Şimdi Ara

Sevgilisini 2 tl lik Dönerciye Götürenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız ucuz bir dönerciye geldiklerinde kız hiç sorun çıkarmıyor mu ? 3-4 çifti gözlemledim sorun yapmadılar.Kızların yüksek egoları düşünüldüğünde şaşırtıcı bir durum.

• O dönerin kokusu aşkın kokusu adeta
  • o değilde harbi döneri seven kızlar var he
  • Kız dediğin öyle olcak ya . Ne o öyle bir elinde çatal diğer elinde bıçak kibar kibar. Tabi hayvanlığın lüzumu yok ama yemek yerken de samimi olamiyacaksak o kız niye var deyip arkadaşlara fırsat veriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız var Kız var.Zamanında ben bir tanesini kaçırdım.Sağolsun bedelini çok güzel ödüyorum.
  • laf olsun diye söylemiyorum.istanbula üni için geldim bi kızla tanıştım kız hoş falan.oturduk bjkde biyerde mojito içiyoruz.bi anda bana dediği laf şu "yaa tavuk döner sever misin? hadi yiyelim" dedi.bi şaşırdım önce.sonra gittik yedik zaten o an anladım has ve kasıntı olmayan bi hatun olduğunu.öyle arada canım isterse yazıyorum konuşuyoruz.böyle bi anım vardı denk gelmişken paylaşmak istedim:D
  • 2 gün önce gece kulubune götürdüm 500 tl hesap kitlediler siz siz olun 2 tl lik mekanlardan vazgeçmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün gelir döner çeker canın döner yersin gün gelir restorana veya cafeye gidersin.
    1 ay önce kıza bir büfede döner ısmarladım ama efsane büfedir baya severek yedi 2 hafta öncede cafede keyff'e gittik 80 lira hesap ödedim çıktık.
  • Tamam dönerciye gidebilirsiniz de 2 TL ne la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Kız var Kız var.Zamanında ben bir tanesini kaçırdım.Sağolsun bedelini çok güzel ödüyorum.

hapistemisin kardeş?
  • Nereye götürcenki hacı lüks restorantta balıkmı yicez? Öğrenci adamız ha beğenmiyosa döneri zimid yer problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 23 Aralık 2013; 19:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donerciye degilde cigkofteciye cok goturdum

• 2 deil 1.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Gün gelir döner çeker canın döner yersin gün gelir restorana veya cafeye gidersin.
    1 ay önce kıza bir büfede döner ısmarladım ama efsane büfedir baya severek yedi 2 hafta öncede cafede keyff'e gittik 80 lira hesap ödedim çıktık.

Bakirkoydeki mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • döner tamamda 2tl nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Kız sevmiyorsa sorun yapar tabi, iki çift gözün birbirine bakması bile seven için yeterlidir. Paraya bakan kızı insan yerine bile koyma, sadece güzelliğe bakıyorsanda insan yerine konulmamalısın. Hayat..

+1 katılıyorum hocam

• Kız seviyorsa parayı sorun etmez tabi kızdan kıza değişir,bide 2 tlye döner kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Gün gelir döner çeker canın döner yersin gün gelir restorana veya cafeye gidersin.

Bakirkoydeki mi

Aynen moruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkhitaryan

Nereye götürcenki hacı lüks restorantta başıkmı yicez? Öğrenci adamız ha beğenmiyosa döneri zimid yer problem yok

Mesela bulunduğum yerde dönercinin 74 mt ötesinde donas var.Yaklaşık 5 tl bir dürüm.Daha güzel ortam falan var.
  • ben kendım yıyemıyom kı elıme yediriyim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.