Şimdi Ara

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
5
Favori
18.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

bence bi threesome deneyin siz o kıvama gelmişsiniz

Adam artı rekoru kıracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 5 Ağustos 2014; 10:37:30 >

Hani derler ya "bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" o hesap bu.

Gazı alan canım forumdaşım da basmış klavyenin tuşuna...
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt

Hocam süper özetlemişsin durumu
  • Altın vuruşunu yap sonra terk et sonra peşinden gelir
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 8 GB Dual-Channel 1600 MHz DDR3L RAM | Bluetooth 4.0 HS | Windows 8.1 Update 2 64 Bit Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanoflu

Kardeşim sen ona sevgilim demişsin ama o bildiğin...

Konu Up beyler yorumlar süper gül gül ölüyorum

Orijinalden alıntı: dolcia

Ben geri kafalı bir insan değilim. kız arkadaşım önceden biriyle bir şey yaşamakta ve bitirmekte özgürdür. neticede o yıllarda bana hesap verme zorunluluğu yoktu. benden önceki sevgilisiyle ilişkisi 8 ay sürmüş. çok güzel zaman geçirdiklerini söylese de bir süre sonra eski sevgilisinin bizim şehirden ayrılması gerekmiş.o sırada ilişkileri zaman aşımına uğramış ve arkadaş olarak kalmışlar.

işe bakın ki sevgilisi şu anda buraya döndü ve hala görüşüyorlar. kıza tepki gösterdiğimde bana,"o benim en iyi arkadaşlarımdan biri,hem sevgilim olduğunu da biliyor. bana başka gözle baksa sana tepki gösterirdi. büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür."dedi.bu konuşmadaki resti görüysem de ses çıkarmadım.

geçenlerde sevgilimin kaldığı eve gittiğimde arkadaşı da oraya geldi.bu sırada kız da sırtındaki bir ağrıdan bahsetti. eleman kıza"sağ bel gamzenin üstünde, benin altında mı kalıyor?"diye bir soru yönelttiğinde şok oldum. sonradan kıza bu laubaliliğin sebebini sorduğumda"ne var yani, arkadaşım da olsa, eskiden sevgilimdi. vücudumu senin kadar iyi biliyor. dün öptürdüğümü, bugün gizlemenin anlamı yok."dedi.

ben kendimi rahat biri zannederdim ama her şeyin bir adım ilerisi varmış demek ki.bu durum beni çok rahatsız ediyor ama sevgilimden ayrılmayı da göze alamıyorum. sizce aşkımın arkasındamı durayım yoksa yol mu vereyim ? lütfen yardım edin, kafam çok karışık.

Çok rahatsın , yazık .

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Ben geri kafalı bir insan değilim. kız arkadaşım önceden biriyle bir şey yaşamakta ve bitirmekte özgürdür. neticede o yıllarda bana hesap verme zorunluluğu yoktu. benden önceki sevgilisiyle ilişkisi 8 ay sürmüş. çok güzel zaman geçirdiklerini söylese de bir süre sonra eski sevgilisinin bizim şehirden ayrılması gerekmiş.o sırada ilişkileri zaman aşımına uğramış ve arkadaş olarak kalmışlar.

işe bakın ki sevgilisi şu anda buraya döndü ve hala görüşüyorlar. kıza tepki gösterdiğimde bana,"o benim en iyi arkadaşlarımdan biri,hem sevgilim olduğunu da biliyor. bana başka gözle baksa sana tepki gösterirdi. büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür."dedi.bu konuşmadaki resti görüysem de ses çıkarmadım.

geçenlerde sevgilimin kaldığı eve gittiğimde arkadaşı da oraya geldi.bu sırada kız da sırtındaki bir ağrıdan bahsetti. eleman kıza"sağ bel gamzenin üstünde, benin altında mı kalıyor?"diye bir soru yönelttiğinde şok oldum. sonradan kıza bu laubaliliğin sebebini sorduğumda"ne var yani, arkadaşım da olsa, eskiden sevgilimdi. vücudumu senin kadar iyi biliyor. dün öptürdüğümü, bugün gizlemenin anlamı yok."dedi.

ben kendimi rahat biri zannederdim ama her şeyin bir adım ilerisi varmış demek ki.bu durum beni çok rahatsız ediyor ama sevgilimden ayrılmayı da göze alamıyorum. sizce aşkımın arkasındamı durayım yoksa yol mu vereyim ? lütfen yardım edin, kafam çok karışık.

"o benim en iyi arkadaşlarımdan biri,hem sevgilim olduğunu da biliyor. bana başka gözle baksa sana tepki gösterirdi. büyük ihtimalle ağzını burnunu kırardı çünkü çok güçlüdür."dedi

Burda yol vermen gerekti kardeş :)

• _____________________________
  • Konuyu ana başlıkta görmeyince çok etkilendim, kaç senedir uğraşıyorum motorlar hakkında esas bilgiyi bu konu sayesinde edindim.

Tekrardan teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.