Şimdi Ara

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
5
Favori
18.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha bu konu gerçek mi, sağlam okkalı küfürü basar ayrılırdım.

Seni düşürdüğü duruma Allah beni hiçbir zaman düşürmesin inşallah.

Böyle insanlar da var mı ya? Bu kadar kötü nasıl olabilir bir insan, ilişkiler iyice vıcık vıcık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 4 Ağustos 2014; 20:18:56 >
  • Erkeksin oğlum sen. Seviyorsan tutacaksın kolundan o çocukla görüşme vururum diyceksin. Dövcen gerekirse. Eğer kızı istiyorsan istediğini elde etmek için uğraş. Denemeden pes etme. Arkadaş kalmasına da sakın göz yumma. Erkekliğini göster.

Orijinalden alıntı: aytacdada

Erkeksin oğlum sen. Seviyorsan tutacaksın kolundan o çocukla görüşme vururum diyceksin. Dövcen gerekirse. Eğer kızı istiyorsan istediğini elde etmek için uğraş. Denemeden pes etme. Arkadaş kalmasına da sakın göz yumma. Erkekliğini göster.

tabii la ağzını burnunu kıracan, hortumla dalacan, gerekirse dişini kıracan ohoooo konuyu açan kardeş sen bilmiyon bu işleri

--- sonradan gelen edit-----

konuyu tam yeni okudum. yukarıdaki arkadaşın dediği dövmek eylemi eksik kalmış. yasal yaş sınırında isen, mercimeği fırının çevresinde pişirdikten sonra "noldu tarağım" (tarak: saç taramak için gerekli araç) deyip yol vermen gerekir.

yok ikiniz de liseli bebelerseniz, açtığın konuya tüküreyim bu bir, ikincisi de o kızdan cacık senden salatalık olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 4 Ağustos 2014; 20:42:39 >

• kardeş troll gibisin ya ben burda sinirlendim

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • bence kız kendini senden soğutmaya çalışıyor

Orijinalden alıntı: Untertail

Yazıyı okumadım ..

Sanırım buna benzer birşey senin için uygundur.

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler

Lenovo M92p SFF

• oğlan hoşsa ikisini birden yatağa at.
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
  • Sıkıntılı bi durum. Eski sevgili'ye her an dönüş olabilir. Ayık ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agir csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız, oğlan sen buluşun oğlanın içkisine ilaç kaç kızı kafasından vur vurduğun silahı bezle temizleyip oğlanın eline ver ve polise ihbar et.Mümkünse dokunduğun yerleride peçeteyle silip delil bırakmadan oradan kaybol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Ağustos 2014; 21:08:24 >

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Hemen yol ver kardeşim yoksa çok üzülürsün.
  • -birincisi- ulan kiz bana sunu diyecek: ''büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür." bu laftan sonra dilim tutulur bir sey diyemezdim direk yanindan uzaklasip herhangi bir yerde soyle olurdum:

daha sonra kizin yanina gidip bagirarak terk ettigimi soylerdim ve olay orada kapanirdi.

ya da senin yaptigin gibi hicbir sey olmamis gibi devam edersek:

-ikincisi- eleman kıza "sağ bel gamzenin üstünde, benin altında mı kalıyor?" diye soracak ve ben oturdugum yerden hic kipirdamayacagim? o kiz samimi olmadigim arkadasimin bile sevgilisi olsa direk adamin uzerine 'dayak yedigimi bilsem' bile ucardim, ucmaya calisirdim. arkadas ben okurken kalp krizi gecirdim sen olayi canli halde yasadigin halde nasil ortalikta dolaniyorsun? yemin ederim agzimin,burnumun, suratimin her tarafinin dagildigini bile bile o anda o adamla kavga ederdim! dusunsene her tarafin kan icinde eve geliyorsun ve dusunuyorsun olaylari kafanda en azindan kavga ettim bile desen mutlu olursun. zaten o o.c (overclock admin ler yanlis anlamasin) kizla 1 dk degil 1 sn bile sevgili olmak istemem, izin vermem. ama hala gec degil ayrilmamissan son bir kez kizla isini gorup evden ayrilirken o.c (yine overclock yanlis anlamayin./) muamelesi yapip cok agir laflar et ve aklina komik bir seyi getirip gulerek evden cik. o elaman icinse gerekirse spor salonlarindaki arnold schwarzenegger tarzindaki adamlara para falan verip o elamanin suratina tum ofkenin sanat eserini cikar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just.me -- 4 Ağustos 2014; 22:17:22 >

• Fena yorumlar var hahah yardı gerçekten. Neyse cevaba geleyim, bence ileri düzeyde olan kafanı biraz daha ileri taşı ve güzel kapak yap hani yarın bir gün oda anne olacak onunda çocukları olarak böyle saçma bir yaşam tarzı olmaz, olacaksa da sana da belirtsin ki ne nedir bilesin falan salla gitsin.
    Though down this road we've been so many times
  • bu ne genişlik yahu

Orijinalden alıntı: Untertail

Yazıyı okumadım ..

Sanırım buna benzer birşey senin için uygundur.

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler

Çaykırdım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.