Şimdi Ara

Sevgili ile anne arasinda kalmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İliskimiz basladigi zamanlar bes yil kadar once yani kiz arkadasim yanima tasinmisti olumsuz sartlardan dolayi. Sonrasinda benim birader okul kazandi yanima geldi. Gelince annem de geldi. Nerdeyse uc yildir da mutemadiyen burda kaliyor. Eve gittigi sureler daha az olmaya basladi. Kiz arkadasim artik isyanda kendi hayatimiz kalmadi diye. Anneme bisey deyince de kendi oglumun evine sigamiyorum nedense oluyor. Beni kizin agziyla konustugum icin sucluyor. Bense ortada kendi kendime kafayi yiyiyorum. Uzatmamak adina konu ayrintilarina girmedim olursa girerim. Ne yapsam da herkesi mutlu etsem bilemedim buraya yazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aklıma 2 çare geliyor:
    1) Evlilik.Evlenirseniz artık aile olduk diye rahatça başka eve çıkabilirsiniz anneniz de kolay kolay bir şey diyemez zaten birader de o şekilde telkin eder.
    2) Devletteyseniz tayin ya da özeldeyseniz başka şehirde iş bulmanız lazım. Hele şartları daha iyi olursa kimse niye taşındın diye sorgulamaz.Biraderin okuldan dolayı anneniz de tekrar yanınıza gelemez.

Yani sonuç olarak aynı çatı altında bu durumda hem annenizi hem sevgilinizi mutlu etme şansınız yok. Bu nedenle eğer kızla da ciddiyseniz (ki o kadar yıl olduğundan ciddi olduğunuzu farz ediyorum) annenizi de kırmayacak bir şekilde evleri ayırmak en doğrusu olacaktır

• anani secceksin tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu sorman bile abesti iştigal
  • radamelfalcao R kullanıcısına yanıt
    Baska eve cikmak durumunu ben cok dusundum hocam ama bu evden cikarsam annemler burda duracak degil ki maalesef. Yani tasinacam ama sonra ayni seyler sqdece yeni evde olacak bana sorarsan. Evlilik olayi da acikcasi hic o durum yok hadi olsa diyelim durumlarin duzeleceginin garantisi de yok nedense annemin evlensek de bu tarz olaylarq devam edecegini dusunuyorum

annemi sectim kizi sutladim diyelim. 31 yasindayim topu topu iki sevgilim oldu ikincisi bu. İlkinde de bu tarz sorunlar olmustu. Objektif olma konusunda elimde maalesef data yok yani

aklimi kurutan arada kalma durumum su

ya iki kiz da dengesiz sikinti bende ben duzgun birini bulamadim

ya da annem gercekten kontrol sahibi olmak isteyen despot biri

• Evlilik durumu niye yok diyosun ki.öyle bi durum yoksa kızı şutla o zaman.31 yaşına geldim diyosun ama ünide birlikte kalan alem yapan çiftler gibi o zaman sizin durumunuz.öyle olmaz ki bu yaşta.Amaçsız yani.Evlenirsen sorunlar çözülür annenin despotluğu falan kalmaz

• Ya kardeşim Allah aşkına millet 10 yıllık karısıyla anasını geçindiremiyor aynı evde kadınlar otorite savaşına giriyorlar ve sen sevgilinle anneni aynı evde yaşamaya çalışıyorsun? Sana birsey diyeyim mi; o kız o evde olmasa annen 2 ay zor kalır sizinle. Bildiğin game of thrones oynanıyor sizin evde. Taht ve entrika savaşları.

