Şimdi Ara

ŞEYTANLAR QUARESMA'NIN PEŞİNDE !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İngilizler, Ronaldo'nun boşluğunu doldurmak için Portekizli futbolcuyu izlemeye başladı.

Beşiktaş'ın sezon başında büyük uğraşların ardından renklerine bağladığı Ricardo Quaresma'ya, şimdiden talip çıktığı iddia edildi. İngiliz blog sitelerinde son günlerde dolaşan haberlere göre, bu sezon flaş transfer yapamayan M. United'ın ara transer dönemine kadar beklenen çıkışı yakalayamaması durumunda, yeni isimlere yöneleceği belirtildi. C. Ronaldo'nun boşluğunu bir türlü dolduramadığı için taraftarıyla arasında soğukluk yaşayan "Kırmızı Şeytanlar"ın hocası Ferguson'un, bu konuda kaliteli bir ismi kadrolarına katarak önemli bir adım atmaya hazırlandığı öğrenildi.

İnönü için sabırsızlanıyorum
    İskoç teknik adamın bu nedenle takımına adı bilinen, oynadığı futbolla taraftarı heyecanlandıracak bir ismi aradığı, bu oyuncunun da daha önce dev takımlarda forma giyen Beşiktaşlı Quaresma olduğu ifade edildi. Ricardo Quaresma'yı milli maçlar ve Beşiktaş'taki formu sonrası takibe alan Ferguson'un aldığı geri dönüşümlerdenmutlu olduğu bildirildi. Quaresma ile ilgili sürekli bilgi toplayan Ferguson'un, Kartal'ın yıldızını transfer etmek için ocakta sürpriz bir teklif yapabileceği iddia edildi.

Maliyeti çıkmadı
    Beşiktaş'ta kombine satışlarında son rakamlar belli oldu. 13 bin 400 kombine kart satılırken, kasaya 19 milyon TL girdi. Ancak bu rakam, Quaresma'nın maliyetini karşılamaya yetmedi. Çünkü 7.6 milyon euro bonservis ödenen (Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1.5 milyon euro daha ödenecek) + menajer parası 800 bin euro ve aldığı yıllık ücret 3.5 milyon euro olan Quaresma'nın bu yıl maliyeti 12 milyon euro'ya (23 milyon TL) yakın.

TIK

• q7 ne olursa olsun en azından bu sene satılmamalı çünkü takım çook iyi hava yakaladı hatırlarsanız i.mansız sattığımızda neler olmuşdu o sene takıdma satılmaması gerekn 1.oyuncudur nokta arkadaşlar
  • Hayret, ölmüş bitmiş 3 sene önceki halinden eser kalmayan adamı nasıl istiyorlar acaba?
  • fotomaç yazıyorsa doğrudur, Barca messiyi satarsa onlarda peşine düşer q7 nin
  • valenciayı mı kesecekler? saçma
  • Bayılıyorum sizin bu halinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

fotomaç yazıyorsa doğrudur, Barca messiyi satarsa onlarda peşine düşer q7 nin

Tam bir tayfa
  • Bu adam bizde emekli olmalı, satarsanız Allah belanızı versin.
  • Quaresma bu sezonu çıkarsaydı iyiydi . Belki manchester almaz ama yüksek bonservis veren herhangi bi takıma satar bizimkiler :(
  • Kaynak sağlam.
  • Manchester United -şayet haber doğruysa- Nani ve Valencia'dan birini mi kesecek? Kanat adamına ihtiyaçları yok artık bence.

Fotomaç yazmış bende kaynağa bakmadan ciddi ciddi yorumlamaya çalışıyorum.
  • Adam BJK'de yeni kendine geldi yeniden ateşe atılmaz.Türkiye'de kalsın bi kaç yıl daha
  • man.utd nin kanatlarında nani valencia oynuyo zaten.sonra park ji sung da var. bizim q7 mizi ne yapacaklar bilmiyorum.q7 ninde bidaha hata yapıp oraya gideceğini zannetmiyorum zaten adam yeni kendine geldi
  • Ki bence gitmez de zaten. Adam çok iyi hava yakaladı, taraftarların hepsi nerdeyse aşık İngilterede buradaki ilgiyi göremez. konu paraysa, aldığı parada ortada zaten, baya alıyo hem bu adam zaten İnter, Chelsea, Barcelona gibi takımlara gitmiş, başarılı olamamış, hala niye büyük takıma gitmek gibi maceralara atılsın ki ? hem bırakın onu bunu, 3 yıllık sözleşme var, bizim o !
  • Oha daha yeni geldi yavaş biraz
  • Bence kolpa bir haber.Quaresma bu formunu sürdürürse talipleri olacaktır ama bu MANU olmaz..Ayrıca kimse 15 milyon dolardan fazla vermez(M.City hariç) Bu yüzden kalması bizim için en faydalısı olacaktır.City ısrar ederse almakta o zaman 2-3 futbolcu+10-15 milyon dolara anlaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Manchester United -şayet haber doğruysa- Nani ve Valencia'dan birini mi kesecek? Kanat adamına ihtiyaçları yok artık bence.

Fotomaç yazmış bende kaynağa bakmadan ciddi ciddi yorumlamaya çalışıyorum.

nani'nin durumu su an ortada zaten.man unt takımda nasıl forma giyiyor anlamış degilim.
    bi de anderson var ki dillere destan zaten

eger nani ve anderson man unt takımda oynuyorsa quaresma gözü kapalı oynar
  • Kaynak candır.
  • Transfer sezonu yeni bitmiş, herkes alacağını almış ama maşallah totomaç boş durmuyor.
    Hayır, anlamadığım yaptığı her haber neredeyse yalan olan bir kaynağın haberi üzerine yorumlar yapılıyor.
  • ben boşluğunuzu doldururum sizin.başka kapıya...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.