Şimdi Ara

SHADOW OF A SOUL (PS3 ANA KONU) 'TÜRK OYUN SÜTÜDYOSUNDAN SURViVAL HORROR'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya oyun piyasasında gün geçmiyor ki yeni bir oyun duyurulsun. 2011'de olduğu gibi 2012 yılı da oldukça heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Türk oyun geliştiricileri de bu piyasada yer almak için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu defa Vivec Entertainment adlı bir Türk geliştirici yeni oyununu duyurdu. Ferzan Aygen tarafından kurulan Vivec Entertainment ilk oyunu Shadow of a Soul ile oyun piyasasına adım atmaya hazırlanıyor. Bir hayatta kalma-korku oyunu olan Shadow of a Soul'da Jack adlı bir hırsızı yönetiyoruz.Endüstriyel bir hırsızlık olayına karışan Jack, görevini yaparken karşılaştığı sıradışı olaylar neticesinde kendini bir kabusun ortasında bulacaktır.  3 bölüm halinde yayınlanması düşünülen Shadow of a Soul'un 24 Ekim'de PC sürümü daha sonra ise Playstation 3 sürümünün piyasaya çıkarılması düşünülüyor
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Turklerden_Bir_Korku_Oyunu_Shadow_of_a_Soul-23308.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Ocak 2012; 16:17:07 >

• _____________________________
  • ps3 --türk---oyun bir araya gelmeyecek 3 kelime bekleyip göreceğiz yapan ve emeği geçen arkadaşları şimdiden kutluyorum

Türk oyun geliştiricileri de bu piyasada yer almak için çalışmalarına devam ediyorlar.
    .

Yerli kardesler tek degil evelALLAH, evet Turkiye oyun programciliginda cok geri umarim Sobe, Crytek, Vivec Entertainment gibi Turk oyun sutudyolarinin sayisi daha cok artar ve gelisir.
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun hakkinda pek bir bilgi yok sadece haberde belirtilenler var oyun PC den PS3 e port edilecek.
    .

Vivec Entertainment Ferzan Kanat Aygen President TÜRKEY
    .

Ferzan Kanat Aygen CEO of Vivec Entertainment.
    .
    http://prmac.com/release-id-36308.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 30 Aralık 2011; 15:26:46 >
    PSN : geoxid
  • Ben türkçe göremedim.insan sitesini türkçe yapar.
  • Ferzan Aygen tarafından kurulan Vivec Entertainment sutudyosunun ilk oyunu Shadow of a Soul' mus. Ferzan Aygen, olabildiğince ürkütücü ve şok edici bir oyun deneyimi yaratmayı ve aynı zamanda tatmin edici bir öykü de sunmayı amaçladığını söylüyor.Aygen, bir yıldan fazla bir zamandır Shadow of a Soul Chapter 1 üzerinde çalışıyormuş.

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • mesajım bulunsun.
  • Daha oncede duymustum bu projeyi,adam tek basina yapiyormus,yardim istiyordu insanlardan,bu ise gonul vermis biri gibi geldi bana,insallah Turk oyun sektorunun onu acilir bu tip projelerle,ayrica videonun sonunda gercekden urperdim.

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • denemek iyidir. ama madem turksun ...

UMBRELLA CORPORATION
  • Neden bir amnesia olmasın.
    Onunda fikri güzeldi işleyiş güzeldi.
    Ses ve görüntü gayet amatördü.
    Ve de bu projeyi bitirebilirlerse ortaya güzel bir şeyin çıkacağını düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.