Şimdi Ara

SEVGİLİ DEMEK MASRAF DEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
5.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır felan yeni bir ilişkiye başladım. Ama bu sevgili işi gerçekten masraflı bir iş. Hafta sonu iki gün buluşsak kafadan 60-70 TL gidiyor. Oturup bir yemek yiyoruz, mecburen ben ödüyorum. Sizde durumlar nasıl...

• Yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgiline odet benim sevgilim elimi cebime attırmaz kendisi alır sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

sevgiline odet benim sevgilim elimi cebime attırmaz kendisi alır sağolsun

Hocam ayıp olur diye. Geçen gün yemek yedik 35 TL ödedim. Kafeye gittik o da orada 20 TL ödedi. O da ödüyor yani, tek ben ödemiyorum.
  • 35 tl ne yediniz hocam 2 adana yesen en fazla 20 yada burgerda aynı şekil tutuyor bence gittiğiniz yerler sıkıntılı.

• Simit yiyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

35 tl ne yediniz hocam 2 adana yesen en fazla 20 yada burgerda aynı şekil tutuyor bence gittiğiniz yerler sıkıntılı.

hocam dominosta 2 tane orta boy pizza, 1 litre kola.. bizim ki pizzayı çok seviyor.
  • o ne ya neden bütün hesabı sen ödüyosun. Bence ortak ödemelisiniz böylesi hem daha samimi hemde bütün yük sana binmemiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

o ne ya neden bütün hesabı sen ödüyosun. Bence ortak ödemelisiniz böylesi hem daha samimi hemde bütün yük sana binmemiş olur

hocam misal geçen sinemaya gittik biletleri ben aldım, mısırları o aldı. Ortak oluyor genelde.
  • büyük şehirde dışarı adımını atsan para sevgili kardeşim. yukarıda arkadaş 2 adana yiyin 20 tl demiş. izmir'de tek porsiyon lezzetsiz adana 17-20 arası. illaki 8-10'a da bulursun ama kızı esnaf lokantasına götürecek hâlin yok sonuçta, özellikle de yeni bir ilişkide.

benim sevgilim yok yalnız geziyorum, çarşıya iniyorum 1 kahve içiyorum, 1,5 tl yol + 5 tl kahve. sigaran varsa yanında da 2 sigara içiyorsun. e yalnız olunca insan bir kahveyle mekanda 2 saat oturamıyor. kahveni içip biraz bakınıp kalkıyorsun. bakıyorsun 45 dk geçmiş, başka bir yere daha oturup 1 kahve de orada içiyorsun bi 5 lira daha oradan giriyor. dönerken 1,5 tl daha veriyorsun oldu 13 tl + çeyrek paket sigara (3 tl). karnın acıktıysa yandın, minimum 5 tl de ona vereceksin. haftada 3 gün böyle çıksan deli gibi para gidiyor. hele gece çıksan 2 bira + çerez 35 tl'ye çıkıyorsun, sonrasında içtiğin kahve, yediğin kokoreci çorbası 50-60 tl'yi buluyor tek kişi için.

yani kısacası, paran olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KatipBey

quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

o ne ya neden bütün hesabı sen ödüyosun. Bence ortak ödemelisiniz böylesi hem daha samimi hemde bütün yük sana binmemiş olur

hocam misal geçen sinemaya gittik biletleri ben aldım, mısırları o aldı. Ortak oluyor genelde.

Heh tamam o zaman sıkıntı yok dostum.Ama gerçekten masraf iş sevgili işi. O yüzden bende yapmıyorum. Bide kıyafet derdi var bunun güzel gözüküceksin diye. Amaaaann. Yalnızlığın gözünü seveyim. Tabi biyere kadar.

• Sevgilim olsun para onun köpeği olur.

• Sevgili işi çok masraflı. Ben her buluştuğumda yemeğe 35-40 lira giderdi ve başka şehirnde giderdim 50 de yola giderdi. Neyseki kız ayrıldı kurtuldum arayış peşinde değilim böyle iyiyim mutluyum kafam rahat Bazı şeyleri yaşadıktan sonra o yaşadıkların evlilik dışında anlamsız kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KatipBey

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

35 tl ne yediniz hocam 2 adana yesen en fazla 20 yada burgerda aynı şekil tutuyor bence gittiğiniz yerler sıkıntılı.

hocam dominosta 2 tane orta boy pizza, 1 litre kola.. bizim ki pizzayı çok seviyor.

seviliyorsunuz
  • sevgiliye masraf diyerek bakıyorsan ayıp senin aybın. biz cebimizdeki son paraya kadar ne yedirsek de o mutlu olsa diye düşünürüz adam giden paranın derdine yanıyor.
  • Ölücü adam görücü usulü evlensin beyler. Arkadaşın dediği gibi her zaman ben ödemiyorum bir o ödüyor bir ben ama çok yük biniyor. Eminim sevgilim de öyle düşünüyordur çünkü o da Biraz dh ruhlu.

Haftada 2-3 gün buluşuyorsun en az ve her buluşma en az 50 lira. Bunun kendine ekstra bakması , hediyesi , sürprizi vsvs derken aylık 500 lira ek masraf oluyor.

Değiyor mu dersen kesinlikle bazı insanlar için gerçekten değiyor

Allah hepimizin karşısına hayırlı insan çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 27 Mayıs 2017; 23:2:50 >
  • Kızda erkekte yediğini içtiğini ödemeli ama özel günler doğum gibi şeylerde istisnalar olabilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya belki o da mutsuzdur bu isten 😂

Sahsen ben olsam mutsuz olurdum bu neee

• Masraftan ziyade sevgili meselesinde en büyük sıkıntı zaman. Çok fazla zaman ayırmak gerekiyor. Kendine özel zamaın kalmıyor.

Hele birde çalışan biri isen bütün sosyal olayın bitiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.