Binbaşı
08 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Selamun Aleykum arkadaşlar biz 2013 model 80.000km de Fiat Linea 1.3 Active plus sahibiyiz aracımızı sıfır aldığımız için araçtan memnunuz Allaha şükür İstanbulda yaşamamıza rağmen kaza bela gelmedi başımıza aracımız tertemiz fakat biz 4 kişilik bir aileyiz ve iki amcam halam derken 7 kişi oluyoruz onlarında ehliyeti olmadığı ve araba kullanmadıkları için biryere gitmek sorun oluyor her zaman 2 kişi metro vs. toplu taşıma araçlarıyla biryere gidiyor haliyle şehir dışına vs. gezmeye gidemiyoruz iki araç almanında bir manası olmadığı için kendi aracımızı 35.000tl civarına satıp sıfır bir Fiat Doblo Combi 1.6 Mjet 105bg Premio Plus almayı düşünüyoruz aracın sıfır fiyatı 70.000tl civarında üzerine birikmiş paramızı koyup ufak miktarda da kredi çekerek almayı düşünüyoruz ticari olduğu için aracın fiyatı uygun ve sitede 3.sıra koltuk opsiyonu yazmıyor aynı aracın otomobil ruhsatlı Fiat Doblo Panamora modelinde 2.000tl civarına 3. sıra koltuk opsiyonu var fakat otomobil ruhsatlı olduğu için 92.000tl arada bayağı bir fiyat farkı var 3. sıra koltuk almadan da arkada tabiki oturulur fakat biz hem rahat olsun hemde güvenlikli olsun 3.sırada oturanlar da kemer takabilsin diye 3.sıra koltuk istiyoruz acaba Doblo Combi'lere 3. sıra 2 kişilik koltuk taktırabilir miyiz ruhsatta 5 kişilik yazacağı için bir sorun olur mu onu değiştirebilir miyiz veya böyle bir imkan varmı Dacia Lodgy Stepway'ler 3.sıra koltukla alınabiliyor fakat hem doblo kadar geniş olmadığı için hemde arada 10.000tl fark olduğu için pek düşünmüyoruz. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba ?
Merhabalar arkadaşlar ben 2013'ten beri Samsung Galaxy S3 kullanıyorum şuan Cyanogenmod 13 ve Android 6.0 kurulu ama cidden kasmalarından donmalarından rom'un hatası olarak kameranın açılmamasından vs. bıktım usandım. Yeni telefon alma vakti geldi LG G5'in uzun kullanım testine baktığımda 2 aylık kullanım sürecinde telefonun en ufak bir kasma bile yaşamadığını donma takılma vs. yaşanmadığı belirtilmiş zaten Lg'ye bir sempatim var bence G5'in tasarımı dış görünüşü gayet güzel ben beğeniyorum. Bütcem sınırlı max 2.200tl Apple Türkiye Garantili İphone 6 mı almalıyım Lg Türkiye Garantili G5 mi karar veremedim. Yine uzun süre telefon alamayacağım bu iki telefondan birini aldığımda benim için önemli olan yazılım desteğinin uzun sürmesi. G5 gerçekten çok akıcı ve çok hızlı teknoloji mağazlarında baktığımda akıcılığına hayran kaldım çok hoşuma gitti. Ama her zaman bir iPhone istediğim için bilemiyorum. Androidden de biraz sıkıldım açıkçası. Oyun oynayan vs. biri olmadığım için 16gb iphone almayı sorun etmiyorum şuanki telefonumda bile 8gb ancak kullanıyorum ben telefonu genellikle whatsapp sosyal medya için kullanıyorum oyun ise ufak oyunlar yani 16gb benim için sorun değil. İphone 6'da en çok canımı sıkan nokta 1gb ram kullanılması ileride yazılım güncellemelerinde 2gb ram gerekirse alamaz diye endişeleniyorum ama bir yandanda 512mb ramli 4S e bakıyorum kaç senedir güncelleme alıyor birkaç şey eksik olsada onun için aklımda soru işaretleri var. Lg G5 ise Snapdragon 820 vs çok güçlü bir telefon acaba iPhone 6 kadar güncelleme alabilir mi ? . Sizce iPhone 6 mı almalıyım Lg G5 mi oyun oynamayan biriyim iPhone 6 da en çok aklıma takılan nokta ram'i o da güncelleme alamayacağı için. Ama G5'i elime aldığım zaman arayüz vs. android tekrar kendine ısıttı beni. Lg G5'e ne kadar yazılım desteği verir G3 2 nesil önceki telefon olmasına rağmen halen gayet güzel birşekilde 6.0'ı aldı ve androidde korkum işe telefonun kullanıla kullanıla yavaşlaması ilk günkü akıcılığını vs. kaybedip donma ve takılma yaşanması. Dediğim gibi ben sosyal medyaları kullanıyorum önemli olan sistem arayüz ve takılma donma kasma olmaması uzun süre telefon alamayacağım için en önemli nokta benim için yazılım güncellemesi. Sizce iphone 6 mı almalıyım Lg G5 mi ?
Merhaba arkadaşlar sizlere sorup ilk arabamı 0 km 2015 yeni kasa seat ibiza 1.4 tdi 90hp reference almıştım 8500 km civarlarında şuanda. Sizede dediğim gibi ehliyet almadan önce 2-3 senedir zaten araç sürüyordum trafikde vs. olmasada. Aracı alınca açıkçası trafikte vs. pek zorluk çekmedim. Yalnız birçoğunuz söylemişti bi zaman sonra donanım yetersiz geldi hem arkası ufak hem bagaj pek yetmiyor hem de yol tutuşu kötü geldi açıkçası suspansiyonlarına da pek iyi diyemem. Ben 48.000 tl civarlarına almıştım araç şuanda 51.900 tl yani satarken pek zarar etmeyeceğim tabi yeni aracı alırken şuanki piyasa durumlarına göre alacağım. Hem kalite, hem güzel yol tutuş hem de konforlu bir araç istediğim için Vw Golf 7 1.4 Tsi Highline Manuel almaya karar verdim 18 '' jant, bi xenon far ve ergo active koltuk opsiyonlarını ekletip uygun bir fiyata bayi ile konuştum, çokta birşey yapmadılar ama ufak indirim oldu tabi. Yol tutuş 1.4 tsi serisi bağımsız olduğu için ve 18 '' olduğu için güzel olacak diye düşünüyorum. Zaten öyle çok fazla yol tutuş aramıyorum ama iyi olsun istediğim için açıkçası bu şekilde gayet iyi olacak gibi yol tutuş. Bekar ve ailemin yanında kaldığım için pek te masrafım yok benzin de sorun değil güzel gitsin de istiyorum sizce güzel bir tercih olur mu ?
Şuandaki devletin terörü bitirecek kadar kararlı ve İSTEKLİ olmadığını biliyoruz. Birçok ülkede benzer durumlarda çok katı asker, polis hertürlü operasyonla terör örgütlerinin kökü kazındı.
Malum iktidar partisi de ihanet süreci buzdolabında diyip onlara kanan millyetiçilerin oyunu aldıktan sonra yani seçimden sonra ısıtıp önümüze birşekilde koyacak.

