Valla ya ne buluyorsunuz o kadar konuşacak, söyle de biz de o konulardan konuşalım
bi konu bulursanız devamı geliyo,konu konuyu açıyo genelde
quote:
Orijinalden alıntı: 19_Excalibur_03
quote:
Orijinalden alıntı: W.Axl Rose
Valla ya ne buluyorsunuz o kadar konuşacak, söyle de biz de o konulardan konuşalım
Evet aynen öyle bu akşam mesela
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 19_Excalibur_03
quote:
Evet aynen öyle bu akşam mesela
önemli olan ilk konuyu bulmak,genelde bende sıkıntı olmuyoda sizdede olmasın maksat
çok kötü oluyor birşey yazsan bi türlü yazmasan bir türlü.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bırakın bu Kezbanları , hayatta mesajlaşmakdan başka bir işi olmayan boş insanlarla işiniz olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
bırakın bu Kezbanları , hayatta mesajlaşmakdan başka bir işi olmayan boş insanlarla işiniz olmasın
cümlenin ikinci kısmı doğru galiba. ama sevdim mi olmuyor işte la
quote:
Orijinalden alıntı: Software Developer
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
cümlenin ikinci kısmı doğru galiba. ama sevdim mi olmuyor işte la
Alıntıları Göster
admin gör bunları biz burda kızsızlıktan kavruluyoz adamlar sıkıldım diyor
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
işte kızların sizin yüzünüzden bir tarafları kalkık. kızsızlık ne hocam ya. asosyalmisin nesin. dışarıda o kadar çok kız var ki,sen yeter ki tanışmak iste. bu kadar da kasmayın kendinizi kız kız kız diye.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kdfh
işte kızların sizin yüzünüzden bir tarafları kalkık. kızsızlık ne hocam ya. asosyalmisin nesin. dışarıda o kadar çok kız var ki,sen yeter ki tanışmak iste. bu kadar da kasmayın kendinizi kız kız kız diye.
Alıntıları Göster
ulan millet açlıktan ölüyor dünyada. bunlar ne peşinde! bir de millete asosyal demiş. sen git karı kız mesaj nba pes'le vakit geçir kardeş. çok verimli geçiriyorsun vakitlerini.
Software Developer
kullanıcısına yanıt
abi halimi nasıl şipşak anladın asosyalim.herkes kızla gezerken sen elmahkum olunca kasmadan olmuyor ama.
quote:
arkadaşlar. bıktım. kızı seviyorum ama her dakika mesajlas mesajlas bir yere kadar,olmuyor. ya sabah kalkıyorum yatana kadar. biraz önce 1 saat uyuyum dedim,yok uyuma,hiç beni düşünmüyosun falan diyor. benim yaşlar 18. istediği zaman da arayıp konsuyoruz zaten. pes yapsam yine triplere giriyor,nba oynasam arkadaşlarla yine aynı,dizi izlesem aynı,1 saat uyusam aynı.
kızı kırmadan bu durumu nasıl açıklarım ona yardım edin. seviyorum onu ama bu huyu kötü işte.
adam sevgili bulmuş şikayet ediyor vay be
quote:
Orijinalden alıntı: AşıkGenç
quote:
arkadaşlar. bıktım. kızı seviyorum ama her dakika mesajlas mesajlas bir yere kadar,olmuyor. ya sabah kalkıyorum yatana kadar. biraz önce 1 saat uyuyum dedim,yok uyuma,hiç beni düşünmüyosun falan diyor. benim yaşlar 18. istediği zaman da arayıp konsuyoruz zaten. pes yapsam yine triplere giriyor,nba oynasam arkadaşlarla yine aynı,dizi izlesem aynı,1 saat uyusam aynı.
kızı kırmadan bu durumu nasıl açıklarım ona yardım edin. seviyorum onu ama bu huyu kötü işte.
Benimki de aynı. Ama ben artık bir şekilde baş ediyorum.
Dizi izlediğimde kitap okuduğumda yada Rift Online oynadığımda söylüyorum. Tamam yazmam diyor ama 20 dakika Sonra yine başlıyor mesajlar gelmeye.. Eğer yanıt verirsem hemen seri mesajlaşma moduna geçiyor. Baktı ki 3 5 mesaj oldu benden yanıt yok trip atıp oda başka bir şeylerle ilgileniyor
quote:
Orijinalden alıntı: myonlyfriendtheend
ulan millet açlıktan ölüyor dünyada. bunlar ne peşinde! bir de millete asosyal demiş. sen git karı kız mesaj nba pes'le vakit geçir kardeş. çok verimli geçiriyorsun vakitlerini.
Alıntıları Göster
kız erkeği seviyosa ve erkeği kaybetmek istemiyosa, ilgi manyağı olmaz. ve erkeği kendisine çok mesajlaşmaktan bıktığını söylerse kız anında kendine çeki düzen verir.
ama kız erkeği sevmiyo ve ilgisi için onunla birlikte ise, ozaman erkek yandı demektir çünkü kız konuşmak yada mesajlaşmaktan vazgeçmeyecektir. çünkü zaten erkekte bulduğu şey: 'ilgi' dir.
yani bana göre sürekli mesajlaşmak isteyen bi kız yarın birgün başka bir erkek ile çıkmaya başlarsa hiç de söyle mesaj-ilgi manyağı olmayan birine dönüşebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: AşıkGenç
quote:
ona bunun keseye zarar bir davranış olduğunu söyle
quote:
Orijinalden alıntı: myonlyfriendtheend
millet benim yüzümden mi ölüyor ulan açlıktan. tatilde ne yapmamı bekliyorsun harıl harıl ders çalışmamı mı bekliyorsun ? zaten yeni çıktım işten
quote:
Orijinalden alıntı: akrepyusuf
ona bunun keseye zarar bir davranış olduğunu söyle
Alıntıları Göster
En nefret ettiğim kız tiplemesi sanırım bu türü işi gücü yok koca dünyadan sabahtan akşama kadar mesajda mesaj
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
kız erkeği seviyosa ve erkeği kaybetmek istemiyosa, ilgi manyağı olmaz. ve erkeği kendisine çok mesajlaşmaktan bıktığını söylerse kız anında kendine çeki düzen verir.
ama kız erkeği sevmiyo ve ilgisi için onunla birlikte ise, ozaman erkek yandı demektir çünkü kız konuşmak yada mesajlaşmaktan vazgeçmeyecektir. çünkü zaten erkekte bulduğu şey: 'ilgi' dir.
yani bana göre sürekli mesajlaşmak isteyen bi kız yarın birgün başka bir erkek ile çıkmaya başlarsa hiç de söyle mesaj-ilgi manyağı olmayan birine dönüşebilir.
yok öyle bir şey. çok felsefik yaklaşmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
Dizi izlediğimde kitap okuduğumda yada Rift Online oynadığımda söylüyorum. Tamam yazmam diyor ama 20 dakika Sonra yine başlıyor mesajlar gelmeye.. Eğer yanıt verirsem hemen seri mesajlaşma moduna geçiyor. Baktı ki 3 5 mesaj oldu benden yanıt yok trip atıp oda başka bir şeylerle ilgileniyor
hımmmm bunu öğrendiğim iyi oldu
yöntemlerim değiştirmekte fayda var
quote:
quote:
hımmmm bunu öğrendiğim iyi oldu
yöntemlerim değiştirmekte fayda var
Alıntıları Göster
Ne konuşuyorsunuz abicim bu kadar? Konuşucak konu kalmaz ki
quote:
quote: