Şimdi Ara

Sevgilim bana cimri diyip duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun suredir beraber oldugum kiz arkadasim canimi skmaya basladi. Surekli bi beklentileri var. Yok tekne turu, yok her gun kafeler sinemalar vb. Hic dusunmuyor beni ogrenciyiz sonucta isimiz gucumuz yok su an univde zaten bir ton harc parasi odedik haliyle ailesen artik fazla para isteyemiyorum.Kendisi 15 binlik dersaneye gitti bir eli yagda bir eli balda. Ben durumumu anlatmistim onceden acik acik tamam demisti simdi basima kakiyor. Saga sola sevgiliniz cimriyse monoton hayat kacinilmazdir falan diyor. Sanki para basiyorumda cimrilik yapiyorum. Surekli bir seyler yapma pesinde monoton hayat istemiyormus. Boye dusunmesi beni uzuyor cidden sevdigim icin oda beni seviyor ama bu konu yuzunden kalbini kiricam sonunda. Napmaliyim sizce. Ya tamam kiz istekleri olucak ama insan biraz dusunur ya cok zor duruma sokuyor beni arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sus cimri

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

Sus cimri

Usta dalga gecilecek zaman degil cidden canim skkin.

• Para muhabbeti dönüyorsa ben soğurdum hocam o işten. Şimdi böyle dedim diye gaza gelipte bitirmeyinde ilişkinizi

• Tepene çıkmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAke4INWIN

quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

Sus cimri

Usta dalga gecilecek zaman degil cidden canim skkin.

Hacı şakasına dedim bu işleri pek bilemem de bence o kızdan hayır gelmez.Allah etmesin yarın işinden oldun bırakır gider hemen.Yani yazdıklarından bu çıkıyor yanlış anlama da.

• durumunu anlatmışsın zaten, ben olsam kapıyı gösterirdim. tabii bekara karı boşamak kolay derler belli de olmaz.

bana cimri derlerse tasarrufluyum diyerek demagoji yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başkasının yanında sevgiliniz cimriyse lafını kullanıyorsa durum pek iyi değildir bence. Ben olsam tartışırdım bu konuda. Başta konuşmuşsunuz tamam demiş neyin davası bu paran var da harcamıyorsun sanki
  • Kardeşim otur ciddi ciddi konuş başta bu tür şeylerin olabileceğini söylediği fakat şu an bu tür şeyleri yaşadığını anlat eğer bunları konuştuktan sonra soğuk davranırsa bilki sıkılmıştır

• Kız diyor ki "Ben seninle paran için duruyordum." Nesini anlamadın bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB48DDD7 -- 20 Haziran 2016; 23:32:48 >
  • Diego Ribas Da Cunha kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsun aslinda cok uzun suredir beraber sayiliriz. Iyi guzel saf temiz kiz ama beklentileri yuksek. Luks yasam ariyor. Benimde aklima geliyor is ciddiye binince evim olmaz bir seyim olmaz kabul etmez belki beni

• jAke4INWIN kullanıcısına yanıt
    Hocam bence düzgün bir şekilde anlatın önce derdinizi baktınız olmuyor en son bağırıp çağırın. Bir hafta trip garantisi var sonuçta.

• VERRR YOLUUUU
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

başkasının yanında sevgiliniz cimriyse lafını kullanıyorsa durum pek iyi değildir bence. Ben olsam tartışırdım bu konuda. Başta konuşmuşsunuz tamam demiş neyin davası bu paran var da harcamıyorsun sanki

Aynen hocam param olsa zaten soyletmem bile. Ama her firsatta cimri diyor. Oturup adam gibi anlattim. Ben annemden babamdan para isteyemem artik fazla birikmisimde yok diyorum tamam diyordu ama basima masraf cikariyor 30 tl tekne turuymus bilmem ne hic dusunmuyor. Iyi saf temiz kiz ama bu hareketi canimi skiyor fazlasi ile.

