Şimdi Ara

SHADOW OF THE TOMB RAIDER | PlayStation 4/Pro (2018) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
7
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • New game plusa başlarsanız oyunu elden çıkarmakla ilgili ne gibi dezavantajı var hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bugün bitirdim. Son 5 bölümünü oled tvde oynadım kesinlikle görüntü on numara. Oled le diğer tvler arasında dağlar kadar fark var. Normale 4k hdr tvde oynadığında görüntü çok kötü gelmişti. Oyunun görüntü olarak ne kadar iyi olduğunu anlamak istiyorsanız kesinlikle xbox one x te oled TV de oynayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık firmalar tutmuş serilerin ismini kullanıp saçma sapan oyunumsu yapıyorlar, nfs,cod ac ve tomb raider vs.nerde o eski tomb raider !! Önceden bir bölümü geçmek için binbir türlü alternatif kurardık beynimizde zorla geçerdik bölümleri tomb raider bize çok yönlü düşünmeyi öğretti fakat bu oyunlar grafikleri cilalanmış içi boş oyunumsular !! Geçen tomb raider 2 ramake indirdim o 2 tane kaplanı yine zorla öldürdüm eski günleri hatırladım hey gidi hey...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 17 Eylül 2018; 0:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin ve Gold Headset için özel ses modu geldi oyunun.Yükledim az önce ses efektlerinin çehresi değişti tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Eylül 2018; 8:50:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shinji mikami

    Oyunu bugün bitirdim. Son 5 bölümünü oled tvde oynadım kesinlikle görüntü on numara. Oled le diğer tvler arasında dağlar kadar fark var. Normale 4k hdr tvde oynadığında görüntü çok kötü gelmişti. Oyunun görüntü olarak ne kadar iyi olduğunu anlamak istiyorsanız kesinlikle xbox one x te oled TV de oynayın.
    Oyunun ne kadar iyi grafikte olduğunu anlamak için Qled ve One X şart değil, ben 55KS8500 ve PS4PRO kombinasyonu ile net bi şekilde anladım mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Eylül 2018; 4:7:47 >
  • oyunu bitirdim bende sonlara doğru aksiyon artiyor. şimdi %100 yapacam sonra platin için new game + dan en zorda başliyacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Oyunun ne kadar iyi grafikte olduğunu anlamak için Qled ve One X şart değil, ben 55KS8500 ve PS4PRO kombinasyonu ile net bi şekilde anladım mesela.

    Alıntıları Göster
    Hocam bendeki tv 55KS8500 kesinlikle Oledle görüntüsü aynı değil. Gerçekten inanılmaz fark var.
  • OLED’ler deki görüntü kalitesini hiçbir led tv de alamazsınız her yıl Dünya’nın en iyi tv leri yarışmasında oled ler 1. liği kimseye kaptırmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    OLED’ler deki görüntü kalitesini hiçbir led tv de alamazsınız her yıl Dünya’nın en iyi tv leri yarışmasında oled ler 1. liği kimseye kaptırmıyor.
    Ben TV kıyaslamıyorumki burada konuyu çok yanlış yere çekiyosunuz istemedende olsa.Ben oyunun grafiklerinin ne kadar iyi olduğunu anlamak için Oled şart değil diyorum sadece.Oled ile Led arasındaki farkı bilmeyen birisi gibimi gözüküyorum karşıdan :)
  • Tabii ki oled şart değil ama en iyi görsel kaliteyi oled sunuyor çünkü bu tv lerin hdr gaming performansı harika. Aşağıdaki videoyu 4K izlemeni öneririm:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 17 Eylül 2018; 9:42:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled TVleri gayet iyi biliyorum hocam.Elimdeki TVyi elden çıkarıp yada annemlere verip OLED almak istiyordum ama eşim fırsat vermedi geçen ay bana kalsa teknosadan 1 ay önce LG Oled alıp çıkıcaktım dolaşırken ama zorla durdurdu gereksiz harcama yapma diye.Kısa bi süre öncede XBOX One X kullandım 1 ay kadar, Prodan daha fazla sevdiğim bi konsol XBOX ama ülkedeki durumu malum kullanmak istesende bir PS popülerliği yok burada.Ama elimdeki TV Proda çok güzel performans veriyor kolay kolay Oled'e geçmem gibi memmun olmasam yine alırdım bi şekilde ama eldeki TVden memmunum ben.55KS8500 neredeyse bazı Oled TVlerin fiyatında zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Eylül 2018; 9:0:3 >
  • bende qled var oda inanılmaz.
  • ikinci oyundan sonra düzeltirler dedim ama ne yazık ki hala ciddi pacing problemleri var. Eleştirileri neden dikkate almamışlar anlamadım. 2013'te çıkan yeni serinin ilk oyunundaki akıcılık hala yakalanmıyor.

    Muhteşem sanat yönetmenliği var. Her anından emek akıyor. Ama ne yazık ki bölüm dizaynı tırt. Oynanış süresince 3 sekans var, explore, action ve puzzle. Olay şu. Bunların arasında süre olarak denge yok. neyin ne zaman başlayacağı belli değil, güzel giden aksiyon sahneleri sonrasında birden durağan bir puzzle görebiliyorsunuz. Oyunun akışını baltalayan çok şey var. Şu crafting mesela. Basitleşmesi gerekirken gittikçe karmaşıklaştırdılar 3. oyunda. Rise of'ta da böyleydi mesela, bu yüzden eleştirdiler, aynı tas aynı terane.

