Şimdi Ara

Sevdiğinizle değil sizi sevenle olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevecek kız bulamadım çoğu zaman zor beğenirim. Güzel olan aptaldı, çirkinler fazla yılışıktı. Arada güzel ve akıllı kızlar tanıdım hatta hoşlandıklarım oldu ama ya onlar benden hoşlanmadı ya da sevgileri vardı.

Hani derler ya güzel kızlar hep yalnız olur kimse cesaret edip yaklaşamaz. Külliyen yalandır. Güzel ve boşta olan kız yoktur. Siz boşta sanarsınız ama wp, instagram, faceden en az 10 erkekle yazışır.

Zamanla bu durumu kabullendim artık kızlarla sadece arkadaş olarak takılıyorum. Karşılıksız duyguların peşinden koşmak zaman kaybından başka birsey değil.

Uzaktan sevmemek gerek acı cekmemek için. Hayatınız boyunca asla elini tutamayacağınız kızları sevmeyin.

Siz sevgimden vazgeçmiyorum diye kendinizi kandırırken onun için sadece yüzsüz biri olursunuz. Size değersiz bi böcek gibi bakarlar.

Yalnızğı kabullenin ve keyfinize bakın sizden hoşlanan kızlar illaki çıkacak karşınıza, mal değilseniz kızın sizden hoşlandığını anlarsınız zaten.

Baktınız sizden hoşlanan kız iyi, dış görünüşü de fena değil o kıza bi şans verin. Emin olun sizi mutlu edecek kız ondan başkası değildir.

Değmeyecek kızların peşinden koşmayın yüz verip bi taraflarını kaldırmayın sonunda sadece siz üzülürsünüz kızların umrunda olmazsınız.

Sizi seveni sevin sevmeyeni bi tas su bile vermeyin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizi seven ne gezer kardeş..
  • Hayır dostum hayır.
  • Ya hic kimse sevmiyorsa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Artık kızlarla sadece arkadaş olarak takılıyorum.Baktınız sizden hoşlanan kız iyi, dış görünüşü de fena değil o kıza bi şans verin.'
    Yaşadıklarımdan sonra şu dediklerine aynen katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.