Bu vatan hainlerinin bitmesi için MHP - BBP - HEPAR KOLTUK SEVDASINI BIRAKIP BİRLEŞİRLERSE SİZCE % KAÇ OY ALIR ? BEN RAHAT % 25 DİYORUM.
Ben koyu bir Ülkücü ve Mhp'liyim. Mhp iktidar olup Apo'yu asmazsa birdaha oy verir misiniz.

Sadece MHP'ye oy verecek olan Ülkücüler oylasın.

OY VERİRİM DİYENLER OY VERİRİM YORUMUMU ARTILASIN OY VERMEM DİYENLER OY VERMEM YORUMUMU ARTILASIN .

Ben kişisel olarak OY VERMEM.
'' HDP PKK'NIN TAKIM ELBİSE GİYMİİŞ HALİDİR '' . CHP DE İÇERDEN DIŞARDAN HER TARAFIYLA HDPKK SEMPATİZANLIĞI YAPAN, ATATÜRK'ÜN PARTİSİ OLMAKTAN ÇIKMIŞ BİR PARTİDİR.

ÜLKEDE KÜRDİSTAN BAYRAĞI SATILIYOR, KIRK BİN KİŞİNİN KATİLİ APO POSTERİ ASILIYORSA, TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYEN, ONLARA SARILAN, ONLARA HERTÜRLÜ YARDIMI SAĞLAYAN, ŞEHİDİNİN KATİLLERİ HDPKK MECLİSE GİRDİYSE, O ÜLKE BÖLÜNÜR ARKADAŞ !

