Şimdi Ara

Sex Education (2019-2023) | Netflix (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
8
Favori
14.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Baktım Netflix atmayacak, Sex Education 2. Sezon altyazılı fragman Netflixten önce kanalımızda.https://www.youtube.com/watch?v=fibtbBkAOhs&feature=youtu.be




  • Harbiden Netflix Tr neden atmadı fragmanı? Normalde fragmanlar düştümü hemen atardı.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Yeni Rtük yasasıyla ilgili olabilir. Youtube'da yayınlanan fragmanlarda sansür uygulanabiliyor. Ayrıca bu dizinin konusu itibarıyla sansür yapılması saçma olur. O yüzden yayınlanmamış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çırpıda bitirdim 8 bölümü. Çok da aman aman bir 2. sezon yoktu. Maeve ile Otis'i sevgili yapmayacağız diye kırk takla attılar resmen
  • İlk sezonun tadı yok ama eğlenceli gençlik dizisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    3. sezon gelecek mi acaba ?
  • 2.sezon tatmin etmedi.Çöp
  • Güzel sezona çöp bir son.
  • 2.sezon çok kötüydü, sezon finali ile tam rezaletti. Çakma Türk dizisi senaryosu gibi bitti dizi. Sezon olarak da ilk sezon Maeve-Otis ikilisinin olayları ile çok iyi gidiyordu bu sezon tüm bölümleri toplasanız 10dk'lık olayları bile olmuyor. Tamamen Maeve ve Otis olmadan yan karakterlerle feminizm kasalım kafasıyla dizi çekmişler ama bütün sezonu berbat etmişler, o ikili olmadan bu dizi hiç keyifli değil kesinlikle. Üçüncü sezon eğer o ikiliye odaklanmazsa kesinlikle çekilmez halde senaryosu. Finalde zaten rezalet, bu kafada iptal olur gibime geliyor bu dizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Ocak 2020; 22:3:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    2.sezon çok kötüydü, sezon finali ile tam rezaletti. Çakma Türk dizisi senaryosu gibi bitti dizi. Sezon olarak da ilk sezon Maeve-Otis ikilisinin olayları ile çok iyi gidiyordu bu sezon tüm bölümleri toplasanız 10dk'lık olayları bile olmuyor. Tamamen Maeve ve Otis olmadan yan karakterlerle feminizm kasalım kafasıyla dizi çekmişler ama bütün sezonu berbat etmişler, o ikili olmadan bu dizi hiç keyifli değil kesinlikle. Üçüncü sezon eğer o ikiliye odaklanmazsa kesinlikle çekilmez halde senaryosu. Finalde zaten rezalet, bu kafada iptal olur gibime geliyor bu dizi.
    yok canım ne iptali, mindhunter, marco polo iptal ederler, bunu iptal etmezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünlerde geleceğini bilmiyordum süper olmuş hemen izliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    yok canım ne iptali, mindhunter, marco polo iptal ederler, bunu iptal etmezler

    Alıntıları Göster
    Mindhunter şahane diziydi hiç beklemiyordum onun iptal edilmesini, Netflix'in işine akıl sır ermiyor gereksiz bir dolu dizi etrafta var ama kaliteli dizileri iptal ediyolar.
  • Kişisel düşüncem: Çok kötü bir sezondu ve 1. sezonu arattı


    Ana iki karakteri yan yana göremedik. İkinci sezonu sırf Maeve ve Otis bir araya gelecek umuduyla izledim - hüsran. Yan karekterleri çok ön plana çıkardılar ve farklı bir dizi izliyorum havasına kapıldım. Bazı olaylar gereksiz uzatıldı. Aimee'nin taciz olayı mesela: "aaa bir şey yok canım hakkımı helal ettim"den "bir daha bir insan evladı bana yaklaşmasın"a döndü bu nasıl bir değişim. Tamam kötü bir olay ama her bölümde bu olaya ait kısımları sıkılarak izledim. Eric karakterinin saçma gitgelleri de sıktı. İlk sezonda Kimliğini kabul ettirmeye çalışması çok hoşuma giden bir mücadeleydi. Özellikle sırf Gay olduğu ve kadın kıyafeti giydiği için tartaklanması beni üzmüş gözümden hafif bir yaş da akıtmıştı. Ama bu sezon kavak yelleri maşallah. Bir de diziye bir küçük emrah karakteri soktular, o da tekerlekli sandalyesi olan gizli villian. Üstüne bir de finali bunla yapıyorlar. İki sezondur finaller gıcık karakterlerin yediği haltlarla bitiyor. Bu sezon bu tekerlekli geçen sezon otisin ex kızarkadaşı Ola. Otis'in ev partisi verdiği kısımlar ve dansı kısımlarıysa güzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 18 Ocak 2020; 22:38:3 >




  • İlk sezonu soluksuz izlemiştim. 2.sezonu bekliyordum iyi oldu. Bi ara izlerim artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunluk beğenmemiş ama 2.sezon çok iyi olmuş bence. Yan karakterlerin sorunlarına da değinmesi diziye derinlik katmış. Her karakterin bir hikayesi,derdi var gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anche

    Çoğunluk beğenmemiş ama 2.sezon çok iyi olmuş bence. Yan karakterlerin sorunlarına da değinmesi diziye derinlik katmış. Her karakterin bir hikayesi,derdi var gerçekten.
    Dediğinize katılıyorum ancak;

    İlk sezondaki akıcılığı bulamadım,ilk sezonun finali ikinci sezonu bekletti bana ama ikinci sezonun finalinde üçüncü sezon olmasa da olur diyorum şuan çünkü çok sinirim bozuldu.Maeve'ye gelen mesajın o çocuk tarafından silinmesine deli oldum.

  • ya bence sonu mutsuz biten dizilerin izlemeden önce mutsuz son felan yazması lazım. Uyuz oldum ya günlük dertlerden biraz uzaklaşayım eğleneyim diye vakit harcayıp oturup izliyorum mutsuz bitip daha çok moralimi bozuyor.
  • İkinci sezon ilkine göre aşağıda kalmış. Çerezlik olarak yine izlenir ama izlerken çoğunlukla sıkıldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HALO

    Dediğinize katılıyorum ancak;

    İlk sezondaki akıcılığı bulamadım,ilk sezonun finali ikinci sezonu bekletti bana ama ikinci sezonun finalinde üçüncü sezon olmasa da olur diyorum şuan çünkü çok sinirim bozuldu.Maeve'ye gelen mesajın o çocuk tarafından silinmesine deli oldum.


    Alıntıları Göster
    Evet sinir bozucuydu fakat hikayeyi uzatmak istemeleri normal. Çünkü ellerinde sezonlarca işlenebilecek bir hikaye yok. Böyle böyle uzatacaklar diziyi işte mecburen :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.