Şimdi Ara

SEVGİLİM ÇOK SİNİRLİ VE ÇOK KOLAY TAVIR ALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler lütfen ciddi cevaplar verin bu ciddi bir konu çünkü sizlere akıl danışıyorum

Az sonra anlatacağım davranışların sebebi nedir? Lütfen yorumlayın bana yoksa gerçekten çıldıracağım

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır beraberiz 1 yılımız beraber geçti son 2 yıldır ayrıyız ben Ordu da o Samsun da okuyor.Birbirimizi çok seviyoruz hafta sonları buluşuyoruz fakat bazı şeylerden devamlı kavga çıkıyor.

1-Bir yere gitmek istesem bunu ona söylesem morali bozuluyor tavır yapıyor gitmemi istemiyor her defasında küçük yada büyük bir tartışma oluyor
    2-Üni arkadaşlarım olsun normal arkadaşlarım olsun çıkmamı istemiyor.Kendi ağzıyla birkaç kez dedi
    3-Her gittiğim yeri söylüyorum söylediğim halde kavga çıkabiliyor akşam tavırlı buluyorum
    4-Beni kendisine değer vermemekle suçluyor.(Bana az önce yarın Samsun'a gel ayakkabı bakalım dedi benimde yarın fazlaca devamsızlık yaptığım bir ders var biraz olumsuz konuştum değer vermiyorsun arkadaşların söylese ailen söylese gidersin dedi.Halbuki alakası yok :( )
    5)Pazar günü arkadaşlarla Trabzon'a gideceğim dedim tavır yaptı
    6)Bunu ona dile getirdiğimde her bir yere gitmek istesem bana tavır yapıyorsun dediğimde seni sıkıyorum galiba benle mutlu değil misin seni mutsuz ediyorum sinirlendiriyorum üzüyor muyum ben hep seni sen benden memnun değilsin gibisinden şeyler söylüyor
    7)Bir güvensizliği var bana karşı ama asla aldatma başka bir kızla yakalama vs olmadı olamaz da böyle bir şey yapmam onu gerçekten çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor evlenmeyi düşünüyorum
    8)Mesela tartışma bitiyor tatlıya bağlanıyor 1 saat sonra bakıyorum yine tavırlı ve tavrın sebebi çözümlediğimiz konu e bunu konuşmuştuk diyorum napim aklıma geldikçe sinirleniyorum diyor
    9)Aynı şeyleri ona ben yapmıyorum çünkü insan sosyal bir varlık çok uç olmadıkça hiçbir şey demiyorum bana söylüyor böyle böyle tamam diyorum kısıtlamıyorum

ŞİMDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMLAYIN BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR BENDE Mİ BİR SORUN VAR?

EDİT: ZEBANİLİ HİKAYE VB DEĞİL LÜTFEN YARDIMCI OLUN AKIL VERİN NE YAPMALIYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezeci -- 14 Mayıs 2015; 20:28:13 >

• 4. cumlenin sonunda subliminal var ayiqs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın, zebanili hikaye + blok.

• Kısa süreli bir durumdur belki geçer zamanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Euphoric -- 14 Mayıs 2015; 20:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzına kürekle vur

• Uzun zamandır böyle :(
  • seni sevdiği için kıskanıyor işte bırakma onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elim ayağım titriyor ekrana kafa atmamak için kendimi zor tutuyorum lan kız kıskanıyor işte kıskanıyor seviyor işte lan benim sevgilim umursamıyor böyle şeyleri seni seviyorum bile demiyor ben onun için ailemi arkadaşlarımı sildim okul hayatım mahvoldu 1 hafta önce okulu bıraktım intihar etmeyi düşünüyorum o zaman anlar ancak değerimi seveni bulmuşsun kardeş arkadaşlarını falan boşver hayatını ona ada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E14855D87 -- 14 Mayıs 2015; 20:45:02 >
  • Asla bırakmam bende onu seviyorum ama beni fazlaca kıskanması beni delirtiyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezeci -- 16 Mayıs 2015; 20:58:35 >
  • Kime soruyorum ayrılırken
    Aramıza girip ağlaşıyorlar
    Tanıyamıyorum dostlarımı
    Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar

Seviyorsun her önüne geleni
    Arıyorsun değerini bileni
    Bu zamanda tabiata güvenip işe başlanmaz

Gidiyorsun iki kapı öteye
    Dönüyorsun bir acemi köleye
    Güvenirsen her önüne gelene yüzün aklanmaz

Sana bir önerim olacak hayatından mikropları at

Bu can da görür aşkı yok edeni
    Efendi gibi haddini bileni
    Görünce gözüm aşkı hak edeni
    Öpesim geliyor

Zavallı değil haysiyet olanı
    İçinde yüce şahsiyet olanı
    Görünce gözüm aşkla yok olanı
    Coşasım geliyor

• bu kız kova burcumu :)
  • Kizla daha fazla vakit gecir

• Bu kizla birlkte oldugun surece bu cileyi cekeceksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

Bu kizla birlkte oldugun surece bu cileyi cekeceksin .

