Şimdi Ara

Sezai Karakoç vefat etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adına az çok aşinasınızdır. Ama ne Orhan Veli gibi popülist olmuş, ne Nazım gibi devrimcilerin sahiplendiği, ne de Necip Fazıl çizgisinde olmasına rağmen onun kadar tanınmış göklere çıkarılmıştı. Sadece şairdi. Kimi zaman "uzatma dünya sürgünümü benim" diyerek yaratıcıya yakardı, kimi zaman da "gevyenin gülleri" diyerek Mona Roza'sına seslendi. Dünyadan bir adam geçti. Sadece şairdi. Güzel şiirleriyle dünyayı daha güzel kılan, güzel bir adam geçti gitti...

Sezai Karakoç vefat etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 16 Kasım 2021; 21:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçimde ölen öldü, kalan kaldı, ben aynı.

Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin.
    Bak yanlış yapıyorsun bir şairimizi överken üç usta şairimize hakaret ediyorsun böyle olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim iki şairden biri Orhan Veli ama günümüzdeki bir iki şiiriyle ön plana çıkarılan popülist Orhan Veli değil bu. Aynı şekilde diğer iki şairimizi de sever ve okurum. Onları yermek benim haddime değil ancak toplumun bu şairlerimizi soktuğu kalıplara değinmek istedim.

• Babamın arkadaşıydı. Toprağı bol olsun

• Sadece şair değildi abartmayı bırakın lütfen. Sevilesi bir dam mıdır, değil midir bilemiyorum fakat bir kanaat önderi gibi kitle eğitmeye çalıştığını net olarak biliyorum. Sanırım eğittiği yada eğitmeye çalıştığı kitle devrimci değildi yada popülist olmadı demek doğru olur.

• Sadece Mona Roza şiirinden tanıyordum. Çok güzel şiir. Rahat uyusun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siir çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.