Aklını başına topla gözünü seveyim kızla evlen kardeşini üniversite öğrencilerinin yüzde 80 inin yaptığı gibi öğrenci yurduna yerleştirme da eğer yapabilirsen dubleks eve çıkın üstte annenle kardeşin ya da altta onlar üstte siz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taht kavgalarının olduğu çok doğru evet haklısın gerçekten.
    zamanında bu eve iki bekar arkadaş çıkmıştık iş için gelmiştik istanbula sonra durumlar bu hallere geldi işte yıllar içinde
    şimdi biri benim evim diyor diğeri benim evim diyor.

düşünüyorum da ben de o arkadaşım da bu evi bu kadar benimsememiştik. nasıl oluyo da benden daha çok hak iddaa edip bu evim benim diyebiliyolar gerçekten anlamıyorum.
  • Game of Thrones benzetmesi güzel yapılmış Şaka bir yana zor durum Allah yardımcınız olsun

• Aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar..... boşuna dememiş Atalarımız

Annenin rızası olmadan hiç bişeyden hayır gelmez

Ortasını bulacaksın terazi misali
  • Hala ortasini bulamadim acikcasi ya. Annemi gondermeye ikna cabalarimdan hicbisey cikmadi. Hatun da her sabah kalkip soylene soylene gidiyo. Evde daraliyorum resmen ikisini de goresim yok su anda. Oyle bi imkan ciksa da is guc bahanesiyle ortadan kaybolup gitsem diyorum

• Dü'zen'in olduğu yerde düzen olmaz derler ya aynen doğru. Yani iki kadının olduğu yerde düzen olmaz kardeş. Herkes kendi düzenini kurmak ister bu yüzden sürekli çatışırlar. Bilemiyorum yapmanız gereken zor ama sevgilinizle ayrı bir eve çıkmak olabilir. Zamanında babamla evlenince 6 sene babaannemlerin evinde kalmışlar annem neler çektiğini anlatırken ağlar hala.

• Tabiki anne hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana candir gerisi heycandir. Bu dunyada gotune tekmeyi bi ana basmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabi ki de sevgilini seçeceksin.kız senle 5 yıl kalmış,ananın afra tafralarını çekmiş,çekiyor.tamam annen seni doğurmuş olabilir ama o kıza da zulüm etmemesi gerekir.

• Annesine ilgi göstermeyen, seçmeyen evlattan hiç bir hayır gelmez.
  • Hocam neden sevgilinizin Annenizle iyi geçinmesini telkin etmeyip hep anneniZi gönderme çabalarına giriştiniz. Sevgiliniz annenize bu kadar aleni katlanamayan biriyse zaten evlenilecek biri olmadıgı ortada. Ben 4 yıllık ilişkimde ayrı evde yaşadıgım kişiyi evlenirsek annemin evine taşınıcaz (kendisi kanser hastasıydı) dedigimde her türlü kabul etti ve nitekim dügün günümüze kadarda böyle sürdü annem hayata veda etti ve şuan annemin evinde yaşıyoruz. Kıssadan hisse, siz sizi bu yaşa getiren annenizin tarafında bile duramıyorken kız neden annenize saygı duysun degil mi?
    Bu dakikadan sonra size düşen o kızla yollarınızı ayırmak olacaktır, evlenseniz dahi o kızdan ailenize bir fayda olmaz, hepsini kapı dışarı eder sizde başınızı taşlara vurdugunzla kalırsınız..

• Hımm zor bi durum.
  • Dublex bir eve tasinin . Anladın sen onu

• Annen haksiz.

Tursunu mu kuracakmis senin ?

Anlayisli olmasi lazim annenin. Kac yasina gelmis adamsin. Sevgilinle seviseceksin, ayni evde kalacaksin, sorumluluk sahibi olacaksin. Kendinize ait bir hayatiniz olacak. İleride evleneceksiniz vsvs.

İyi anlasmak zorunda degiller. Sadece birbirlerine karsi anlayisli ve saygili olmalarinda fayda var.

Zaten bu durumu hicbir kiz kabul etmez. Kizlarda suc bulmayin. Hicbir kiz bir erkegin annesinle ayni evde yasamak zorunda degil. O sizin sorununuz, kizin degil.

Muhtemelen cogunuz da cekirdek ailesiniz. Genis aile olmak sorunlari da beraberinde getirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.