    Anlamıyorum bu eidos montreal'i Böyle bir ana karakterin var. Ki lara croft bırakın bir karakter olmayı oyun dünyasında bir figürdür. Elinde böyle güçlü bir tasarım ekibi var. Oyun modellemelerden tutun ışıklara, animasyonlarından renklerine kadar gördüğüm belki en temiz grafiklere sahip. Ama verilen saçma kararlar yüzünden o temiz oyunu ikidir çıkartamıyorlar.

    Ya misal niye yani sadece tek coğrafya. ne bileyim oyun boyu bir yerlere gidelim. Uncharted bunu çok iyi kotarıyordu. Misal 2. oyun bu konuda efsanedir. istanbuldan nepale, tibetten borneo'ya kadar dünyanın dört bir yanını geziyorduk. Ortam değişiyor düşmanlar çeşitleniyor, mekanikler o coğrafyaya göre şekilleniyor. daha ne olsun. Ama tomb raiderlar öyle değil. tek bir coğrafyada herşeyi vermeye çalışıyorlar. Haliyle dolu hissettirmiyor oyun. Muhteşem su altı görüntüleri var ama birbirinin aynısı geliyor aynı bölgede geçtiği için. Başka bölgelere gidilmesi lazım.

    Zengin mekanik yapacağım diye şu craftingi bi kaldırsınlar ya. Ayrıca bence campfire da gereksiz. İlk oyunda hadi survival mantığı vardı yakışıyordu ona da bence hiç lüzumu yok.

    Gerçekten muhteşem bir emek. Ama oyunun kerkenez genel yönetmeni yüzünden sanırım bazı saçma kararlar alınıyor ikidir. Şunları aşsa 10/9 bence oyunun hakkı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Ben TV kıyaslamıyorumki burada konuyu çok yanlış yere çekiyosunuz istemedende olsa.Ben oyunun grafiklerinin ne kadar iyi olduğunu anlamak için Oled şart değil diyorum sadece.Oled ile Led arasındaki farkı bilmeyen birisi gibimi gözüküyorum karşıdan :)

    Alıntıları Göster
    Hocam vallahi ben KS8500 de gördüğümde görüntünün ne kadar iyi olduğunu anlamamıştım. Hatta hiç beğenmedim. O yüzden diyorum yoksa lafım size değil. Yanliş bir ifade kullandımsa affola




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Oled TVleri gayet iyi biliyorum hocam.Elimdeki TVyi elden çıkarıp yada annemlere verip OLED almak istiyordum ama eşim fırsat vermedi geçen ay bana kalsa teknosadan 1 ay önce LG Oled alıp çıkıcaktım dolaşırken ama zorla durdurdu gereksiz harcama yapma diye.Kısa bi süre öncede XBOX One X kullandım 1 ay kadar, Prodan daha fazla sevdiğim bi konsol XBOX ama ülkedeki durumu malum kullanmak istesende bir PS popülerliği yok burada.Ama elimdeki TV Proda çok güzel performans veriyor kolay kolay Oled'e geçmem gibi memmun olmasam yine alırdım bi şekilde ama eldeki TVden memmunum ben.55KS8500 neredeyse bazı Oled TVlerin fiyatında zaten.
    Kardeşim Oled alırken birkaç kez daha düşün derim arkadaşımda iki kez ekranda logo yanması oldu. elinde patladı.
  • Ben TV'den memmunum hocam en azından 1-2 yıl daha Oled almam heralde ama hevesim var.Bu arada yanlış bi ifade kullanmadınız esft olabilir herkesin görüşü farklı sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustalation

    Artık firmalar tutmuş serilerin ismini kullanıp saçma sapan oyunumsu yapıyorlar, nfs,cod ac ve tomb raider vs.nerde o eski tomb raider !! Önceden bir bölümü geçmek için binbir türlü alternatif kurardık beynimizde zorla geçerdik bölümleri tomb raider bize çok yönlü düşünmeyi öğretti fakat bu oyunlar grafikleri cilalanmış içi boş oyunumsular !! Geçen tomb raider 2 ramake indirdim o 2 tane kaplanı yine zorla öldürdüm eski günleri hatırladım hey gidi hey...

    böyle şeyler yazma

    oyunun fanatikleri linç ediyor sonra

    donanımhaber forumlarında birşeyin kötü olduğunu söylemek yasak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyundan çok tv konuşulmuş..

    Neyse ya ucuzlayınca alırım önceki oyunu da çok beğenmediydim zaten.
  • Oyunu almadan çamur atanlar hariç hiçbişey yasak değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 17 Eylül 2018; 18:6:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Oyunu almadan çamur atanlar hariç hiçbişey yasak değil.
    hayatı boyunca eleştirdiği veya beğenmediği her şeyi önce satın alıp öyle yorumlayan adam konuştu

    beğenmediğin her telefonu, ayakkabıyı, beyaz eşyayı, yiyeceği satın alıp, hoşlanmadığın her tatil köyünde tatil yapıp, sevmediğin her tv kanalını, filmi, diziyi izleyip sonra yorum yapıyorsun demek

    vallahi bravo

    tebrik ederim

    saygım sonsuz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.