Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s i9000 imei silindi bunu kurtarmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimciz

galaxy s i9000 imei silindi bunu kurtarmak mümkün mü?

genelde çipden yapıyor ustam ama leimde yok çipi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elinize gelince mesajini bekliyorum :)
  • Merhabalar. Elimde ainol fire7 isimli tablet pc var cihazin lcdsi bozuldu bende icini actim ekranin flexi kablosunu sokup takayim belki duzelir dedim ama sanirim chipseti yaktim sizce tamiri mumkunmudur.amlogic diye bir chipset kullaniyordu hatirladigim kadariyla.pm inizi bekliyorum.selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak__06

Merhabalar. Elimde ainol fire7 isimli tablet pc var cihazin lcdsi bozuldu bende icini actim ekranin flexi kablosunu sokup takayim belki duzelir dedim ama sanirim chipseti yaktim sizce tamiri mumkunmudur.amlogic diye bir chipset kullaniyordu hatirladigim kadariyla.pm inizi bekliyorum.selamlar

hocam bende tamiri zor.. Belki yapan arkadaşlar vardır..

• Merhaba, hocam lenovo a820 var arkadaşın. Buna türkçe rom yükledik. 1 gün normal çalıştı sonra hiç açılmamaya başladı. Şarj göstergesi bile gelmiyor.Bilgisayar, telefonu 'mtk usb port' olarak görüyor bataryasız. Ne yapabiliriz?
  • gönder hocam hallolur

• selam...bende yurt dışı cihazı gt ı 9300 var.bu cihaz durup dururken kapandı ve açılış ekranında kalıyor.download moduna geçiyor ama bir yükleme yapmıyor.bu cihazı yapabilirmiyiz.masrafı ne olur.saygılar
  • dost2783 D kullanıcısına yanıt
    PM yolladım

• takip
  • hayırlı işler hocam. anlaşılan o ki bu işin Türkiye'de ki üstadı sizsiniz. Benim eski bir cihazım var LG GM735, kenarda köşede 2 yıl yattı geçenlerde tekrar elime aldım bi rom atayım dedim. Önce custom rom attım ilk başta açıldı kurcaladım beğenmedim, ardından orjinal rom buldum onu yükledim boot ekranında epey bi bekledi açılmayınca bataryayı çıkardım taktım derken biraz fazla kurcaladım galiba cihaz elimde kaldı. Şimdi emergency moda alıp rom yüklemeyi deniyorum yükleniyor görünüyor ama cihaz aynı, açılmıyor, sürekli reset atıyor. Emergency moda alıp pc'de LG'nin yazılımına bağlıyorum orda 2. attığım orjinal romun versiyonu yazıyor. Telefon öylece kaldı. Buna bişey yapabilirmiyiz hocam ? Birde ücreti ne olur acaba bilgilendirebilir misiniz ?
  • jtagicinuyeoldum J kullanıcısına yanıt
    gönder bakalım hocam olursa 50 tl gibi bi rakam tutar

• Cihazı doktoruna gönderdik bakalım, umarım iyileşir de gelir :)
  • Lazım olabilir
  • Dostum i9000 imei null null hatası alıyorum yapılma imkanı varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung glkxy duos s7562 telefona rott atmaya çalıştık açılınca sarı ünlem işaretti çıkıyordu fabrika ayarlarına alayım dedim telefon samsung yazısında takıldı
  • hocam arkadaşta s3 var çalışmıyormuş jtag olması lazım demişler bize maliyeti ne olur yoksa yeni bir telmi bakalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkaan

hocam arkadaşta s3 var çalışmıyormuş jtag olması lazım demişler bize maliyeti ne olur yoksa yeni bir telmi bakalım?

jtagdan ziyade çip değişmesi gerekebilir..

• ceza456 kullanıcısına yanıt
    malesef entegrelerinden elimde yok..

• hocam bende lg hd nitro var. telefonda garip bi sorun var. telefonun şarjı bitmişti 5-6 saat kapalı kaldı sonra kapalıyken şarja taktım. 10dk sonra açıyım dedim açılırken sorun oluştu ekran garipleşti beyaz dikey çizgiler oluştu. şarjdan çıkardım tekrar tekrar denedim olmadı. bataryayı çıkardım 1-2 saat kapalı kaldı açtığımda normal açıldı ama bu seferde ses yok.kısaca telefon soğukken tam olarak çalışıyor ses dahil. bir iki dk sonra ses gidiyor ama görüntü de sorun olmuyor. telefonu kapatıp açtığımda ne görüntü nede ses çıkıyor ama telefon çalışıyor. telefonu aradığımda ışıkları yanıp sönüyor. bunun tamiri mümkün mü? sorun nerde yardımcı olurmusunuz? not: bi kaç farklı rom attım ama düzelmedi kernel de attım aynı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.