Şimdi Ara

Sevimli Tehlike - Özcan Deniz - 6 Şubat'ta Vizyonda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Ya Sonra”,”EvimSensin”,”Su ve Ateş” filmleriyle büyük başarı yakalayan Özcan Deniz dördüncü filmi Sevimli Tehlikeli ile bu sezon da çok konuşulacak. Senaryosu, Özcan Deniz’e ait olan bu kez sadece yönetmen koltuğunda yer aldığı heyecan dolu bir aşk filmi olan Sevimli Tehlikeli filminin başrollerini son dönemlerin yıldızı parlayan iki genç oyuncu Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor.

Türkan Kılıç, Taner Turan, Cem Avnayim, Ahmet Özaslan, Burçin Birben, Evrim Doğan, Ergun Kuyucu, Efe Deprem, Zeynep Anıl Tatdıran gibi oyuncuların rol aldığı Sevimli Tehlikeli filmi 6 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin müzikleri Yıldıray Gürgen ve Özcan Deniz'e ait.

Sevimli Tehlike - Özcan Deniz -  6 Şubat'ta Vizyonda

Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımıyla vizyona girecek film bu yılın yüksek bütçeli yapımlarından biri olacak. Özcan Deniz bu filmiyle aksiyondan aşka romantizmden drama kadar bir çok temayı masallarla birleştiriyor. Bir çok masalın ana temasının içinde barındıran Sevimli Tehlikeli filminde Rapunzel'den Sindrella'ya Beyaz Atlı Prens'ten Robin Hood'a bir çok masalı komik ve eğlenceli bir dilde anlatıyor.

6 Şubat'ta vizyona girecek Sevimli Tehlikeli filmi; Zarok (Şükrü Özyıldız) yıllar önce Edirne'de bir ailenin beşikteki çocuğun çalıp büyük acıların yaşanmaına sebep olur. Yıllar sonra bu vicdan azabından kurtulacağı bir fırsat yakalayan Zarok kaçırdığı kızı 2.kez kaçırıp gerçek ailesine götürürken yaşanan aşk dolu bir macerayı anlatıyor.

Sevimli Tehlike - Özcan Deniz -  6 Şubat'ta Vizyonda

Başrolde ki hatun fena değilmiş.Lakin film dandik bir filme benziyor.

• bi çöp daha geliyor .fragmana bile dayanamadım .hatta videoyu açmadan görülen şu resim bile herşeyi anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 19 Kasım 2014; 0:21:27 >
  • Kendi oynattigi dizilerdeki kizlara sarmaya baslamis simdi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leş
  • Özcan denizi görmedim ya o bile yeter
  • para kazanalım yeter mantığıyla çekilmiş bir film daha

• Bugün İtibariyle Vizyonda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nefret ediyoruz !
  • bu da tutmaz
  • Saçma bir filme benziyor :/

• Demin bir magazin programında galaya katılan Nurgül Yeşilçay bile iyi bir yorum yapamadı. Arkadaşıma ayıp olmasın falan da demedi, hunharca "İşte güzel kız yakışıklı oğlan, tutar herhalde." dedi. Böyle filmleri çekmeye tenezzül etmeleri bile bir başarı bence .
  • Biryanda aynı gün çıkan "Jupiter Yükseliyor" filmi, biryanda da bu film. Cidden sinema sektörü olarak dünyanın çok gerisindeyiz.
  • Biz bıktık izlememeye onlar bıkmadı çekmeye.Yeter yeter..
  • Kötünün de kötüsü.
  • Acaba Özcan bey ileride bak şu kadar sinema filmi yaptım demek için mi böyle basit ve çöp yapımlarda yapıyor. Yada her sevgiliye bir film mi bilemedim.
  • liseliler yine sinemaya akın edecektir
  • Sinemayı bırakın cd si bile alınmaz.
  • O kadar cok kotulediniz ki acaba yanlis filme mi gittim dedim.Türk sinemasi icin cok saygin bir film olmus denilmez ama berbat olmus da hic denilmez. cok abartmissiniz ayip ayip

• Güzel degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squidwaard -- 16 Şubat 2015; 18:50:19 >
  • İmdbde 8 puan almış + sitelerdeki yorumlar da fena değil, ne diyorsunuz gidenler yorum yapsa iyi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.