Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustat benim Galaxy s2 *#06# yapınca imei null/null gözüküyor ne yaptım ne ettim düzeltemedim yapabilir misin?
  • genelde flash çip hatası ama elimde çipi kalmadı usta

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abicim bende mini 2 cihazı var dun internette dolaşırken ısındı snra telefon kendi kendine kapandı şimdi hiç ama hiç açılmıyor n-yapbilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakmaklak

abicim bende mini 2 cihazı var dun internette dolaşırken ısındı snra telefon kendi kendine kapandı şimdi hiç ama hiç açılmıyor n-yapbilir misin

mini 2 ?

• samsung galaxy mini 2 s6500d olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakmaklak -- 13 Ekim 2013; 18:25:33 >
  • gonder hocam bakalım

• Hocam HTC HD' cihaz dokunatik çalışmıyor kaça olur?
    HAyırlı bayramlar dileği ile
  • hocam sıfır kalmadı cıkma temizleri var 100 -130 tl civarı su an

• merhabalar.elimde teyzemin htc desire z telefonu var. factory reset yaparken kapandı 5-6 kere titredi.sonra da naptim nettim açamadım :( benden haber bekliyor.ne yapabiliriz usta buna? masraf tahmini ne olur
  • abi bende de bir telefon var ama böle yeni telefonlardan değil, nokia nın 6680 modeli telefona sadece beyaz ışık geliyor başka irşey yok.bu telefona bi el atabilir misin._? öle ederli bir makinede değil bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

merhabalar.elimde teyzemin htc desire z telefonu var. factory reset yaparken kapandı 5-6 kere titredi.sonra da naptim nettim açamadım :( benden haber bekliyor.ne yapabiliriz usta buna? masraf tahmini ne olur

selam genelde bahsettiginiz arıza nand flash arızası çözümü zor ancak nand flash degiserek giderilbilir am ayine de bi jtag denemekte fayda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ercansonmez1

abi bende de bir telefon var ama böle yeni telefonlardan değil, nokia nın 6680 modeli telefona sadece beyaz ışık geliyor başka irşey yok.bu telefona bi el atabilir misin._? öle ederli bir makinede değil bu arada

hocam malesef artık elimizde yedek parcası vs mevcut degil..

• az önce baktim telefon acildi yalniz hafıza kartından dosya okuyor gibi bi logoda kalıyor. cihaz donanimsal olarak sağlam galiba
  • Merhaba mustafa bey s3 cihazımda bir sorun var ve sanırım jtag ile düzeltebilir size getirmeyi düşünüyorum yarın çalışıyor musunuz ?
  • hocam ctesi acıgız pzar kapalıyız ptesiden itibaren yine devam..

• X10 miniyi bootloader unlock yapmaya çalıştım ama bootloader unlock olmuyormuş. Şimdi telefon açılmıyor. tık yok. bişey yapabilirmisin ?
  • Hallolur ustam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa hocama bende bir adet telefon gönderdim.Cihaz hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyordu.İzmirdeki telefoncular yapamadı.Hocam aynı gün cihazı onarıp aynı gün kargoya verdi saolsun.Her türlü sorunuza samimiyetle cevap veriyor,yardımcı oluyor.Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Mustafa hocama bende bir adet telefon gönderdim.Cihaz hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyordu.İzmirdeki telefoncular yapamadı.Hocam aynı gün cihazı onarıp aynı gün kargoya verdi saolsun.Her türlü sorunuza samimiyetle cevap veriyor,yardımcı oluyor.Teşekkürler...

T999 evet ayrıca 3g si de yapıldı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 30 Ekim 2013; 17:00:22 >

• Bizim ölü x10 miniyide diriltti arkadaş sağolsun.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.