Şimdi Ara

Seyir Halinde Stop Etme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 bora lpg aracımız var arabayı ilk çalıştırdığımda hararet düşükken yüksek devirlere çıktığımda araba stop ediyor ve çoğu kezde seyir halinde denk geliyorum alıştım artık stop etmesine debriyajdan ayağımı çekiyorum çalışıyor seyir halindeykende ama zor bir anda denk gelirse diye korkuyorum geçenlerde lpg filtreside değişti bu yüksek devirlere çıkınca stop etmesi neden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynısı bizim 1.6 hitler motorlu Passata da oluyordu. İnsanlar stop ettiğini görünce korkuyorlardı, ben de sizin gibi alışmıştım vurdurup devam ediyordum.

Bu sorunun kaynağı Lpg sisteminden kaynaklanıyor hocam, Lpg servisine bir götürün.

• Geçenlerde benim Astra da 30 km hızda iken stop etti.rolantide dalgalanma oldu ateşleme bobini Değişti Sorun çözüldü.eski sahibi 30 TL daha ucuz olan yan sanayi parçayı tercih etmiş,Allah'a havale ettim.ya Yüksek km hızda olsa ne yapardık bilemezdim.

• Motor soğukken arabayı sıkıştırmayın. Vurdurma sağlıklı bir şey değil.
    Bi ustaya gösterin.

• Bir süre benzinde kullanın aynı sorunu yapacakmı. Eğer yapmazsa lpg sisteminde sorun vardır servisten önce lpg ciye götürürsünüz.
  • Ey gidi. Ben de bu sorunu yaşamıştım yillar önce hyundai era ile.Lpg ciye götürüyordum, kurcaliyorlardi,ayar yaptik diye alip parayi yolluyorlardi. Tabi yine tekrarliyordu. Motor ustasina goturuyordum sorun lpg den diyordu. Lpg ci sorun motorda diyordu( salliyordu cunku arac daha 30000 km de idi.) Samsunda ve Izmirde en az 10 ustaya götürdüm arabayı. Git gel cozum bulamadilar. Ama benzinde yapmiyordu bu durumu. Bence de sorun lpg sisteminde.

• Muhtemelen yine bir lpg vakasi 2 kurus tasarruf yapicam diye araclarin canini cikartiyorsunuz haberiniz olmuyor malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lpg den kaynaklı. Büyük ihtimal çözüm bulamayacaksınız. Alışmaya bakın derim. Yakıtı farklı yerden alabilirsiniz. Benzinde de devirli şekilde bir süre kullanın. Hatta enjektör temizleyicisi falan katın depoya öyle kullanın. Lpg ye de iyi bir ustaya gaz ayarı yaptırın .
  • Bıktım lpg li arabalardan vr lpg ustalarının havır ve havalarından bi moktanda çaktıkşarı yok. Aldım benzinli araba lpg masrafı yapqcağıma benzine veriyorum insan gibi biniyorum bu adamlarlada muhattap olmuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.