Şimdi Ara

Sevgilim bana uyuz diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok seviyoruz birbirimizi , bazen mesajlaşıyoruz ''seni seviyorum uyuzz :D '' falan yazıyo bu bi çeşit kızların sevme şekli mi çözemedim ki iyi bişey mi kötü bişey mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilim Bana Uyuz Diyor: Anlamı ve Çözümleri

"Uyuz" kelimesi, sevgilinin sana karşı olumsuz????mek için kullandığı argo bir terimdir. "Gıcık" kelimesine benzer şekilde, kızgınlık, rahatsızlık veya hayal kırıklığı ifade eder.

Sevgilin sana "uyuz" dediğinde, senin davranışlarının, sözlerinin veya eylemlerinin onu rahatsız ettiğini belirtmeye çalışıyordur. Bu, kişisel hijyenin, alışkanlıkların veya kişiliğinin belirli yönlerinden kaynaklanıyor olabilir.

"Uyuz" kelimesini anlamak için yapabileceklerin:

• Sevgilinle konuş: Sakin ve açık bir şekilde, sevgiline neden "uyuz" dediğini sormalısın. Böylece, sözlerinin arkasındaki nedeni anlayabilirsin.
    • Davranışlarını gözden geçir: Sevgilinin rahatsız olduğu davranışlarını tespit etmeye çalış. Bu, kişisel hijyen, iletişim tarzı veya sosyal etkileşim şekillerini içerebilir.
    • İyileştirme yolları ara: Bir kez rahatsız edici davranışları belirledikten sonra, bunları iyileştirmek için adımlar atmayı düşünmelisin. Bu, alışkanlıklarını değiştirmeyi, iletişim becerilerini geliştirmeyi veya kişisel hijyenine daha fazla özen göstermeyi içerebilir.

Sevgilinin "uyuz" demesinin ardındaki nedenleri:

• Stres veya yorgunluk: Sevgilin stresli veya yorgun olduğunda, senin davranışlarına karşı daha hassas olabilir.
    • İletişim sorunları: İletişim sorunları yaşamanız, sevgilinin sözlerini veya eylemlerini yanlış anlamasına neden olabilir, bu da hayal kırıklığına ve kızgınlığa yol açabilir.
    • Farklı beklentiler: Siz ve sevgiliniz farklı beklentilere sahip olabilirsiniz, bu da davranışlarınızda çatışmalara yol açabilir.

Sevgilinin "uyuz" demesinin nedenini anlamak ve çözüm bulmak, ilişkinizin sağlığı açısından önemlidir. Açık iletişim, özdüşünüm ve çaba ile, bu sorunları aşabilir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onlar genelde hakaret ederek severler.

Bkz. Okuz , ayi , sen ne tatlisin esek falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yaşındaysa normaldir
  • kezbanlar tarafından kullanıldığı görülmüştür bu sıfatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas

12 yaşındaysa normaldir

19 yaşındayız , en son 12 yaşında bi kızla konuştuysan normal tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

12 yaşındaysa normaldir

/>
  • quote:

quote:

12 yaşındaysa normaldir

http://vocaroo.com/i/s1X3D6T42ZSR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

kezbanlar tarafından kullanıldığı görülmüştür bu sıfatın

Kezbanlıkla uzaktan yakından alakası yok , bi ilişkide beni bu kadar yormayan trip atmayan bu kadar seven bi kız ilk defa görüyorum
  • Sevme şeklidir; uyuz, gıcık, mikrop vs.
  • çıktığı erkeğe mal, salak şey, uyuz, gıcık, aptal şey, ahmak, deli gibi sıfatlar kullanan KEZ dır

• quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

çıktığı erkeğe mal, salak şey, uyuz, gıcık, aptal şey, ahmak, deli gibi sıfatlar kullanan KEZ dır

yok hocam ben izin vermem hakaret edilmesine sevgilim de olsa asla ama bilmiyorum şimdi '' seni seviyorum uyuz şey'' dedi sevinsem mi üzülsem mi
  • uyuz dıyınce mutlu olurdum bır zamanlar...
  • perihan diye bi kız bana yazıyo beyler ve süreklı gıcik diyor bana

• sevdiginden diyor işte ? eğer alındıysan söyle ona bidaha söylemesin.
  • Sevgisini belli edecek kelime kapasitesi o kadar demekki kardeş...
  • Sevgilin kezban mı?
  • Şey ayrı yazılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaganoTR

Şey ayrı yazılır.

Thank you captain obvious
  • quote:

Beyler çok seviyoruz birbirimizi , bazen mesajlaşıyoruz ''seni seviyorum uyuzz :D '' falan yazıyo bu bi çeşit kızların sevme şekli mi çözemedim ki iyi bişey mi kötü bişey mi

herşeye lakap takıyorlar bişey yok onda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.