Şimdi Ara

Sevdiginiz kiz size 'kardeşim' diyorsa umut vardir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kizla konuşmaya başladığımda kiz bana bi kac kere kardeşim, kardesimsin , dostun demişti sonra umudumu yitirmedim ve kızla konuşmaya devam ettim zamanla konusmamdan bakislarimdan ondan hoslandigimi belli etmeye başladım. Ve şunu fark ettim ki son 2 ayda bana hiç kardeşim dostum demiyordu bugün kiza onu sevdiğimi söyledim oda bana "son 2 3 ayda benden hoslaniyor mu acaba düşüncesi vardı aklımda son 1 ayda emin gibiydim benden hoslandigindan bende seni seviyorum " dedi
    Belli bi zaman geçtikten sonra dedim ki sen bana kardeşim demistin ya dedim kizda " o zamanlar benden hoslandigini bilmiyordum ve senin rahatsız olmaman için kardeşim demiştim " dedi

Sonra kafeden çıktık elimi ona doğru yukarı kaldırdım ve gülümsedim oda nee dedi güldü bende gülerek kafa salladim kizda elimi tuttu

Yani beyler her şey özgüvenle alakali bunu bir kez daha anladım ve birini eğer gerçekten seviyorsanız asla vazgeçmeyin

Son olarak şunu belirtmek isterim forumda her yaştan üye var ama belli bi yaştan sonra " benimle çıkar misin" cümlesi çocukça kalıyor ne ben sordum ne o bekledi bunu sormami el ele tutusup yürüdük

Bunu sevdiği kiz "kardeşim" dediği için sevmekten vazgecen, umudunu yitiren dostlarim için anlattım ee tabiki her kız aynı olcak diye bir şey yok belki benim şansima böyle denk geldi bilemeyiz ama siz yinede Umudunuzu yitirmeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oluru var haldeyken hem onun hem benim yüzümden dost kalacağız. Hala ara ara yakınlastıkça olur mu diye düsünürüm aklım takılır , ama isler çok karısık. Arkadas olarak kabullenip hatta birini bulup zamanla aklımdan cıkarmam lazım ..
  • yaşlar kaç ?
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    25-21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.