Şimdi Ara

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
5
Favori
18.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu saatten sonra yapılacak pek bir şey kalmamış. Sadece etinden sütünden faydalan, canın sıkılırsa yol ver gitsin. Boş kalmamaktan iyidir. Elinin altında bulunsun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jusqua -- 4 Ağustos 2014; 18:22:51 >

Orijinalden alıntı: dolcia

Ben geri kafalı bir insan değilim. kız arkadaşım önceden biriyle bir şey yaşamakta ve bitirmekte özgürdür. neticede o yıllarda bana hesap verme zorunluluğu yoktu. benden önceki sevgilisiyle ilişkisi 8 ay sürmüş. çok güzel zaman geçirdiklerini söylese de bir süre sonra eski sevgilisinin bizim şehirden ayrılması gerekmiş.o sırada ilişkileri zaman aşımına uğramış ve arkadaş olarak kalmışlar.

işe bakın ki sevgilisi şu anda buraya döndü ve hala görüşüyorlar. kıza tepki gösterdiğimde bana,"o benim en iyi arkadaşlarımdan biri,hem sevgilim olduğunu da biliyor. bana başka gözle baksa sana tepki gösterirdi. büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür."dedi.bu konuşmadaki resti görüysem de ses çıkarmadım.

geçenlerde sevgilimin kaldığı eve gittiğimde arkadaşı da oraya geldi.bu sırada kız da sırtındaki bir ağrıdan bahsetti. eleman kıza"sağ bel gamzenin üstünde, benin altında mı kalıyor?"diye bir soru yönelttiğinde şok oldum. sonradan kıza bu laubaliliğin sebebini sorduğumda"ne var yani, arkadaşım da olsa, eskiden sevgilimdi. vücudumu senin kadar iyi biliyor. dün öptürdüğümü, bugün gizlemenin anlamı yok."dedi.

ben kendimi rahat biri zannederdim ama her şeyin bir adım ilerisi varmış demek ki.bu durum beni çok rahatsız ediyor ama sevgilimden ayrılmayı da göze alamıyorum. sizce aşkımın arkasındamı durayım yoksa yol mu vereyim ? lütfen yardım edin, kafam çok karışık.

Olum ikisininde kafasını duvarlara sürt nedir bu ya vur kır parçala kimsenin senin duyguların ile oynamasına izin verme tabi dediklerimi yapmada sende lafı yapıştır boş durma kendini ezdirme
    Meizu marka akıllı cep telefonlarında yerelleştirme çalışması yapıyorum. Çalışmaları youtube kanalımdan:https://www.youtube.com/dogukangunacti ve Github üzerinden :https://github.com/blackrow67/TurkceFlyme8 takip edebilirsiniz.

• Kameramanları olmak istemiyorsan şimdiden yol vermelisin :D

Bu daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunpa_ltd

quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

YENGENİN TEKNİK VERİLER

Model - Kevaşe
    Motor Türü - V8
    Tork/Devir - 420/6800
    HACİM GENİŞLİK - 6208 cc
    Turbo durumu - TWİN TURBO

Bu hızla bunların yanına 3ncuyude bulur gangbang e geçer ablam

Hacı senin yorumda dehşet olmuş.. kulakta iltahap var güldürmeyin bu kadar ağrı yapıyo

Turbo durumu - TWİN TURBO ...... Bittiğim andır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dışarı değil içine

• Sen fazla sevmişsin galiba.Biliyorsun güzel bir deyiş var.Seven ... ... sevilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 4 Ağustos 2014; 19:37:25 >
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • OP modern birine benziyor. Ama kız "büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür." dediyse ya art niyetli ya da düşük zekalı/eğitimsiz biri. Bence büyük uyumsuzluk var.
    dh | MOTORCU KULÜBÜ
    Yamaha YZF R6
  • "ne var yani, arkadaşım da olsa, eskiden sevgilimdi. vücudumu senin kadar iyi biliyor. dün öptürdüğümü, bugün gizlemenin anlamı yok."

kız daha bu cümlenin sonuna gelmeden o kızla ilişkimi keserim bu kadar net...!

bunu diyen kız ....irip gitsin. İyi o zaman bütün güreşçiler,boksörler,halterciler adriana limalarla, claudia schiffer'lerla, megan fox'larla çıksın biz de elizabet devam. La bi defol git ya. salak kız.
  • sağlam bi çakarım sonra ayrılırım ama arkadaş kalırım o kız yeni sevgili bulunca ilk sevgilisi sen yenisi ile birlikte
    hacı bizim arkadaşın birisi de aynı senin gibi aşk acısı yaşıyordu. maddi durumun nedir bilmiyorum ama meşhur bi kadına 150tl verdi. telefonla fln danışmanlık hizmeti alıyor. kadın psikolog ve ilişki terapisti. 'Kızı peşinde sürüklemek için gereken her şeyi biliyor ve seni yönlendiriyor'' demişti arkadaşım. Ben çok doğru bulmasam da psikoloğun numarasını senin için rica edebilirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.