HDP KAPATILIP DESTEKLEYEN VE İMRALIDAKİ KÖPEK SOYU İDAM EDİLMELİ, PKK SEMPATİZANLIĞI YAPAN BÜTÜN MEDYALAR KAPATILMALI KÜRDİSTAN BAYRAĞI AÇAN, ÖCALAN'I AĞZINA ALIP DESTEKLEYEN HAPSE ATILMALI, GEREKİRSE İDAM EDİLMELİ.

CHP, Atatürk'ün çizgisinden çıkmış olmasaydı Ben MHP'yi kurmazdım. Başbuğ Alparslan Türkeş

VATANINI MİLLETİNİ BAYRAĞINI SEVEN OYUNU MHP'YE VER !

İşte o video

https://www.youtube.com/watch?v=SyTVuCeIa0w
Merhabalar arkadaşlar kuzenim 17 yaşında seneye ehliyet alacak bana birkaç şey aktardı benimde kafam karıştı açıkçası bu stajyer ehliyet olayında birkaç saçma olay gördüm.
Sürücü Belgesini alan kişilerin doğrudan araç kullanamayacağının altını çizildi, ''Yanında deneyimli, yani geçmiş yıllarda ehliyet sahibi olmuş bir sürücü olmadan stajyerler araç kullanamayacak.
Bu ne demek yani şimdi kuzenim tek başına araba kullanamayacak mı ? çok saçma sapan birşey bu. Birde 1 sene trafikte kaldıktan sonra tam ehliyet hakkına sahip olunacakmış galiba bu çocuk ehliyeti aldıktan sonra 1 yıl boyunca hiç araba kullanmazsa sahip oluyor mu bu ehliyete veya 2 yıl tam bilmiyorum ? Ve bu tam ehliyet kazanmak için bir yıl dolduktan sonra birdaha sınava vs. girilecek mi yoksa direk tam ehliyete mi geçilecek ? Ve yine araba kullanmazsa bu ehliyete de 1 yıl sonra sahip olabilecek mi ? 4 tane soru sordum ama kafalar karışık şu deneyimli biri olmadan araç kullanamayacak gerçekse çok saçma sapan bir olay bu nedir yahu !
Donanıma vs. bakılmaksızın şuanki pazarda 100.000tl'ye kadar alabilecek yol tutuş, viraj dinamikleri vs. en iyi olan araç hangisidir. Biliyorum birçok kişi ikinci el temiz Bmw mercedes vs. onları katmadan şuanki piyasada 100.000TL'ye 0km yol tutuş açısından en iyi araç sizce hangisidir ?
Merhaba yarın sabah 2015 Toyota Corolla dizel manuel aracımızla 8-9 gibi İstanbul Bayrampaşadan Bursaya gidiyoruz gezi amaçlı. Gece 10-11 gibi de dönmeye başlarız. 5-10 litre termosta su ve birkaç ufak atıştırmalık alacağız zira sabah kahvaltımızı edip yola çıkacağız. İlk kez Bursaya gideceğiz tavsiyeleriniz vs. Bursayı bilen, orada yaşayan arkadaşlar gitmememiz gereken yer, dikkat etmemiz gereken birşey var mı ? Birde gideceğimiz yerlerde araba vs. yakınlarda bırakabiliyor muyuz vs. ? Uyarılarınız, tavsiyeleriniz vs. ? Bursadan ne alabiliriz dönüşte hediye veya yiyecek amaçlı ? Kısaca bütün tavsiyeleriniz ?
Gezeceğimiz yerler ve yapacağımız yerler;
Ulu Camii - Cumalıkızık - Tophane - Suuçtu Şelalesi - Bursa Kalesi ( Saltanat Kapısı ) - Uluabat gölü - Irgandı köprüsü - Tirilye - Cumhuriyet Caddesi - Zafer Plaza.

Gezeceğimiz yerlerden hangileri birbirine yakındır dön dolaş olmasın diye diyorum navigasyon olacak ama güvenemiyorum pek.Tabiki akşam inegöl köfte ve çorba içip döneceğiz. Herkeze teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
Mustafa Kemal Atatürk
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
PS3
Takım
Galatasaray
Steam
kapsonlu
TV
LG
Dünyadan Futbol
Galatasaray
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Kombi
Vailant
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.668
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 154.797 (Bu ay: 685)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.