Şimdi Ara

Sevimli Tehlike - Özcan Deniz - 6 Şubat'ta Vizyonda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuncular dahil tamamen amatör ve basit. Zaten baş roldeki çocuğun yüzü samimi ve duygulu gelmiyor bana.
  • Arkadaşlar yazılanların aksine film bence oldukça başarılı olmuş.Hint film tarzı olmuş müzikler ve komedi sahneleri oldukça iyi.Gitmeyenler kafalarında soru işareti varsa eğer bence gitmeliler...
  • Şimdi izledim filmi.Basit ve başarısız bir film olmuş.Özcan Deniz 3-5 Hint filmi izleyip ardından gaza gelip film çekmeye karar vermiş ortaya da bol müzikli aşk-dram aynı bir Hint filmi çıkmış.Ayrıca filmdeki varoş ve zengin hayatı hiç yansıtılamamış çok sırıtıyor.Az bir sürükleyicilik var filmde , bir de başroldeki kız var , gerisi klişeden ibaret.Hele sondaki sahneyle klişiden ölmüşler resmen.
  • Hint filmlerinden esinlenenerek ortaya bu film çıkmış. Zaten ne zaman kendimiz özgün filmler yapmaya başlayacağız, işte o zaman Türk sineması bir yerlere gelecek. Hani film izlenmeyecek derecede kötü bir film değil. İzlenir. Ama önemli olan özgün değil.
  • İzledim. Tadımlık güzel bir filmdi. Özcan deniz de de baya potansiyel varmış bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kız harbiden özcan denizin sevgilisi miymiş

film güzeldi ya. bizim DH bazen vur deyince öldürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.