Şimdi Ara

Sevgilimle ne konuşabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
11.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az önce hayatımda ilk defa sevgilim oldu,ne konuşabilirim kızla.Anlayacağınız gibi oldukça tecrübesizim,ne diyim gönlümün sultanına?

Not:Dalga geçin elbette,ama araya yararına yorumlarda atarsanız beni mutlu edersiniz,hadi iyi akşamlar

Not2:Fazla resmi konuştum sanırım,verin kırbacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilimle Neler Konuşabilirim?

Partnerinle yapıcı ve anlamlı sohbetler yapmak, ilişkinizin sağlığı ve mutluluğu için çok önemlidir. İşte sevgilimle neler konuşabileceğinizle ilgili bazı öneriler:

• Günlük Yaşam: Gününüz nasıl geçti? İşinde ya da okulunda neler var?
    • İlgi Alanları: Ortak ilgi alanlarınız nelerdir? Hobileriniz, tutkularınız neler?
    • Duygular ve Düşünceler: Bugün nasıl hissediyorsun? Zihnini meşgul eden şeyler neler?
    • Hedefler ve Hayaller: Gelecek için hedefleriniz neler? Hayallerinizi paylaşın.
    • İlişkiniz: İlişkinizde nasıl gidiyor? Ne iyi gidiyor, ne üzerinde çalışmanız gerekiyor?
    • Anılar ve Deneyimler: Birlikte yaşadığınız özel anıları ve deneyimleri yad edin.
    • Mevcut Olaylar: Güncel olaylar hakkında düşüncelerinizi paylaşın. Fikirlerinizi tartışın.
    • Kitaplar, Filmler ve Müzik: Okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz filmler veya dinlediğiniz müzikler hakkında konuşun.
    • Umutlar ve Korkular: Umutlarınızı, korkularınızı ve endişelerinizi paylaşın.
    • Hayat Dersleri: Geçmiş deneyimlerinizden öğrendiğiniz dersler hakkında konuşun.

Bu öneriler, sevgilimle neler konuşabileceğiniz konusunda size yol göstermek için tasarlanmıştır. Benimseyebileceğiniz tek bir "doğru" konu yoktur. Sizin ve partnerinizin ilgilerini ve ihtiyaçlarını yansıtan sohbetler yapmaya odaklanın. Böylece, ilişkinizde derin ve anlamlı bağlantılar kurmaya devam edeceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ona bunun onur kırıcı bir şey olduğunu söyle.

Gününü anlat. Kızı tavlamanıza yardım ediyoruz, yerinize de mi konuşalım.
  • konuşacak konu yoksa yürümez

• konuşmayı bilmeyen adamın sevgilisi olmuş nasıl oluyosa artık
  • Konuşacak konusu yok sevgilisi var, tebrik ediyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 24 Ekim 2014; 22:16:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Üstünde ne varmis sor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla konuşmayın, genelde aşırı derecede konuşan çiftler fazla geçmeden ayrılır. Her şeyi anlatma, bunu kıza da güzel bir şekilde söyle. Yüz yüze hariç tabi ki. Biraz gizemli kal diyeceğim ama yapamıyoruz.
  • zex sever misin de

• Üstünde ne var de işte malum yerlere gelene kadar onun altında ne var ? Falan de. En sonda büyük ihtimalle cevap vermeyecek ve sen de deki sen varsın gomumun fesatı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Wednesday 13 @KenAnderson Hocam aslında sevgili olmadan önce bildiğin baya baya muhabbet ediyoduk,ama dediğim gibi ilk tecrübem olduğu için dilim tutuldu;ne diyeceğimi bilemiyorum,açıkçası çokta heyecanlıyım

@adrasa bu tavsiye iyi oldu,dikkate alıcam,sağolun hocam

@Masquerade89 @SoğanlıPasta sizlere diyecek bişey bulamıyorum,konu dışının ne halde olduğunun en güzel örneğisiniz...

• nasıl sevgili oldunuz? gidip çıkalım mı felan mı dedin? merak etmişimdir hep
  • Ortak bişey yapın onu bi gün boyunca konuşun.Ilişkiyi yeni anılarla besleyin.Ortak ilgi alanlarınızla ilgili şeyler olsun ki ikinizde eğlenin.Böyle böyle devam edecek.Baktın konuşcak konu bitti demek ki birbirinize zaman ayırmıyorsunuz

• @Zengin Değil Varlıklı @Bir ergen vakası @DDixon Dediğim gibi,konu dışı ruhu yerlerde...

@L[A]hor Tavsiye istedim sadece,ne diyim sence hocam

• Sadece sanal ortamda ilişkiler pek sağlam olmuyor. Mesela yarın birşeyler yapma imkanın varsa davet et buluşmaya çalış. Birlikte yaptığınız yaşadıklarınız hakkında konuşurken zaten konu bulunur gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

@Wednesday 13 @KenAnderson Hocam aslında sevgili olmadan önce bildiğin baya baya muhabbet ediyoduk,ama dediğim gibi ilk tecrübem olduğu için dilim tutuldu;ne diyeceğimi bilemiyorum,açıkçası çokta heyecanlıyım

@adrasa bu tavsiye iyi oldu,dikkate alıcam,sağolun hocam

@Masquerade89 @SoğanlıPasta sizlere diyecek bişey bulamıyorum,konu dışının ne halde olduğunun en güzel örneğisiniz...

tadını çıkar işte aşk sözcükleri kullan ama fazla egosunu yükseltme

• @ardaq kendisini çok seviyodum zaten,bi ara sevgililik teklif etmiştim fakat bi sebepten dolayı reddetmişti (sebebi hala soylemez kendileri) neyse yine bi ara iltifat ediyorum ben buna,iltifatta dunyadaki en dogru kisiye asik oldum seklimde falandi,o da sen benim olsana yaa falan dedi;su an sevgiliyiz

@Agrios önerin için sağol dostum

@mstc neyseki sadece sanaldan tanismiyoruz,yuzunu istedigim zaman gorebiliyorum,oneriler icin sagolun

@Wednesday 13 tamam hocam,anı yaşayıp zevki çıkarıcam,sağolun

Hepinize iyi akşamlar

• bence senin onu sevmeni sevmiş. aklını karıştırmak istemem ama bende öle yapardım. çünkü kendime diyorum beni ilk seven kişiyle evlenirim. oda belki o durumdadır ve senin o iltifatlarını sevmiştir. ciddi şekilde bakmıyorda olabilir.
  • Anladım. Elinden geldiğince beraber vakit geçirmeye çalış. Geçen vaktin telafisi yok
  • Arkadaşlarından bahset omun arkadaşlarını sor. Buluştunuz mu? Buluşmayı ayarla. Bi üyeninde dediği gibi fazla sık konuşma. Yoksa kızdan bezerdin. Yüz yüze konuşmak en güzeli. Hem konu sıkıntısıda çekmezsin birde rahat ol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.