Şimdi Ara

Sevgimi nasıl inandırırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kötü bir durumdayım, aşık olduğum kıza açıldığımda bana senin beni sevdiğine inanmıyorum. Sen başkasını seviyorsun filan dedi. Bende karşı çıktım ama inandıramadım. Sizce onu gerçekten çok sevdiğime nasıl inandırabilirim? Kız birazda önceki yaşadıklarından dolayı aşkada pek inanmıyor. Lütfen yardım edin dalga amaçlı yorum atmazsanız sevinirim. Konu çok mühim çünkü.

• Yaşlar kaç görmüş geçirmiş birimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Yaşlar kaç görmüş geçirmiş birimi

Yok hocam daha 18 ama bildiğim kadarıyla aynı kişi tarafından birçok kez terk edilmiş ve bundan dolayı inanmıyorum diyor bir erkeğin bir kadına sadık kalabileceğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak886

quote:

Yok hocam daha 18 ama bildiğim kadarıyla aynı kişi tarafından birçok kez terk edilmiş ve bundan dolayı inanmıyorum diyor bir erkeğin bir kadına sadık kalabileceğine.

Normalde ugraşma derdim de peşimden koş diyo işte koş bakalım biraz olmazsada zorlama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak886

quote:

Normalde ugraşma derdim de peşimden koş diyo işte koş bakalım biraz olmazsada zorlama

peki neler yapmalıyım hocam biraz tavsiye versen

• Bi çicek al birazda iltifat tamamdır ya büyütmeyin şu işleri gözünüzde kızlar basit varlıklar zorlaştıran bizleriz

• sana bir şans vermesini söyle güven zaman ister de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha birkaç ay önce aynısı oldu arkadaşıma araları iyi oldu bi ara ama sonra sürekli kız ayrıldı durdu kafasına esince mesaj atmalar fln dikkat et derim bence sonu iyi gitmez o ilişkinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiDix0n

Hocam daha birkaç ay önce aynısı oldu arkadaşıma araları iyi oldu bi ara ama sonra sürekli kız ayrıldı durdu kafasına esince mesaj atmalar fln dikkat et derim bence sonu iyi gitmez o ilişkinin

Hocam yanlış anlamışsın sen herhalde konuyu, kızla şuanda çıkmıyoruz bu dediklerim eski sevgilisi ile arasında olanlar.
  • Birlikte çok zaman geçirin sana güvenmesini sağlamaya çalış

• Sevginin dili yoktur, o gözlerden anlaşılır. Kızı sakin bir yerde kenara çek ve kıza gözlerimin içine bak, gözler yalan söylemez, sence seni sevmiyor muyum ? de.
  • salla gitsin önüne bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.