Şimdi Ara

Sevgilimle ne konuşabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
11.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne yalan söyliyim,bende böyle düşünüyorum,ama arada yaşanan çok farklı olaylar var burda ayrıntıya girmek istemiyorum;zaten kendisinin niyetini ben yakınzamanda davranışlarından falan anlarım,umarım beni üzmez çünkü onu gerçekten çok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala söylemediği bir sebepten dolayı reddetmişti derken? Hocam aklını karıştırmak gibi olmasında bu durum rahatsız edici değil mi?
  • Edici,ama bulmuşum bi kere bırakmam artık...

• fazla uzun sürmez sana o söylemediği reddetme sebebi başka birisinin olmasıydı ve bunu senden sakladı
  • Trevor Reznik kullanıcısına yanıt
    Ben başka birinin olduğunu biliyordumki zaten,ondan reddetmişti beni fakat başka bi sebebi daha olduğunu söylüyordu,neyse ben anlarım zaten niyetini,şerefsizlik yaparsa ben basarım zaten tekmeyi no problem;çok seviyorum ama bunlara goz yumacak kadar aptal olamam sanırım

• Anladik sevgilin var

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Ben başka birinin olduğunu biliyordumki zaten,ondan reddetmişti beni fakat başka bi sebebi daha olduğunu söylüyordu,neyse ben anlarım zaten niyetini,şerefsizlik yaparsa ben basarım zaten tekmeyi no problem;çok seviyorum ama bunlara goz yumacak kadar aptal olamam sanırım

benim sana tavsiyem fazla bağlanma kardeşim, bi kardeş veya abi nasihati olsun sana :) düşün bir kere o sevgilisiyle ayrıldıktan sonra hemen sana geldi ve benim olsana sen yhaa .s dedi. o eski sevgilinin yerine koy kendini. kızı senden sonra başka biriyle düşün

• Sevgili yaparken bize sordun mu? Hayır. O zaman haydi kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

@Zengin Değil Varlıklı @Bir ergen vakası @DDixon Dediğim gibi,konu dışı ruhu yerlerde...

@L[A]hor Tavsiye istedim sadece,ne diyim sence hocam

Günübirlik HORT.

Daha yeni başladığı için tanıma evresi olacak. Onun gününü sor mesela "Neler yaptın bakalım bugün" gibi bir soru sor. Konuşmaya gönlü varsa uzun uzun anlatır sonradan sana olan güveni artar, onunla ilgilendiğini hisseder. Ortak konu bulmaya çalışma. Sonuçta beş parmağın beşi de bir değil. Çok sıkıcı da konuşma.

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    (Sen benim olsana) ne la? Kız eski sevgilisinden ayrılmıştır. Boş kalmamak için seni kullanıyor olabilir. Kendini kullandırma.

• Ayrıldık,üzgün değilim;kodum tekmeyi (:

Neden benle çıkmaya karar verdin diye sorduğumda afalladı ve çok ısrar ettiğim halde söylemedi,bende bu ilişki yürümez deyip ayrılmak istedim,ayrıldık;bence daha iyi oldu.Sevgili işini de beğenmedim zaten,artık yaptığım ilk sevgiliyle evlenirim herhalde,daha da karı kız peşinde koşmam

• Kız oynamış senle.Bence o sana basmış tekmeyi.

2 gün önce de seviyorum filan demişsin.Lise 3 diyorum en fazla.
  • Bence azalt,lise 3 çok iyimser bi tahmin oldu

(He he)

• bendede öyle oldu kardeş canın sağolsun olmayınca olmuyo
  • Sevgili diye ona özel konuşacak değilsin. O da senin yakın bir arkadaşın gibi birisi. Saygı çerçevesinde daha önce nasıl konuştuysan devam edeceksin. Dilinin tutulması için bir sebep yok yani. İkinize özel konular da zaman geçtikçe artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Sevgili yaparken bize sordun mu? Hayır. O zaman haydi kolay gelsin.
    quote:

Orijinalden alinti: bkaakco

Sevgili yaparken bize sordun mu? Hayir. O zaman haydi kolay gelsin.

Son zamanlarda gördü?üm en iyi Trip
  • Maç muhabbeti yapın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.