Sevgilimle bi otelde buluşucaz o odayı tutucak sonra bende yanına gidicem (otel belli değil ama fark etmez) herhangi bir sorun çıkar mı iki kişilik oda tutucak ama tek sorun reşit değiliz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevgilimin olduğu otele nasıl girebilirim

-
-
Sorun çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaç yaşındasın ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
17
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinizde ayrı ayrı birbirinizden bağımsız tek kişilik 2 oda tutuyorsunuz farklı zaman dilimlerinde odalarınıza çıkıyorsunuz buradan sonra istersen o senin odana gelir istersen sen onun odasına gidersin.
Ama şöyle bir sorun var 17 yaşında bebeler olduğunuz için tek başınıza oda tutamazsınız yani siz bu senaryodan vazgeçin
en iyisi anneni misafirliğe gönder o sırada ev sahibi konumunda maça çık ( Asla deplasmana gitme çok tehlikelidir)
Benim ananem tek yaşıyordu evinin anahtarını kopyalamıştım böyle durumlar olduğu zaman ananemi arardım özledim seni bize gel bizde kal falan filan bir şekilde evin boş olmasını sağlardım gençlik yıllarımda hiç ev sorunum olmadı.
Bir abi tavsiyesi durum üzerinde çok acemisin daha otelden oda rezerve edemeyeceğini bilmiyorsun paket olursun dikkatli ol
Ayrıca aklıma gelmişken otelde konaklama yapan tüm misafirlerin kimlik bilgileri otelin bulunduğu konuma göre emniyet yada jandarmaya güçlerine bildirilir yasal prosedür yani 17 yaşında yanında vasi olmadan oda tutamazsınız başınıza birde iş alırsınız keşke sadece kulağınızı çekip kapıya koyacak olsalar iş haddinden fazla büyüye bilir
Ev iyidir güzeldir riski azdır
Ne anlatıyorum lan ben gidin ders çalışın lan sınavınız bir şeyiniz yok mu sizin küçük suçlular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal2020 -- 14 Ağustos 2022; 2:29:44 >
-
Akmamzmamzmwmsmx ya sinir stresten saçlarım dökülüyor ders yeter artık bi yorgunluğu atmam lazım ama yanında arkadaşı olucak o 18 yaşında onlar 2 kişilik oda tutucak bende bişe olmamış gibi girip direk odaya çıkıcam böyle birşey mümkün değil mi
Ya aslında her şeyi biliyorum az çok araştırdım baya ama dümdüz girsem kim ne dicek ki yoksa evet bi kere suç oluyor bu yapacağım farkındayım
Öncelikle kız arkadaşınız ile bir otel odası tutup birlikte kalabilirsiniz yaşınız 18 yaşından küçük olması fark etmez Türkiye'nin her yerinden sınav için üniversite kaydı için yani millet çoluğu çocuğu ile gelip oda tutuyor senin çocuğun 18 yaşının altında diye oda vermiyorlar mı ?
Bazı oteller kendilerini güvenceye almak için belki girişinizi yapmaya bilirler nedeni de konuk listeleri otomatik olarak her gece karakola gönderilir olması başınıza birşey gelse oda da siz birşey yapsanız intihar etseniz alkol komasına girseniz yada başka bir durum olur diye tedbir alabilirler bu tamamen otelin insiyatifine kalmış birşey yoksa otele evli olmadan 18 yaşının altın da bile gidebilirsiniz dediğim gibi bu tamamen otelin ve resepsiyon da duran kişinin insiyatifine kalmış birşey
-
Bazı kısımlara katılıyorum ancak sana bir önerim olacak satırları dikkatli okumalısın 18 yaşından küçük olan kişi otelde kalamaz demiyorum tek başında otelde kalamaz diyorum sınav okul kayıt gibi durumlarda ailesi ile birlikte olduğu için fizana bile gider. Resepsiyon görevlisinin insiyatifine kalmış bir durum yok ortada bu tarz durumlar otelde değil kendisine otel ismini veren batakhanelerde olur.
Konu sahibi arkadaşa gelecek olursak dostum gitmek istediğiniz yer öyle saçma sapan bir otelse evet oda tutabilirler belki kanun hükmüne uygun hareket eden bir otel ise 18 den büyük olan arkadaşı oda tutabilir ama o ufaklık yine kalamaz çünkü yanındaki 18den büyük olan birey onun vasisi konumunda değil.
Tüm senaryoyu olumlu varsayalım otel dandik odayı verdiler sorun yok odaya geçtiler senin yukarı çıkma zamanın geldi.
orada şu durum meydana gelir otellerin çoğunluğu oda kartı yada anahtarını misafirler odasından çıkarken resepsiyona vermelerini ister yani sen otele dışardan sanki müşteri imiş gibi girip direk yukarı çıkmaya yönelirsen resepsiyon seni durduracak ve oda numaranızı soracak orda patlayacaksın işte.
Diğer bir ihtimal ise anahtar/kart konusu yok diyelim öğrencilik döneminde otelde resepsiyonda çalışmış bir kişi olarak konuşuyorum simasını tanımadığım odasını benim vermediğim kim gelirse gelsin odasını sorarım üst katlara çıkmazdan önce çünkü misafir olmayan bir kişinin yukarı katlara çıkması o çalışanın başına bela aça bilir. Bu kontrol meselesi yüzünden birçok kez müşteriler ile ters düştüğümüz oldu sabah personelinin girişini yaptığı kişiye akşam odasına girmek için lobiye geldiğinde kim olduğunu hangi odada kaldığını sorduğum için terslediği zaman bunu güvenlik amaçlı olduğunu anlatmakla uğraşırdım.
İşin özü güzel kardeşim hiç uğraşma bu otel mevzuları ile evi boş bir arkadaşı bul çok daha temiz.
Her şey bir yana odada 2 kişi olacaklar sen gidip ne yapacaksın orda neyin peşindesiniz lan :D :D :D
-
18 yaşında olsan da mevzuyu tam çözemeyeceksin. Bir çok otel evlilik cüzdanı şartı koşuyor. Hele ki bebe görünümlüysen hiç almazlar 2 kişi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X