Şimdi Ara

Sevgilimi Kaybetmek İstemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım yaşadığımız bir sorun yüzünden benden ayrılmak istedi. Ben onu çok sevdiğim için ayrılığa sıcak bakmıyorum. Bazen onu kaybetmemek için çırpınıyorum ama batıyorum. Sanırım kız arkadaşımı kaybetmemek isterken ona kırıcı davranıyorum. Bana bir daha benimle konuşmak istemediğini söylüyor bitti artık diyor ama attığım mesajlara cevap veriyor. Sizce ne yapmalıyım, nasıl gönlünü almalıyım, ne tür mesajlar atmalıyım ona? :(

• Kafasında bitirmiş gibi işin zor, unutmaya çalışmaktan başka caren yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akışına bırak bence biticeği varsa elbet bitiri. Her zaman bitiren taraf kızlar olur her ne kadar sen terketsende sırf cinsellik için bile canının çektiği olur.

Genelde kız bitirince aradan bir kaç ay geçer 1 kişiyle demo yapar baktıki senden iyi değil ulan elimdekinin kıymetini bilemedim der seni zarflar. Yani bu karı kız milleti önce bırakır sonunda yine geri döner ama geri döndüğünde atın intikamı fena olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdvnc

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım yaşadığımız bir sorun yüzünden benden ayrılmak istedi. Ben onu çok sevdiğim için ayrılığa sıcak bakmıyorum. Bazen onu kaybetmemek için çırpınıyorum ama batıyorum. Sanırım kız arkadaşımı kaybetmemek isterken ona kırıcı davranıyorum. Bana bir daha benimle konuşmak istemediğini söylüyor bitti artık diyor ama attığım mesajlara cevap veriyor. Sizce ne yapmalıyım, nasıl gönlünü almalıyım, ne tür mesajlar atmalıyım ona? :(

Merhaba, yaşadığınız sorunu özel değilse açıklayabilir misin bir de tabi nasıl mesajlarına cevap attığını. Bunları bilmeden tavsiye vermek zor,

Ama gerçekten sevdiğini hissettirmelisin, bunu believe me trust me gibi cümlelerle değil :) Gerçekten değer verdiğin bir şeyi paylaşarak sır veya özel bir şeyin olabilir..

Mesaj olarak kendi hissiyatını yoğunlaştırıp güzel söz veya şiir şeklinde kalbindekileri paylaşabilirsin..

Liseli veya Ergen olmadığını umarak böyle yazdım, yanlış anlama o çağlar depdebe olur ruh halinde anlamsız tavırlar olur takılmamak gerek..

• ona gerektiğinden fazla değerli hissettiriyorsun.
  • Krikoya fazla abanmışsın, çok kaldırmışsın, gevşet. İnmezse de bırak balon gibi uçsun gitsin nerde patlarsa artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdvnc

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım yaşadığımız bir sorun yüzünden benden ayrılmak istedi. Ben onu çok sevdiğim için ayrılığa sıcak bakmıyorum. Bazen onu kaybetmemek için çırpınıyorum ama batıyorum. Sanırım kız arkadaşımı kaybetmemek isterken ona kırıcı davranıyorum. Bana bir daha benimle konuşmak istemediğini söylüyor bitti artık diyor ama attığım mesajlara cevap veriyor. Sizce ne yapmalıyım, nasıl gönlünü almalıyım, ne tür mesajlar atmalıyım ona? :(

vuracan rakı bira şaraba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız aklında bitirmiş sen herşey için uğraşıyorsun ama olmuyor.Her yaptığın ona batıyor çünkü aşk bitince olan budur.Bırabilirsen bırak ama bırakamıycaksın o terk edicek ,keşke ben ayrılsaydım diyceksin.ayrılıcaksınız üzgünüm.Onu şimdilik elinde tutman hiçbişeyi ifade etmez uğraşma.Cengizi,müslümü depola..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.