Şimdi Ara

sgk ya gss yi ödemeyi sona erdirmek için üni öğrenci belgemi göstermem yeterli mi yoksa alıyorlar mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genel sağlık sigortasını artık ödemeyecem.
    sgkya başvuru yapacam ancak öğrenci belgemi alacakalr mı yoksa,bakıp bana geri mi verecekler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 4 Eylül 2013; 8:53:03 >

• En az bir 35-40 liranı alırlar, dolu git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

En az bir 35-40 liranı alırlar, dolu git.

teşekkürler
  • up,yeni bir sorum var
  • Her yıl öğrenci belgeni götürmen gerekiyor. Herhangi bir ücreti de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Her yıl öğrenci belgeni götürmen gerekiyor. Herhangi bir ücreti de yok.

teşekkürler,bir de sanırım okuldan sene içinde toplamda 6 tane öğrenci belgesi ve transkript alma hakkımız var,7.sini almak istersen ne oluyor,ücret mi istiyorlar?
    bir de şuan hemen götürmem gerekiyor mu,telefondaki kadın hemen getirmeme gerek yok dedi şuan kaydımı yaptırdığım için ödeme yapmama gerek kalmayacak ama sağı solu belli olmaz bunların sonra borç çıkmasın emin olamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 4 Eylül 2013; 9:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

teşekkürler,bir de sanırım okuldan sene içinde toplamda 6 tane öğrenci belgesi ve transkript alma hakkımız var,7.sini almak istersen ne oluyor,ücret mi istiyorlar?
    bir de şuan hemen götürmem gerekiyor mu,telefondaki kadın hemen getirmeme gerek yok dedi şuan kaydımı yaptırdığım için ödeme yapmama gerek kalmayacak ama sağı solu belli olmaz bunların sonra borç çıkmasın emin olamadım?

Yanlış hatırlamıyorsam her yıl ilk 5 tanesi ücretsizdi. Hiç bu sınırı aşmadım şahsen 5 yılda
    Ziraat bankasına para yatırıp makbuzuyla alınıyordu ama 5'ten sonrası.
    Sen zaten şimdi yeni kayıt olucaksın, kayıt esnasında öğrenci belgesi verecekler 1 tane, götür onu boş bi vaktinde. Borç filan çıkarsa da sonrasında geçmişe yönelik sildirilebiliyor öğrenci olduğunu gösterirsen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

En az bir 35-40 liranı alırlar, dolu git.

teşekkürler

Para alamazlar. Belgenle git, belgeni alırlar, para isteyen olursa sakın verme, müdür yardımcısına şikayet ediceğini söyle.
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam her yıl ilk 5 tanesi ücretsizdi. Hiç bu sınırı aşmadım şahsen 5 yılda
    Ziraat bankasına para yatırıp makbuzuyla alınıyordu ama 5'ten sonrası.
    Sen zaten şimdi yeni kayıt olucaksın, kayıt esnasında öğrenci belgesi verecekler 1 tane, götür onu boş bi vaktinde. Borç filan çıkarsa da sonrasında geçmişe yönelik sildirilebiliyor öğrenci olduğunu gösterirsen

tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.