Şimdi Ara

sevgilim sürekli mesajlasmak istiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar. bıktım. kızı seviyorum ama her dakika mesajlas mesajlas bir yere kadar,olmuyor. ya sabah kalkıyorum yatana kadar. biraz önce 1 saat uyuyum dedim,yok uyuma,hiç beni düşünmüyosun falan diyor. benim yaşlar 18. istediği zaman da arayıp konsuyoruz zaten. pes yapsam yine triplere giriyor,nba oynasam arkadaşlarla yine aynı,dizi izlesem aynı,1 saat uyusam aynı.

kızı kırmadan bu durumu nasıl açıklarım ona yardım edin. seviyorum onu ama bu huyu kötü işte.

• Hocam ne konuşuyorsunuz okadar merak ettim acil banada çok konuşma taktiği versene bizdede muhabbet sorunu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatırlaa

Hocam ne konuşuyorsunuz okadar merak ettim acil banada çok konuşma taktiği versene bizdede muhabbet sorunu oluyor

la konuş işte kafana göre. sevgilin bu herşeyi konuşabilirsin. onuda mı biz söyleyek lan
  • mesajları sexting e çevir her seferinde, hoşuna gitmezse istediğine kavuşursun.
    hoşuna giderse istediğinden daha iyisine kavuşursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

mesajları sexting e çevir her seferinde, hoşuna gitmezse istediğine kavuşursun.
    hoşuna giderse istediğinden daha iyisine kavuşursun...

+1
  • Sırf bu sürekli mesajlaşma saçmalığı yüzünden sevgilim olmasını istemiyorum
  • Valla ya ne buluyorsunuz o kadar konuşacak, söyle de biz de o konulardan konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilim bana uyuz diyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Valla ya ne buluyorsunuz o kadar konuşacak, söyle de biz de o konulardan konuşalım

konuşacak birşey sorun değil ki. saçma sapan şeylerde konusuluyo,ciddi şeylerde vb vb vb. ama sorun kızın sürekli konuşmak istemesi. ya bırak oyun oynayayım,dizi izlim,pes oynim,nba oynim,uyuyum. tüm günümü senle mesajlasarak geçiremem ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

Sırf bu sürekli mesajlaşma saçmalığı yüzünden sevgilim olmasını istemiyorum

belli nick-mesaj
  • numarayı ver. hizmet bedeli almıyoruz.
  • Sorsana sabah-akşam havadan sudan mesajlaşacak kadar boş bir insan olmayı nasıl başardın.
  • olm saf mısınız ya konusacak konudan bol ne var
  • konu ihtiyacı bende de oluyor ara sıra abi yapmayın gözünüzü severseniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

olm saf mısınız ya konusacak konudan bol ne var

Yazın hocam 3-5 konu yardımcı olmuş olursunuz
  • Biz numaradan karı-kocaymışız gibi davrandık, böyle bu konu 3 - 4 gün gitti. Üstelik hergün ortalama 70 mesaj atıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Biz numaradan karı-kocaymışız gibi davrandık, böyle bu konu 3 - 4 gün gitti. Üstelik hergün ortalama 70 mesaj atıyoruz.

/>
  • Cok muhabbet tez ayrilik getirir biraz ayrilik ozlem olmali iliskilerde heyecani kalmaz yoksa hergun ayni konusmalar olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o hatayı bende yaptım ama ilk başladığımızda her gün telefona bağlı yaşamak istemiyorum diye tavır almıştım hala da bu lafımı söyler bana ama gel gelelim 3 sene oldu hala mesajlaşma ve konuşma bitmiyor telefona bağlı ilişkimiz ayrı şehirlerde olduğumuz içinde etkisi var tabi
  • Anladın hocam
  • Oğlum ben ayda 6000 mesaj atıyordum artık baş parmagim su toplamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.