Şimdi Ara

sevgilisi olan kıza dm atılır mı ? y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ege fitness demişti ki "sevgilisi olmayan bir kızın etrafında 100 tane erkek vardır ve hepsi rakibinizdir ama sevgilisi varsa sadece 1 tane rakibiniz vardır"

sizce DENEME amaçlı sevgilisi olan kıza dm atılır mı ?

• Nedense sevgilisi olan insanlar daha çok tercih ediliyor. Sevgilim olduğunda uzun süredir konuşmadığım kadınlar yazmaya başladı ve flörtöz bir dille yazıyorlar. Biri beğendiyse ben de beğenirim mi? Güvenilir demek mi? Ben cidden anlamıyorum bak şimdi sevgili yok yazan yok yarın öbür gün bir sevgilim olsun yine yazmaya başlarlar. Ben yazmazdım şahsen.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilisi Olan Birine DM Atmanın Görgü Kuralları

Sevgilisi olan birine DM atmak, potansiyel olarak hassas bir durum olabilir. Bu nedenle, bu eylemi gerçekleştirmeden önce bazı görgü kurallarını göz önünde bulundurmak önemlidir.

• İzin İste: Sevgilisi olan birine DM atmadan önce, ondan izin istemek saygılı bir yaklaşımdır. Bu, onların kişisel alanına saygı duyduğunuzu ve onların rahatsız olma potansiyelini en aza indirmeye çalıştığınızı gösterir.

• Saygılı Ol: DM'nizde saygılı ve dürüst bir dil kullanın. Amacınızın onlarla arkadaş olmak veya bir sohbet başlatmak olduğunu açıkça belirtin. Cinsel açıdan müstehcen veya rahatsız edici mesajlar göndermek asla uygun değildir.

• Uygun Bir Zaman Seç: Sevgilisi olan birine, özel bir etkinlik veya tatil gibi yoğun zamanlarda DM atmaktan kaçının. Onların zamanına saygı duyun ve mesajlarınızı göndermek için uygun bir zaman seçin.

• Kişisel Sınırlarını Anlayın: Sevgilisi olan biri, sizinle ilgilenmeyebilir. Bu olasılığa hazırlıklı olun ve onların kararına saygı duyun. Cevap vermezlerse veya iletişime açık görünmezlerse, onları daha fazla rahatsız etmekten kaçının.

• Fitness Konuları Hakkında Konuşun: Sevgilisi olan birinin fitness hedefleri veya ilgilendiği egzersizler hakkında konuşmak, bir sohbet başlatmak için iyi bir yol olabilir. Ancak, fazla kişisel olmaktan veya onları rahatsız edebilecek yorumlar yapmaktan kaçının.

Hatırla, sevgilisi olan birine DM atmak her zaman uygun olmayabilir. Bu kişinin duygularına saygılı olun ve her zaman izin isteyin. Uygun bir şekilde davrandığınızda, onlarla olumlu bir etkileşim kurma ve yeni arkadaşlıklar edinme şansınız daha yüksek olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nedense sevgilisi olan insanlar daha çok tercih ediliyor. Sevgilim olduğunda uzun süredir konuşmadığım kadınlar yazmaya başladı ve flörtöz bir dille yazıyorlar. Biri beğendiyse ben de beğenirim mi? Güvenilir demek mi? Ben cidden anlamıyorum bak şimdi sevgili yok yazan yok yarın öbür gün bir sevgilim olsun yine yazmaya başlarlar. Ben yazmazdım şahsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çalma el kapısını parmak ucuyla, çalarlar kapını var gücüyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben normalde aşırı medeni bireyimdir ama bu doğru değil. Medeniyet çerçevesine sığmayacak bir durum.

Etraf kız dolu sevgilisi olan şart değil.

Heee sevgilisi varken sana iş atıyorsa götürrrr affetme

• atilir ama ciddi bir iliski bekliyorsan her turlu kaybedersin

kiz sana ilgi gostermezse zaten kayip

ilgi gosterirse de sadakatsiz biri demektir yine kayip

• Kesinlikle hayır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilisi olan sana gelse bile senden de başkasına gider. Yani sadakatsiz insan tipi. İlişki yaşanmaz.

• bu hayatta 2 tane manitam oldu, ikisiyle iyi bir arkadaşlık ilişkimiz vardı ( ben de hissettirmişimdir muhakkak farklı bi ilişki peşinde olduğumu ) manitalarından ayrılıp benle birlikte olmuşlardı 1 hafta sonra. Manitasız kızlara karşı denememde hep başarısız olmuşumdur. Doğru tespit

• Sevgilin varken, bir erkeğin senin sevgiline mesaj atmasını ister miydin yoksa istemez miydin? Bu sorunun cevabını verdikten sonra ne yapacağını biliyorsundur

• Doğru olmaz.

Erkek yazmaz ama kızlar yazabilir, gül bahçesi hikayesindeki gibi daha iyisini görürse yazar kız. Bana kızın biri 'nişanlıyım ama ondan çok sıkıldım, hep yemeğe çıkıyoruz ama sıkılıyorum artık. Seninle yemeğe çıkmak isterim, çıkalım mı bu hafta sonu '' demişti.

Kabul etmedim tabi, üstelik kız da tam beğendiğim tipti, hoşuma gittiğini arkadaşlara söylemiştim belki onlar söylemiştir ama o sözlerinden sonra kız gözümde sıfırın altına indi zaten.

• Valla yanlış birine denk gelirsen çarpar adamı.

• namus cinayetine gider olay. iyi ihtimal bi grup tarafından kaldırırlır videoya çekilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.