Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM ile cevapladım ustat

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ottoman_hali O kullanıcısına yanıt
    PM gelmedi...

• hocam son pm niz gelmedi...
  • Slm mrb elimdeYurtdışı Almanya dan gelme Note II 7105 LTE var. Bir anda cihazın imei uçtu Null/null yazıyor baseli uknown yazıyor . Cihaz sim kartınıda görmüyor dolayısı ile. Ankarada 2 tane telefoncuya gösterdim adamlar "yaparız" dediler iki gün uğraştılar ama en son "Abi senin telefon N7100 değil N7105 olduğu için yapamadık dediler" cihazın herhangibir efs yedeği de yok. Siz yapabilir misiniz?
    Ne kadar ücret talep edersiniz.
  • kadirems K kullanıcısına yanıt
    hallolur hocam detayları PM ile attım

• takip
  • pm den attığım mesaja ait resimler.

Sizce bu arıza nasıl meydana gelmiş olabilir? Daha önce çok rom atıp kernel değiştirdim sorun olmadı. En son custom rom atarken kernelide değiştirdim bu hale geldi. Açıkçası rom yada kernelden olduğunu düşünmüyorum. Çünkü batarya çok çabuk bitiyordu sanırım yavaş yavaş arızalandı. ya da bana arızalı telefon kakaladılar. Çünkü alalı 7 ay oldu. Bu anakartın tamiri mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytu2005 -- 28 Ocak 2014; 23:01:44 >

• olcaytu2005 kullanıcısına yanıt
    voltmetreyle orda hat olup olmadıgına bi bakın veya baktırın hocam

arıza için de diyebilecegim.. genelde s5830 ve s5570 serilerinde bu tür arızalar cıkıyor.

• Voltmetre ile baktim. Voltaj var. USB jig metodunu deniycem. Oda olmazsa artik saticam. Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olcaytu2005 kullanıcısına yanıt
    Benim konu değil ama bilgi paylaşmak isterim konu güzel çökmüş telefonlara yardımcı olma emeğinize sağlık
    olcaytu2005 forumdost bariz telefonda açıp içini kurcalama yapmışlar batarya ve bord ne kadar ısınsa o şekle gelmez ..

İYİ FORUMLAR..
  • Benim konu değil ama bilgi paylaşmak isterim konu güzel çökmüş telefonlara yardımcı olma emeğinize sağlık
    olcaytu2005 forumdost bariz telefonda açıp içini kurcalama yapmışlar telefon çalışırken batarya ve bord ne kadar ısınsa o şekle gelmez ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

Benim konu değil ama bilgi paylaşmak isterim konu güzel çökmüş telefonlara yardımcı olma emeğinize sağlık
    olcaytu2005 forumdost bariz telefonda açıp içini kurcalama yapmışlar telefon çalışırken batarya ve bord ne kadar ısınsa o şekle gelmez ..

Evet bende bu arizadan sonra anladım. 2. Eldi zaten ama ariza gordugunu ve tamir edildigini soylemediler. Ama allah hesabını sorar o yuzden kafamı takmiyorum:)

• s3 e imei cakma 4.3yukleniyormu

• selam elımde i9100 samsung galaxy s2 var tel sorunusz calısıyodu custom rom yuklemıstım daha evvel cwm den bı sorun olmamaıstı bu gun custom rom yüklemek ıcın
    telde wıpe data factory reset yaptım ve restart ettım telı tel bıdaha açılmadı hıc bı tepkı yok elımde usb jıg olmadığı ıcın bı se yapamadım usb jıg ıle cıhazın uyandıgıda
    soylenıyor ama elımde usb jıg yok telı sıze yollasam ne kadar bı surede halledebılırsınız yanı ben gazıantepteyım muhtemelen ub jıg ıle uyanmazsa jtag ıle hallolur
    ucretı nekadar olur jtag yapılırsa ve hangı adrese ve hangı kargo ıle yoluyabılırım sıze telı saygılar haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreambox271980

selam elımde i9100 samsung galaxy s2 var tel sorunusz calısıyodu custom rom yuklemıstım daha evvel cwm den bı sorun olmamaıstı bu gun custom rom yüklemek ıcın
    telde wıpe data factory reset yaptım ve restart ettım telı tel bıdaha açılmadı hıc bı tepkı yok elımde usb jıg olmadığı ıcın bı se yapamadım usb jıg ıle cıhazın uyandıgıda
    soylenıyor ama elımde usb jıg yok telı sıze yollasam ne kadar bı surede halledebılırsınız yanı ben gazıantepteyım muhtemelen ub jıg ıle uyanmazsa jtag ıle hallolur
    ucretı nekadar olur jtag yapılırsa ve hangı adrese ve hangı kargo ıle yoluyabılırım sıze telı saygılar haber bekliyorum.

jtag denemek laızm jtag olumsuz olursa çip değişecek..

• Hocam kolay gelsin. Özel mesaj yollamıştım. Cevap gelmedi.

''S_DA_EMMC_FLASH_NOT_FOUND''

flash tool hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Hocam kolay gelsin. Özel mesaj yollamıştım. Cevap gelmedi.

flash tool hatası

hocam tekrar gonderin mesajı ..

• takip
  • Arkadaşlara kesinlikle güvene bilirsiniz yazilim konusunda çok iyiler

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Hocam kolay gelsin. Özel mesaj yollamıştım. Cevap gelmedi.

flash tool hatası

hocam tekrar gonderin mesajı ..

Yolladim

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.