Şimdi Ara

Severance : Blade of Darkness Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu korsan edindim, biraz araştırım opengl fixini uyguladım. 9600 gt ve i3 540 ile kasıyor oyun düşük çözünürlükte bile. Var mı bunun bir çözümü? Tamam grafikler dönemine göre iyi hoşta höh yani bu sistemde bu oyun nasıl kasar?

• Planescape torment te galiba senin dediğin gibi bir kasma olmuştu bende o da eski oyundur bilirsin belki internette çözümünü bulmuştum senin için işe yarar mı bilmem

Masaüstüne sağ tıkla > Özellikler > Ayarlar > Gelişmiş > Sorun gider

Orda donanım ivmesi var en son ayardadır büyük ihtimalle onu kısıyorduk ama ne kadar kısıyorduk bilemiycem istersen tek tek kısarak hepsini dene istersen internette bu çözümü bulursan bi bak. Galiba işine yaramıyacak ama yine de dene kolay gelsin.
  • Hala birilerinin bu oyunu oynadığını duymak güzel
  • kasmaması lazım :) 2006 da o adi masaüstümde bitirmiştim.

İnşallah buglu bir yere denk gelmessin.
  • Ya bende yıllar önce 64 mb onboard ile oynadığımı hatırlıyorum da ufaktım o zamanlar pek anlamamıştım. Dark Souls'u bitirince hızımı alamayıp buna saldırdım ama elimde patladı. Bakalım biraz daha kurcalayayım.
  • Gog sürümünü deneyeceğim birde sanırım çözümü bilen yok.
  • Arkadaşlar gog sürümü sorunsuz çalıştı yalnız oyun save olayı yok mu? Bir miktar ilerledim ama ölünce başa sardı ya hu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of The Storm Kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun save özelliği var, hatta quick save/load kısayolu da atayabiliyorsun ayarlardan.
  • BoBaFeTT kullanıcısına yanıt
    Ne oyundu ama ya Bütün karakterlerle bitirmiştim ve hç sıkılmadan oynadığım okul zamanı oyunlarımdandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

oyunun save özelliği var, hatta quick save/load kısayolu da atayabiliyorsun ayarlardan.

Teşekkürler hocam bakıyorum.

Hocam birde kalkan kullanamıyorum ya. Kalkanı yerden alıyorum ama elime alamıyorum. Nasıl yapıyoruz kalkanı ele almayı?

Hocam kontrollerde save tuşunu bulamadım. Öyle bir şey yok. Biliyorsan söyler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Temmuz 2013; 14:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

oyunun save özelliği var, hatta quick save/load kısayolu da atayabiliyorsun ayarlardan.

Hocam birde kalkan kullanamıyorum ya. Kalkanı yerden alıyorum ama elime alamıyorum. Nasıl yapıyoruz kalkanı ele almayı?

Hocam kontrollerde save tuşunu bulamadım. Öyle bir şey yok. Biliyorsan söyler misin?

Dostum hatırladığım kadarı ile R tuşu yada C tuşu kalkanı eline alma bırakma tuşu olması lazım tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

quote:

Dostum hatırladığım kadarı ile R tuşu yada C tuşu kalkanı eline alma bırakma tuşu olması lazım tam emin değilim.

Evet r tuşu kalkan tuşu ancak eline almıyor. Köşede görünüyor ama eli boş kalıyor. Yüksek bir seviye falan mı istiyor acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

quote:

quote:

Evet r tuşu kalkan tuşu ancak eline almıyor. Köşede görünüyor ama eli boş kalıyor. Yüksek bir seviye falan mı istiyor acaba?

Elinde ki kılıçla alakalı olabilir, belki onuda bir değiştir.
    Daha sonra tekrar dene baya oldu dostum ben oynayalı tam olarak hatırlayamıyorum.

• Kayıt tuşunu bulamadım anca game menüsünden elle kaydettim, kayıtlı oyunu açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor.

İhtiyar adamla yeni bir oyun açtım bayağı bir ilerledim kale bölümünde tık demedi mazallah. Oyun dehşet, özellikle ışıklandırmalara ağzım açık kaldı. Souls serisi müthiş etkilenmiş bu oyundan bu bir gerçek. Tavsiye ederim yılının çok ötesinde bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Temmuz 2013; 20:05:07 >
  • Gerçekten harika bir oyundu. Bir kez şövalye ile bir kez de barbar ile bitirmiştim. Savaş sırasında komboları olsun, taktikleri olsun harika bir oyundu. Oyundaki o karda yürüme sesini karlar içinde geçen Skyrim bile yapamadı hey gidi günler hey.
  • Blade of Darkness zamanının en iyi oyunlarındandır
  • lan bu oyunda öldüğüm kadar kolay bir şekilde hiç bir oyunda ölmemişimdir. hele oyunun ilk başlarıdna arkadaş 1 tane orkla savaşmak için ne çaba harcıyordum ya... zamanlama çok önemlidiydi, kalkan kullanmak, kılıcı zamanında savurmak falan yani zamanlama çok önemliydi. öyle diğer oyunlardaki gibi gir düşmanın burnunun dibine salla kılıcı değildi, yakına gelince kılıçla vur, sonra geri geri uzaklaşıp mesafe koy ve tekrar saldır.
    ayıca kılıç vs. dövüş-hareket animasyonları da çok gerçekçiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hand X

Blade of Darkness zamanının en iyi oyunlarındandır

tapınaklı yerde bug vardı kutlu suyu dökemiyordum onun içim hiç unutmam tabi çokta beceri isteyen bir oyun.
  • Hayatımın oyunu ya, nerden de hatırladım şimdi En sevdiğim karakter barbar Tukaram'dı, o devasa kılıçları çok hoşuma gidiyordu. İlk oynayışlarımda, gizli Rune'ların bir kısmını bulamamıştım, ve öyle olunca en sondaki abyss turunu oynayamadan oyun bitiyor. The Tower of Dal Gurak turundan sonra, şeytanın inine indiğimiz bir abyss turu vardı. Oyunun müzikleri efsaneydi, bugüne kadar daha iyi müzik görmedim hiçbir oyunda.

Şu oyunu bi remake yapsalar keşke, hep istemişimdir. Orjinalini çok bozmadan daha iyi grafiklerle felan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.