaşıklaştırdılar 3. oyunda. Rise of'ta da böyleydi mesela, bu yüzden eleştirdiler, aynı tas aynı terane.

    Anlamıyorum bu eidos montreal'i Böyle bir ana karakterin var. Ki lara croft bırakın bir karakter olmayı oyun dünyasında bir figürdür. Elinde böyle güçlü bir tasarım ekibi var. Oyun modellemelerden tutun ışıklara, animasyonlarından renklerine kadar gördüğüm belki en temiz grafiklere sahip. Ama verilen saçma kararlar yüzünden o temiz oyunu ikidir çıkartamıyorlar.

    Ya misal niye yani sadece tek coğrafya. ne bileyim oyun boyu bir yerlere gidelim. Uncharted bunu çok iyi kotarıyordu. Misal 2. oyun bu konuda efsanedir. istanbuldan nepale, tibetten borneo'ya kadar dünyanın dört bir yanını geziyorduk. Ortam değişiyor düşmanlar çeşitleniyor, mekanikler o coğrafyaya göre şekilleniyor. daha ne olsun. Ama tomb raiderlar öyle değil. tek bir coğrafyada herşeyi vermeye çalışıyorlar. Haliyle dolu hissettirmiyor oyun. Muhteşem su altı görüntüleri var ama birbirinin aynısı geliyor aynı bölgede geçtiği için. Başka bölgelere gidilmesi lazım.

    Zengin mekanik yapacağım diye şu craftingi bi kaldırsınlar ya. Ayrıca bence campfire da gereksiz. İlk oyunda hadi survival mantığı vardı yakışıyordu ona da bence hiç lüzumu yok.

    Gerçekten muhteşem bir emek. Ama oyunun kerkenez genel yönetmeni yüzünden sanırım bazı saçma kararlar alınıyor ikidir. Şunları aşsa 10/9 bence oyunun hakkı.
    Tomb raider fani olarak ben de ucuzlamasini bekleyecegim muhtemelen. Uncharted'in ilham kaynagi olan seri artik Uncharted'dan ilham almaya calisir olmus ne hale getirdiler. Ne ici dolu bir senaryosu, ne ozgun bir oyun mekanigi kalmadi. Eski oyunlari ile ayni animasyonlar devam ediyor. Ulan her sene futbol oyunu cikartan firmalar bile yeni animasyon ekliyor. Tam 3. Sinif aksiyon filmi tadinda olmus. Tomb raider 1 den beri seriyi buyuk keyifle oynayan biri olarak asiri soguttular su yaptiklariyla. Bu kadar tembellik bu kadar kolay para kazanmaya calisanlari gorunce Naughty Dog ve diger Sony baglantili muthis oyun studyolarini cok daha fazla takdir ediyorum.
    Oyunu almayan almasın indirim bekleyebilir hatta plus'ın ücretsiz vermesini bile bekleyebilir o kişinin kendi düşüncesi ama şu konuya yazınca tepki alacağınızı bile bile ısrarla yapıyosunuz.Oyunun tadını çıkarmaya çalışan bilgi,görüş paylaşan insanların hevesini kırıyosunuz sadece başka yaptığınız bişey yok.Oyunu 1.5 saat oynadım 25 liraya düşünce alınacak oyun değil.Herşeye parası olan insanlar oyuna gelince almıyor almadığı gibide çamur atıp konuyu kirletiyor.Bunların bi çoğu oyunu bile almayan adamlar.Hayır mesela alıpta eleştiren adamı anlarımda daha oyunu almadan nasıl eleştiriyosun onu anlamıyorum.
    hocam hiç cevap vermeyin söylenir soylenir giderler. almadiği oyuna yorum yapmayi seviyor millet. spiderman konusundada böyle oldu pahali dediler downgrade var dediler çocuk oyunu dediler vs.. ama alip oyniyanlar çok memnun. bu oyun içinde böyle almak istiyen beyenip alip oynuyor zaten. garip olan almiyan oynamiyan adamın oyuna kötü yorum yazmasi oyun tam beklendiği gibi klasik tomb raider oyunu olmuş. fazlasini bekliyen hata eder zaten.
  • Geleceğini zaten biliyorduk, oyunun yapım aşamasında olduğunu, yalan haber olduğunu sanmıyorum sızıntı haberler en kısa zamanda gerçeğe dönüşüyor, bence bu oyun 2018 sonlarında gelir gibi.
  • Her ne kadar 2.oyunla çıtayı aşağı çekmiş olsa da gayet keyifli bir oyun. Merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey buldum, tabi hayran yapımı büyük ihtimal. Ama çok beğendim güzel yapmış adamlar.

