Şimdi Ara

Sezer Öztürk Beşiktaş'ta Çok Başarılı Olur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sezer Öztürk Beşiktaş'ta Çok Başarılı Olur!

Bu dedikodular çıktığı günden beri takip ediyorum da Beşiktaşlı arkadaşlar nedense Sezer'i hiç istemiyor. Kendisini Eskişehirspor'da oynadığı zamanlardan beri takip ederim, beğenirim. Fenerbahçe'ye gelmeden önce üç büyüklerin de kendisine inanılmaz bir ilgisi vardı. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu transfer için yarış halindeydiler. Galatasaray her ne kadar biraz daha geri planda olsa da Sezer ile ilgileniyordu. Böyle bir ilgi söz konusu iken; büyük ihtimalle şampiyonlar ligi için Sezer, Fenerbahçe'yi tercih etti. Önce 3 Temmuz süreci yıprattı onu sonra geçirdiği sakatlıklar. Herkes ondan ümidini kesmişti ki Kocaman şans verdi, çıktı aslanlar gibi oynadığı 5-6 maç. Kötü de oynamadı izleyenler bilir, fena goller attı. 'Her şey gol müdür ?' diyenler maçların özetlerini izlesinler, takımı tek başına sırtlıyordu Sezer, o maçlarda.

Sonra ne oldu bilmiyorum; Sezer bir anda 18 dışına itildi, istenmeyen adam oldu. Bazıları sakat dediler bazıları Aykut Kocaman ile kavga etti. Açıkçası gerçekten ne olduğunu hiçbir zaman da öğrenemeyeceğiz gibi. Her neyse olan oldu ve Sezer'in bu takımdan gönderilmesine karar verildi. Beşiktaş'ın bir ilgisi olduğu da bu kadar aşikarken; Beşiktaş'lı arkadaşların yorumları şöyle: 'Oğuzhan'ı kesemez', 'Fernandes'i kesemez', 'Fener'in yedeğini alacağız' vesaire. Yahu neden kesemesin biri bana açıklayabilir mi ? Bir kere düşünce baştan yanlış. Hiçbir futbol kulübünde, hiçbir futbolcu 'kesilemez' mührü yememeli. Bu oyuncuya yarar sağlamaz, tembelleşmesini sağlar. Sezer çıkıp adam akıllı topunu oynarsa Oğuzhan'ı da keser Fernandes'i de. Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray, hiçbir futbolcunun yerinin kesin olmadığı kulüpler olmalıdır, kim iyi oynarsa o kapar formayı.

Üstelik Sezer'e burun kıvıranlar farkında olmalıdır ki; Anadolu takımından alıyor olsanız 4-5M'den aşağı fiyat çekmezlerdi. İki sezon önce kapısında yatılan Sezer'i şimdi 1,5'a almak çok büyük bir transfer başarısıdır.

Özetle; Sezer Öztürk, gerçekten çok kaliteli bir futbolcudur. Şahsen ben Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'a kattığı o havadan, daha fazlasını katabileceğini düşünüyorum. Bu konuyu açıyorum çünkü Sezer'e gerçekten inanıyorum, 1-2 sene sonra da uplarım.

Not: Öğlen açmıştım aslında konuyu ama yöneticiler herhalde transfer konusu sanıp kapattı, o yüzden tekrar açıyorum.

• gelde bunu bizim fm cilere anlat

• Oğuzhan ve Fernandes'ten fırsat bulursa izleriz kendisini.
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral adrian

Oğuzhan ve Fernandes'ten fırsat bulursa izleriz kendisini.

Neden bu kadar alçakta görüyorsunuz Sezer'i anlamadım ? Sezer Öztürk için FB ve BJK, 2 sene önce deli gibi mücadele ediyorlardı. Beşiktaş'a gelmiş olsa belki de bugün kadroya ilk onu yazıyor olacaktınız. İyi oynayan kim olursa formayı o kapar. Fernandes, muazzam bir futbolcudur ama onun kadar da istikrarsızı yoktur Beşiktaş'ta. Ben Sezer'in as oynayacağını ve bu kötüleyenleri çok kötü pişman edeceğini düşünüyorum.

Üstelik Sezer'e burun kıvıranlar farkında olmalıdır ki; Anadolu takımından alıyor olsanız 4-5M'den aşağı fiyat çekmezlerdi. İki sezon önce kapısında yatılan Sezer'i şimdi 1,5'a almak çok büyük bir transfer başarısıdır.

Şu kısım ile ilgili yazacağım sadece, diğer kısımlara karışamam kendi düşüncendir.Bu da kendi düşüncen gerçi ama yanlış bana göre.Niye yanlış ? 2 sene önce 2,5m € + 1 oyuncuya alınan ve 2 sene boyunca gerek sakatlıklar gerekse disiplin sebebi ile kadro dışı kalmış, hiçbir zaman istikrar sağlayamamış ve mental problemler çıkarmış bir oyuncuya 1,5m€ vermek hiçbir şekilde transfer başarısı falan değildir.

