Şimdi Ara

Heroes Of The Storm Kapanıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Heroes Of The Storm Kapanıyor.


    Blizzard'ın MOBA dünyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçladığı Heroes of the Storm kapanıyor, oyun "süresiz bakım" moduna alındı.


    Heroes of the Storm kapanıyor. 7 yaşındaki oyun, Blizzard'ın dün akşam saatlerinde yayınladığı açıklamaya göre "süresiz bakım moduna" alınacak. Bu da, oyuna yeni bir kahraman, harita vb. şeylerin gelmeyeceğini, sadece sunucuların aktif tutularak "gerektiği takdirde" dengeleme yamalarının gelmesi demek. Overwatch kahramanı Mei, Heroes of the Storm'a eklenen son karakterlerden olmuştu, takvimler ise 2020 yazını gösteriyordu.


    Heroes of the Storm kapanıyor, oyuna artık güncelleme veya yeni karakter gelmeyecek.


    Gelecekte yayınlanacak Heroes of the Storm (HOTS) yamaları sezonluk ödülleri, haftalık bedava kahraman rotasyonunu ve oyun sunucularını "canlı tutmayı" amaçlayacak. Blizzard, oyuncu topluluğuna hediye olarak, haftaya gelecek bir yama ile son derece nadir bir mount olan Epic Arcane Lizard bineğini bütün oyunculara hediye edecek.


    Blizzard, 2018 yılında oyunun "esports kanadını" kapatmış ve takımı büyük oranda küçülterek başka projelere yönlendirmişti.Oyuna resmi olarak eklenen son kahraman ise 2020 Aralık ayında gelen Hogger'dı. Yani bu kararın biraz da malumun ilanı olduğu söylenebilir. Yine de oyun üzerinde çalışmaya devam eden geliştiriciler 2021 yılı boyunca çeşitli skin ve benzeri kozmetikler eklemeye devam etmişlerdi.


    Alıntı

    metni:
    Heroes of the Storm kapanıyor (merlininkazani.com)







  • Bu zaten belliydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum bu konuda. Oyun ilk çıktığında alfa sürümüyle oyuna başlamıştım. İnanılmaz bir hype ile.
    Warcraft evreninde geçen bir moba gibiydi. Blizzard her zaman türü yaratan firma olmuştur, devamını getirmiyorlar. Her zamanda bunun ekmeğini riot yemiştir.

    Yine de kendi içerisinde güzel bir oyundu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • moba oynayanlar ne oynuyor dota ve lol dışında? ben hala hots oynuyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.