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018)
  • Resimleri yayınlayan şirket oyun firmalarının marketing projelerine yardımcı oluyor ve daha önce Square Enix'le çalışmışlar. Hayal ürünü olmayan bir oyun için konuşuyoruz, yakında resmi duyurusu gelir. Yalnız isimler berbat, Rise of, Shadow of nedir?
  • Rise ''Yükselmek, Yukarı Çıkmak'' Shadow ''Gölge'' çok kötüde değil yani. Shadow diyince aklıma American Gods'da ki Zenci eleman geliyor

    Oyun kesin çıkıcak zaten en geç 2019 bence, en erken 2018 sonları diyorum bakalım hayırlısı.
  • 2013'deki dönüşüm çok iyi oldu bana kalırsa neredeyse ölecek olan seriyi yeniden dirilttiler, merakla bekliyorum sevdiğim bir seri
  • Serinin yeniden başlaması hem seriye yabancı olanlar için güzel bir fırsat hem de eski takipçiler için yeni bir deneyim sunmuştu.Deus Ex'in satış konusunda sınıfta kalması ve Hitman'nin elden çıkması sebebiyle Tomb Raider serisi eskiye kıyasla daha çok ön plana çıkacaktır.
  • Haberleri eskhioyuncudan almak lazim, malum yapımcıları yakından tanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Geleceğini zaten biliyorduk, oyunun yapım aşamasında olduğunu, yalan haber olduğunu sanmıyorum sızıntı haberler en kısa zamanda gerçeğe dönüşüyor, bence bu oyun 2018 sonlarında gelir gibi.

    Vay be
  • Trailer sızmış. Tahmin edildiği gibi Mısır da geçecek. Aynı zamanda serinin final oyunu olacakmış. Yarın Dünya prömiyeri yapılacak.

    https://www.psu.com/news/shadow-tomb-raider-released-september-14th/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: major

    Trailer sızmış. Tahmin edildiği gibi Mısır da geçecek. Aynı zamanda serinin final oyunu olacakmış. Yarın Dünya prömiyeri yapılacak.

    https://www.psu.com/news/shadow-tomb-raider-released-september-14th/

    Güzel bi final yaparlar inşallah, 2.oyun gibi vasat bişey çıkmaz ortaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Eylül 2018 bu güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz 😋

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rise of the tomb raider gerçekten vasattı benim için. inş onun gibi olmaz daha iyi bi oyun gelir
  • Harika haber. Tomb Raider serisi beni her zaman Uncharted serisinden daha fazla heyecanlandırmıştır.
  • Sabırsızlıkla beklediğim oyunlardan biri. Öldü denilen seriyi resmen şaha kaldırdılar.

    Benim için şuanda türünün en iyisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: major

    Trailer sızmış. Tahmin edildiği gibi Mısır da geçecek. Aynı zamanda serinin final oyunu olacakmış. Yarın Dünya prömiyeri yapılacak.

    https://www.psu.com/news/shadow-tomb-raider-released-september-14th/

    yakın gelecekte oyun tanıtım videolarının üç saniyeyi geçmeyeceği söyleniyor hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi duyurusunu yapmışlar. Trailer 27 Nisan da geliyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.