Ayrıca yıllık ücretini merak ediyorum hala, kapa bildirilen bir şey yok sanırım.800bin€dan fazla olmaması gerekiyor bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Neden bu kadar alçakta görüyorsunuz Sezer'i anlamadım ? Sezer Öztürk için FB ve BJK, 2 sene önce deli gibi mücadele ediyorlardı. Beşiktaş'a gelmiş olsa belki de bugün kadroya ilk onu yazıyor olacaktınız. İyi oynayan kim olursa formayı o kapar. Fernandes, muazzam bir futbolcudur ama onun kadar da istikrarsızı yoktur Beşiktaş'ta. Ben Sezer'in as oynayacağını ve bu kötüleyenleri çok kötü pişman edeceğini düşünüyorum.

İnşallah başarılı olur ama mevkisi gereği 11 de yer bulamaz gibi. Fernandesi kesemessin bu takımdan Oğuzhan desen genç oynamasi lazım Sezer defansip özellikli değil bildiğim kadariyla... Ama Bjkİmiza hayirli olsun Burak . :-)

Blogunu takip ediyorum bu arada sende beni tanirsin:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sergen Yalçın'a ağır tepki!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bunu alçakta görmekle alakası yok aslında.Sezer'in alınış amacı zaten Ferdi ve Oğuzhan'nın yedeği olmaması.Ha bir sakatlık falan olur o zaman Sezer oynar ama onun haricinde Sezer bu ikiliyi kesemez.İkisi de Sezer'den 3-4 gömlek üstün oyuncular.

• @OnrbK 500K'ya alamazdınız böyle bir oyuncuyu, alabileceğiniz en minimum fiyat 1M olurdu. Kulüpler ne kazıklar yiyor inanın 1M'in hiçbir lafı olmaz, şayet Sezer tutmazsa.

@Thomas Edison Teşekkür ederim, tanıdım tabii. Ben bu 'kesilemez', 'edilemez' olaylarına inanmıyorum. İyi oynayan kim ise, o almalı formayı. Oğuzhan genç ve potansiyelli bir oyuncu, fazlası ile forma şansı bulmalı. Fernandes'de aynı şekilde kalitesi çok üst düzey olan bir adam. Eğer Sezer, böylesine oyuncuların arasından sivrilip, daha iyi bir performans sergilerse söke söke alır formayı. Konuda bahsettiğim de bu zaten; bence as olacak.

Sanki Fernandes ve Oğuzhan süper devamlığı olan geçen yıl her maç oynamış futbolcular.

Orijinalden alıntı: -siyahbeyaz-

quote:

Sanki Fernandes ve Oğuzhan süper devamlığı olan geçen yıl her maç oynamış futbolcular.

Oğuzhan'ın önünü aybaba tıkadı.Geçen sene aybaba oynatmadı.Yoksa Oğuzhan bir sakatlık yaşamadı geçen sene.

quote:

quote:

Oğuzhan'ın önünü aybaba tıkadı.Geçen sene aybaba oynatmadı.Yoksa Oğuzhan bir sakatlık yaşamadı geçen sene.

Bu mesajınız için söylemiyorum lakin sizde inanılmaz bir Sezer antipatisi var. Sizinle Sezer'i tartışmak pek akıllıca bir davranış değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mesajınız için söylemiyorum lakin sizde inanılmaz bir Sezer antipatisi var. Sizinle Sezer'i tartışmak pek akıllıca bir davranış değil.

+1903

• sezere karşı değilimi ama fenere külfet olmuş ve belki bedava bırakacağı adama 1.5 milyon€ vermeye karşıyım.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

•  Sezer Öztürk Beşiktaş'ta Çok Başarılı Olur!
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • sezer. fenerde begendigim en düzgün yerli futbolcuydu. Ve takimdaki yerlilerin cogundan daha kaliteli kumasa sahip. Besiktasta her turlu oynar, fenerdede oynardi ama tutmadi. Umarim bizde tutar. Bakin bir yilmaz örnegi.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.

• Totem Spor ‏@TotemSpor 3 dk
    SON DAKİKA: Fenerbahçe Kulübü Sezer Öztürk ile ilgili olarak Beşiktaş ile görüşüldüğünü fakat bir anlaşma olmadığını açıkladı.

Totem Spor ‏@TotemSpor 3 dk
    SON DAKİKA: Fenerbahçe Kulübü Sezer Öztürk ile ilgili olarak Beşiktaş ile görüşüldüğünü fakat bir anlaşma olmadığını açıkladı.

totem adi ustunde

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.