Şimdi Ara

Sevgilisi olan arkadaşlar gelebilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kızla beraber vakit geçirdiniz yemek yediniz vs. Sonra başka biriyle sevgili olduktan sonra o kızın aklınıza gelmesi size de oluyor mu bazen... Bana arada oluyor direkt suratımı kapatıyorum refleks olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan bikere sever.Bu karısı olmayabilir.Gerisini sen düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta bazısı var ayrıldıktan sonra başka birine baktırmıyor adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stuka Bismarck

Olmaz mı be kardeşim. Benim sevgilim evlendi bile, ama hala unutamıyorum ve seviyorum. Oda belli ki unutamamış, geçenlerde aradım konuştuk, biyerde buluştuk kahve içtik. Sonra dedim ''ulan ben ne yapıyorum bu kız evli'' sonra bişey yaşamadan ayrıldık. Unutulmuyor. Başka kızlarda unutturamadı. O evlendiği halde kocasıda ona unutturamadı.

böyle olayları duyunca evliliğe olan inancım iyiden iyiye kayboluyor...ben evlensem eşim eski sevgilisiyle görüşse...aklımda deli sorular, en iyisi hiç evlenmemek.
  • şimdi ki kızlara da güven olmuyor ben nerden bileyim arkamdan iş çevirmeyeceğini ? nasıl güveneceğim arkadaş ? bak seninle görüşmüş eski sevgilin, peki o kızla evlenseydin ve senden habersiz eski sevgilisiyle görüşseydi ne yapardın ? cidden öyle şeyler duyuyorum ki kime nasıl güveneceğiz bilmiyoum...hele de bu devirde.
  • Her insanda vardır elbet. Anılar/yaşanmışlıklar unutulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.