Şimdi Ara

sevgilimin geçmişi kafayı yicem fikir verin ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
35.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Csb gibi geldi ama olmayabilir.Bu devirde msn kullanan kim.
  • kardeşim kızlar böyledir, eger o cocuk bilmiyorum yerine hayır deseydi o gun orda neler olurdu , belkide zaten olmuştur, bilemezsin, ayrıca kızlar her zaman birşeyleri saklarlar kimseye söylemezler gerçekten, yeminine güvenme bu aralar yemin ağıza sakız olmuş, zaten herşeye yemin ediyosa kesinlikle yalandır, kendimden biliyorum, mutlaka sana anlatmadıgı ve anlatmayacagı birşey var mutlaka.

Sons of Anarchy | ESKİŞEHİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimyazim

ciddi anlamda psikolojim bozuldu , fikirlerinizi bekliyorm

Kız delikanlı gibi açıklamıış. Daha neyi düşünüyorsun
  • arkadaşlar bu olayı da ben yani hoşlandığını da bilmiyordum, bana annesinin üzerine yemin etti sonradan annesinin koluna bişi olmuş geldi anlattı hoşlanıyodum diye. yalan söylediklerini anlattı. birde böyle bişi var

bi arkadaş demiş hani yemin ediyor ağzına sakız olmuş diye, böyle bir geri dönüş yapması doğru söylediğinin göstergesi mi ?
  • seni elinden kaçırmamak için ilk başta anlatmamıştır herşeyi şayet gelipte bana anlatsadaha ilk anlardan öyle böyle oldu diye 2dk durmazdım yanında ama tabi zaman geçince ve ortaya sevgi girince insan daha ılımlı yaklaşıyor
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Açıkçası başkasıyla birlikte olduysa ben kafaya takmazdım ama ben de birlikte olurdum. Ayrıca kızın bakire olduğunu nereden biliyorsun? Şu an da çoğu kız işini arkadan hallediyor
    ''İnsanın doğuşunu görmekten herkes kaçar, ama ölümünü görmeye koşa koşa gideriz. İnsanı öldürmek için gün ışığında meydanlar ararız, ama onu yaratmak için karanlık köşelere gizleniriz. İnsanı yaparken gizlenip utanmak bir ödev, onu öldürmesini bilmekse birçok erdemleri içine alan bir şereftir. Biri günah, öteki sevaptır.''
  • Seninki hiç değilse anlatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

daha ne soruyorsun.guvenmiyorsan ayrilirsin bukadar basit.git rahibe bul sen

Şimdiki devir böyle.. kızlar rahatca gidip geliyor.. Bence üniv. öğrencisiyim yalnız yaşıyorum.. Kızların resmen gelmeyi reddedeni yok ve çıkmadan bile öpüştüğüm seviştiğim oldu.. Ne yazıkki şimdi ki durum böyle.

Ama sevgiline inan. Çünkü samimice her şeyi anlatmış.

arkadaşlar bu olayı da ben yani hoşlandığını da bilmiyordum, bana annesinin üzerine yemin etti sonradan annesinin koluna bişi olmuş geldi anlattı hoşlanıyodum diye. yalan söylediklerini anlattı. birde böyle bişi var

bi arkadaş demiş hani yemin ediyor ağzına sakız olmuş diye, böyle bir geri dönüş yapması doğru söylediğinin göstergesi mi ?

birader sen turkiye de yasiorsan bole seylere acik olacaksin hani unutamicam diosan sen bu dunya da bosa yasiorsun demektir. diyelim sen bu mevzuyu unuttun.yani gecti gitti. her zaman yaninda bi sikinti hissedeceksin. eger sen ciddi ciddi evlenmeyi dusunuorsan ksra bakma hem karaktersiz hem de kiza köle olmus birisisin. dini inancini sorgulamam ama eger muslumansan birbiriyle yasit ve resit(ergen) olan 2 cinsin yalniz basina yatakta ayni cati altinda olmasi uygun degildir. azicik mantik yurutsen bu iliskiyi bitirmen gerektiginin farkina varirsin. zor bi durum kolay gelsin

quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

bakire tabiki .. arkadaşlar öyle bir kız değil.

iliskiye girmek istediginde aldigin tepki onemli

kesinlikle olmaz evlendiğimiz gün yapacağz onu rahat rahat diyor.

Bence senin üstüne kalmaya çalışıyor demedi deme.

Edit : Biyolojik bakire diye bir terim var, onu da söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellRazor -- 8 Eylül 2012; 12:04:34 >
  • Dene göre inanmış gibi yap. İçinde o kuruntular olduktan sonra o ilişki yürümez. Suç da sende değil ha yanlış anlama. O kızla zaten normal bi türk erkeği birlikte olamaz. Yok efendim yatak odasına girmiş uzanmış sarılmışlar falan filan.

@calibrane

hocam sanırım arkadaş biriyle birlikte olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean. -- 8 Eylül 2012; 12:05:31 >

önünden kaçıyorum, sevişmesen bile biyerine dokunmuştur diyorum saçmalama sen beni ne olarak görüyorsun deyip bağırıp çağırıyor, beni orospu olarak görüyorsan bitsin dyor. ben beni bu şekilde gören bir sevgili bir kocam olacak kişi istemiyorum diyor.

bu kıza güven. vallahi bak.. benim sezgilerimde çok güçlüdür eğer verdiği tepkiler söylediği sözler çok bu yöndeyse kesinlikle haklı kız. İlla aynı yatakta uzandı diye sevişecekler diye kaide yok. Sen kafana takma bak ne güzel 10 ay geçinmişsiniz. Bu devirde öpüşmemiş kız bulmak çok zor. Artık bunu problem etmemeyi öğrenmek lazım.

Bir daha diyorum burdaki ergenleri çolugu çocugu boşver. Alayı sevgilisizlikten kıskanıyor ondan ayrıl diyor. Bu kız dürüst bi kız güven bu kıza.

Otobüste erkeğin yanına otursun, haberim olursa bacaklarını kırarım!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.