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

bu kız kova burcumu :)

Evet kova yoksa seninki de mi kova ?

• Şu bir gerçek ki; seni çok seviyor ve fazlaca kıskanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 15 Mayıs 2015; 9:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezeci

Beyler lütfen ciddi cevaplar verin bu ciddi bir konu çünkü sizlere akıl danışıyorum

Az sonra anlatacağım davranışların sebebi nedir? Lütfen yorumlayın bana yoksa gerçekten çıldıracağım

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır beraberiz 1 yılımız beraber geçti son 2 yıldır ayrıyız ben Ordu da o Samsun da okuyor.Birbirimizi çok seviyoruz hafta sonları buluşuyoruz fakat bazı şeylerden devamlı kavga çıkıyor.

1-Bir yere gitmek istesem bunu ona söylesem morali bozuluyor tavır yapıyor gitmemi istemiyor her defasında küçük yada büyük bir tartışma oluyor
    2-Üni arkadaşlarım olsun normal arkadaşlarım olsun çıkmamı istemiyor.Kendi ağzıyla birkaç kez dedi
    3-Her gittiğim yeri söylüyorum söylediğim halde kavga çıkabiliyor akşam tavırlı buluyorum
    4-Beni kendisine değer vermemekle suçluyor.(Bana az önce yarın Samsun'a gel ayakkabı bakalım dedi benimde yarın fazlaca devamsızlık yaptığım bir ders var biraz olumsuz konuştum değer vermiyorsun arkadaşların söylese ailen söylese gidersin dedi.Halbuki alakası yok :( )
    5)Pazar günü arkadaşlarla Trabzon'a gideceğim dedim tavır yaptı
    6)Bunu ona dile getirdiğimde her bir yere gitmek istesem bana tavır yapıyorsun dediğimde seni sıkıyorum galiba benle mutlu değil misin seni mutsuz ediyorum sinirlendiriyorum üzüyor muyum ben hep seni sen benden memnun değilsin gibisinden şeyler söylüyor
    7)Bir güvensizliği var bana karşı ama asla aldatma başka bir kızla yakalama vs olmadı olamaz da böyle bir şey yapmam onu gerçekten çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor evlenmeyi düşünüyorum
    8)Mesela tartışma bitiyor tatlıya bağlanıyor 1 saat sonra bakıyorum yine tavırlı ve tavrın sebebi çözümlediğimiz konu e bunu konuşmuştuk diyorum napim aklıma geldikçe sinirleniyorum diyor
    9)Aynı şeyleri ona ben yapmıyorum çünkü insan sosyal bir varlık çok uç olmadıkça hiçbir şey demiyorum bana söylüyor böyle böyle tamam diyorum kısıtlamıyorum

ŞİMDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUMLAYIN BUNLAR NE ANLAMA GELİYOR BENDE Mİ BİR SORUN VAR?

EDİT: ZEBANİLİ HİKAYE VB DEĞİL LÜTFEN YARDIMCI OLUN AKIL VERİN NE YAPMALIYIM

Hocam herşeyden önce güvenecek sana.Kız daha sana güvenmiyor kusura bakma.Güvensizliğin nedeni anlattıklarına göre sen değilsin.Bu durumu bizim söyleceklerimizle halledemezsin oturup karşılıklı konuşmalısınız sorunlarınızı.Görüş alacaksan uzman bi psikoloğa gitmeni öneririm

• Hocam klasik aşırı ilgi bekleyen kız. Fazla takmayın yoksa kölesi olursunuz.

• Anladığım kadarıyla sen kısıtlamıyorsun.yaptığı yanlış.empati kurması lazım.ve ilişkinin temeli güven.kıskançlık falan değil bu saçmalamaya başlamış.3 senelik ilişkide oraya buraya gitme falan filan olmaz.ne kadar buluşsanızda farklı şehirlerde olduğunuz için sorun çıkıyo.güvensizce davranmasının sebebini sor.cidden şüphe duyuyosa ilişkini gözden geçir.laf olsun diye yok yere şeyler yapıyosada ilişkinizi yıprattığını söyle bu davranışlarının.gerçekten seviyosan böyle hareket etme de

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyQinQ

Elim ayağım titriyor ekrana kafa atmamak için kendimi zor tutuyorum lan kız kıskanıyor işte kıskanıyor seviyor işte lan benim sevgilim umursamıyor böyle şeyleri seni seviyorum bile demiyor ben onun için ailemi arkadaşlarımı sildim okul hayatım mahvoldu 1 hafta önce okulu bıraktım intihar etmeyi düşünüyorum o zaman anlar ancak değerimi seveni bulmuşsun kardeş arkadaşlarını falan boşver hayatını ona ada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.