• quote:

Dogru diyorsun aslinda cok uzun suredir beraber sayiliriz. Iyi guzel saf temiz kiz ama beklentileri yuksek. Luks yasam ariyor. Benimde aklima geliyor is ciddiye binince evim olmaz bir seyim olmaz kabul etmez belki beni

Maddiyattan böyle yapabileceğin düşünmek bile o ilişki bitmiştir anlamına gelir.Dediğim gibi tecrübem yok ama bence daha hayır gelmez.Param az diyorsun bundan sonra da olan o az parana olur.

• Hayatını yakma kardeş. Daha sevgiliyken başlamış. Böyle kadınla ömür geçmez. Yol yakınken dön.

• quote:

Orijinalden alıntı: Die4Freedom

Kardeşim otur ciddi ciddi konuş başta bu tür şeylerin olabileceğini söylediği fakat şu an bu tür şeyleri yaşadığını anlat eğer bunları konuştuktan sonra soğuk davranırsa bilki sıkılmıştır

Derdimi anlatmistim ona yani resmen faa param yok dedim gururumu falan dusunmedim sonucta sevgilim ve uzun zamandir tanidigim sevdigim kiz. Ama olmuyor iste donup dolasip cimri damgasi yiyiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Hayatını yakma kardeş. Daha sevgiliyken başlamış. Böyle kadınla ömür geçmez. Yol yakınken dön.

Ciddi ciddi dusunuyorum artik. Bu kiz evlenmeyi dusundugum biri gercekten. Konu acilmisti dedim iste once bi kiraya cikariz durumumz kotu olursa falan tribe basladi neymis rahat yasam ev istiyormus tamam bende isterim ama ondan sen ol yeter demesini beklerdim. Ordan beri sogudum ona

Aman aman uzak dur. Hayat senin karar senin ama benim şahsi düşüncem çok olumsuz yönde. Çok zor halledilebileceğin bi sorun. Gerçi sen halletmeyeceksin. Kız kendini düzelticek oda çok zor bi iş.
    Rahat yaşamaya alıştıysa ve kafana kakacaksa, ki şimdiden başlamış. Hiç başlama derim. Bi erkeğin ciddi ciddi gururuna dokunur gelirinin eşi tarafından eleştirilmesi. Kabus gibi bi durum sürekli memnuniyetsiz bi eş büyük sıkıntı.
    Cimri olarak nitelendiriyo seni gelirinden haberi mi yok?, yoksa ciddi ciddi rahat yaşamış ve insanlar ne kadar paralarla yaşıyolar haberi mi yok? Haberi yoksa anlat durumu, keyfimden değil de, bu konuşmadan sonra vereceği tepki önemli. mevzunun farkında cimri diyosa bi azar çek bakalım ben seni kafelere, sinemalara götürücem diye aç mı kalayım falan de.
    Aman dostum bu büyük bi sıkıntı, ince eleyip sık doku.

• "Sen sevecek birini değil,hayatının garantisini arıyosun" de ve terket.O kızdan hayır gelmez.

Ciddiyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Hayatını yakma kardeş. Daha sevgiliyken başlamış. Böyle kadınla ömür geçmez. Yol yakınken dön.

Ciddi ciddi dusunuyorum artik. Bu kiz evlenmeyi dusundugum biri gercekten. Konu acilmisti dedim iste once bi kiraya cikariz durumumz kotu olursa falan tribe basladi neymis rahat yasam ev istiyormus tamam bende isterim ama ondan sen ol yeter demesini beklerdim. Ordan beri sogudum ona

Hacı sende hep en kolay tarafından bakiyorsun ama hiç çaba yok.
    Okurken part time iş bakabilirsin, biz part time işte calışarak okuduk, en kötü ayda 400 500 alıyorsun 2 gün çalışırsan mağazacılıkta.

Ayrıca kiraya gideriz sinyalini şimdiden vermek vizyonsuzluktur.
    Bi insan neden kendini kiraya hazırlar ?
    5 yıl veya 10 yıl sonra evleniriz de, planlamanı yap ve evini al.

Sen niye üniversite okuyorsun anlamadim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.