Şimdi Ara

Sevgilimi otel odama alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
17.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık gayet açık.Otellerde fuhuşu önlemek için evli olma şartı arıyorlar.
    Ben otele girsem misafir olarak sevgilimi yanıma almak istesem sorun çıkartırlar mı yasak mı buda ?

• zina 2003 den beri suç değil dostum rahat ol öyle birşey yok anasını bile getirirsin
  • Otele gitmeden önce,booking.comda rezervasyon yaptır ama önce telefon ile ara kredi kartının olmadıgını rezervasyonu bizzat elden vereceğini dile getir.Daha sonra rezervasyonu yolla,1 gün sonra git parayı öde.Sonra sevgilinle birlikte rezervasyonumuz vardı davasına al odanın anahtarını git hiçbir sorun çıkartmazlar.Rezervasyon mailini ciddi üslubla yaz ve sevgilinin sözlün olduğunu dilekçede dile getir.Ben en son taksimde 5 yıldızlı bir hotelde rezervasyon formunu doldururken 2 kişilik oda seçmiştim zaten ordan anlamışlardı.
  • 4 ve 5 yıldızlı otellerde rahatça ilişkiye girebilirsiniz
  • Alabilirsin. Eğer bir sorun çıkarırlarsa terslersin ve niyetinin fuhuş olmadığını sert bir şekilde gösterirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

zina 2003 den beri suç değil dostum rahat ol öyle birşey yok anasını bile getirirsin

• quote:

zina 2003 den beri suç değil dostum rahat ol öyle birşey yok anasını bile getirirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grup bile yaparsın hadi beline kuvvet
  • bizi çağırmıyon mu ayıp değil mi ? (sevgilinin arkadaşları falan)
  • quote:

zaten suç deiğildi liseli 2003'de yasayla yasaklanmaya çalışıldı ülkemizdeki borazancılar sayesinde ab uyum yasalarınca insan haklarına aykırı bulundu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

quote:

zaten suç deiğildi liseli 2003'de yasayla yasaklanmaya çalışıldı ülkemizdeki borazancılar sayesinde ab uyum yasalarınca insan haklarına aykırı bulundu...

Suçtu Biraz okuyun be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alirsn sonra yan odalarin bos olduguna dikkat et sikayet etmesinler
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: RoCKy_Mk

quote:

Orijinalden alıntı: LE10

quote:

Suçtu Biraz okuyun be.

ı yüzden yurdun heryerinde genelev vardı değilmi liseli vol.2

• Lan aç oku küfrettirme beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

4 ve 5 yıldızlı otellerde rahatça ilişkiye girebilirsiniz

• fuhus yapmak dıye bır terım yok ztn kanunda fuhusa yer temın etmek kadın pazarlamak cezaya tabıdır oteller fuhusa yer temın etmedıgını kanıtlamak ıcın evlılık cuzdanı sorar mrk etme olurda baskın yersen ztn herturlu yırtarsn

2.husus ıse baskın yememek ıstıyorsan bu ısı yapan her otele gıtmeyın mesela gıdecegınız otel mınımum 4 yıldızlı olsun saygın bı yer olsun

önune gelen karı alıp getırebılecegı bı yer olmasın yeter..
  • Sevgilimi otel odasına alabilir miyim. Oda servisi mi lan bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumu soracaksın birde direk gidiceksin odana arkadaşınla ne diyecekler durrr erkeğin yanına kız giremez mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım sevgilisini kadıköy'de bir otele atıyordu yani sıkıntı olmuyordu. Biraz bahşiş verdin mi evlilik cüzdanı falan da sormuyorlar zaten.
    O baya masai yapmıştı zamanında sende yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.