Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cep telefonu tamir
    Cep telefonu tamir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam merhabalar. eskişehirde yaşıyorum elimde hiçbir tepki vermeyen bir samsung i9001 var. yurtiçi kargoyla göndersem bakabilirmisiniz. Nasıl sustuğuna dair bir bilgim yok. durup dururken olmuş bildiğim kadarıyla ama emin değilim.
  • Gönder ustam bi bakalım

• Ellerine sağlık usta. Note2 eMMc değişimini hızla ve başarıyla gerçekleştirdiğin için teşekkürler. Sorunsuz bir şeklide telefonumu kullanmaya başladım.
  • erfeser E kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan ustam

• selam benim note 2 sarj bitti ve sustu bir daha açılmadı.download moduda geçmiyor. herhangi bir dabe veya sıvı teması yok jtagla düzelir mi?
  • bestcool hocam pm gönderdim
  • ozgurozgenc O kullanıcısına yanıt
    cevaplandı

• Sa kardeş benım i9000 var ekranı değiştirmeye verdim bizim akrabaya ekranı değiştik değiştikten sonra tel açılmadı kuzen dedi jtag yapman lazım ne kadar tutar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza456 kullanıcısına yanıt
    hocam ekrandan cihazın bootu gitmez baska sıkıntı olabilir cihazda

• nexus 4 model cihazım hiç açılmıyordu, @BesTCooL sağolsun problemimi çözdü. Kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz işinin ehli ne yaptığını bilen bir arkadaş. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyan41

nexus 4 model cihazım hiç açılmıyordu, @BesTCooL sağolsun problemimi çözdü. Kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz işinin ehli ne yaptığını bilen bir arkadaş. Tekrar teşekkürler.

güle güle kullan üstadım bunun için üye olman da ayrı bir incelik.

• Selamun aleyküm iyi akşamlar bestcool baba ya ben bi tablet aldım mtk6577 işlemcili bugün ses yükselt-kıs tuşlarına bide power tuşuna beraber bastımm sanırım hard brick oldu işin aslı tableti 200 liraya aldım ve daha 3 günlük sence jig le çözülür mü sorunum ? işlemcide sorun yok baktım arkası ısınıyo fln bende az bişey anlıyorum daha önce wonder'im vardı ona belki 100 lerce rom yükledim hiç sorun yaşamadım bi tane tablet aldım oda 2 günde bozuldu lütfen yardım ediver hocam teşekkürler iyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter15hamit -- 17 Kasım 2013; 21:08:38 >
  • carter15hamit C kullanıcısına yanıt
    hocam ugrasmak laızm gönder bakalım

• ustam 200 tl lik tablete 100 lira fln çıkcaksa göndermiyim :/ bugün ne oldu onuda anlatayım '' şarjım bitmişti cihazı pc ye taktım şarj aldı bende onu fırsat bildim hemen flash programından orijinal romunu yükledimm sonra baktım ekranında böyle beyaz beyaz bi takım gruplanmış yerler vardı beyaz sayfaya girince belli olmuyodu ama siyah bi sayfa açınca hemen o beyazlık belli oluyodu bende dedim madem yaptık barı formatlıyalım romu tekrarda yükleyelim belki beyazlık gider oda bi attık formaktı bi dahada atamadım romu sonra şarja verdim şarjı full oldu sabah baktıgımdaa bu sefer aynı şeyi tekrarladı şarj almadı aynı hard brick gibi oldu şimdi tekrardan şarjın bitmesini bekliyorum çünkü şarjım bittiği zaman cihaz şarj almaya başlıyo ekran geliyor vs şeyler şimdi hiç tanımıyo sanırım formatladığımdan dolayı'' ona göre abi sizden yanıt bekliyorum iyi akşamlar... sağlıcakla..
  • iyi akşamlar abi az önce açtım cihazıı + ve - yi kısa devre yaptım şuanda şarj oluyo fakat ekran yok oda sanırım ben bunu sp flash programıyla formatlamıştım o yüzden ne ekran var nede bişey sadece şarj ışığı yanıyo ustam bilgisayar tanıyo ama sadece usbnin markasını tanıyo galiba neden dersen cihaz dark evopad marka ama pc 'alcatel single rds gibi bişey olarak tanıyo'' yardımları için teşekkürler abi iyi akşamlar...
  • iyi akşamlar hocam benım galaxy s3 kapandı açılmıyor yorumlardan okudugum kadarıyla ya jtag yapılcak yada emmc chip değişecek bana bunun hakkında biraz bilgi verebilirmisin
  • carter15hamit C kullanıcısına yanıt
    gönde rhocam bakalım

• volkanguzelyuz V kullanıcısına yanıt
    PM atıldı

• BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    tmm abi yakın zamanda gönderiyorum bu arada cihaz için şöyle söyliyim arka kapak tırnaklı hemen kapağı çıkardın mı her devre anakart işlemci pil mil hepsi gün yüzüne çıkıyo yani umarım senin için basit bi iş olacaktır... teşekkürler.. iyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.