Şimdi Ara

Sevgilim benden günlük tutmamı istedi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce benden günlük tutmamı istedi. "Acaba bir ödevi falan var da, ben bu konularda biraz iyi olduğum için bana mı yaptırıyor" diye düşündüm ama sorduğumda öyle olmadığını öğrendim. Normal günlük yaptığım şeyleri ve onunla ilgili hissettiklerimi yazmamı istiyor. Neden olduğunuda pek söylemiyor. Acaba neden olabilir Farklı okullarda olduğumuzdan, neler yaptığımı bilmek mi istiyor acaba ? Daha sonra bana şantaj yapmasın, herşeyimi yazayım mı ?

• sakın tutma
  • sevgilin sana değer veriyor birader.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

sakın tutma

Neden
  • Yok be senin ona karşı duygularını öğrenmek istiyor?Aman hocam dikkat senide ergenekondan içeri almasınlar Abazanın günlüğü diye davay bile konu olursun
  • kaplumbağa deden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çav bella

Yok be senin ona karşı duygularını öğrenmek istiyor?Aman hocam dikkat senide ergenekondan içeri almasınlar Abazanın günlüğü diye davay bile konu olursun

Ya ilkokul 1. sınıftan beri hem çok iyi arkadaş hem de sevgiliyiz, 10 seneyi aştı nerdeyse hala anlayamadı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninle evlenmek istiyor
  • sen de ondan tutmasını iste.üşenir de tutmazsa işine gelir.yok tutarsa gerçekten değer veriyor sana daha ne istiyosun
  • Seni deniyor olabilir
  • seninle ..... geçiyor

seninle zaman geçirmek istiyor demek istedim
  • bende de tutmamı istemişti bende tutmuştum
  • değer veriyor işte, aynısını sende ondan iste. Karşılıklı yazışıp, okursunuz belli periyotlarda daha ne
  • kavak yellerini izlemiş bence üzerinde denemek istiyor
  • Kılıbık bu çocuk,hemen yazar.
  • Şimdiye kadar bir çok kişide rastladığım bir vaka. Eğer ciddi bir ilişki varsa ortada %95 oranında kız tarafı ister bunu. Neden istediğine gelince bunu çözmek çok güç, daha bir kaç yıl daha çözülemeyecektir. Üzülmesin diye günlük tut, onunla vakit geçirdiğin bir zaman, bir çiçek koparıp o çiçeği günlüğe yapıştırırsan kız havalara uçar çok sevinir. Denenmiştir %80 olumlu sonuçlanmıştır.

Kız da sana günlük tutacaktır, bu günlüğün 1 satırını dahi, en samimi arkadaşına,öğretmenine,annene,ablana kardeşine okuttuğunu öğrenirse ayrılma sebebi bile yapabilir. Ayrılanlar çok olmuştur,kavga edenler çok olmuştur. Anlayacağın sakın kimseye gösterme, gösterdiysen bile kızın bilmemesi lazım.
  • Söyle o da tutsun.
  • Eğer romantiksen ''Günlük tutamıyorum gerçekten denedim sevgilim Ama sana olan Sevgimi hep tutuyorum bunu Okuyor ve hissediyorsan günlük tutmama gerek yok..'' diye fısılda.. En güzeli bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.