Şimdi Ara

MKE'de Çalışmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu endüstride çalışma imkanları nelerdir? Hangi bölümden mezun olanlar başvurusunda bulunabilir ? Şu an araştırmaya devam ediyorum aynı zamanda size de sormak istedim, yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.



  • MKE mi?MKEK mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    MKE mi?MKEK mi?

    MKEK :) yeni öğrendim mkek miş.
  • kardeş oraya giremezsin.o kurum kadar lanet bi kurum yok ülkede.savunma sanayi ile ilgili az çok ilgili olanlar bilir.torpil falan dönüyordur kesin orada.yani o kadar mühendis hiç bi iş beceremeyip işte nasıl kalıyor hala anlamadım.

    savunma sanayiye meraklıysan yani çoğu mühendisliği kapsıyor sektör.aslında savunma sanayi değilde direkt savaş sanayisi demek daha doğru.itü , odtü gibi üniversitelerin mühendisliklerinden mezun olabilirsen yolun açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    kardeş oraya giremezsin.o kurum kadar lanet bi kurum yok ülkede.savunma sanayi ile ilgili az çok ilgili olanlar bilir.torpil falan dönüyordur kesin orada.yani o kadar mühendis hiç bi iş beceremeyip işte nasıl kalıyor hala anlamadım.

    savunma sanayiye meraklıysan yani çoğu mühendisliği kapsıyor sektör.aslında savunma sanayi değilde direkt savaş sanayisi demek daha doğru.itü , odtü gibi üniversitelerin mühendisliklerinden mezun olabilirsen yolun açık.

    Aynen savunma sanayine senin söyleminle savaş sanayine merakım var. Peki söylediklerin gibi iyi bir üniversiteden mezun olsam Türkiye'de çalışacak bir yer olmaz mı, mkek'den başka ?
  • olmaz olur mu bir sürü kaliteli firmalar var.roketsan , aselsan , sarsılmaz , otokar , tai , havelsan , tübitak sage...önemli olan senin neye merakın uzay sistemleri , kara sistemleri , piyade sistemleri , deniz sistemleri gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    olmaz olur mu bir sürü kaliteli firmalar var.roketsan , aselsan , sarsılmaz , otokar , tai , havelsan , tübitak sage...önemli olan senin neye merakın uzay sistemleri , kara sistemleri , piyade sistemleri , deniz sistemleri gibi.

    ohh, rahatladım. Kara ve piyade sistemleri diyebiliriz, ilk soruyu tekrar sorucam artık hangi bölümlerden mezun olmak gerekir? kimya mühendisliği, endüstri mühendisliği vs?
  • mke ankaragücü mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acheron

    mke ankaragücü mü?

    mke londraspor.
  • Makina ve Kimya Endüstrisi ' nden bahsediyorsun sanırım . Çoğunluk olarak makina mühendisi almakta olup alımlar KPSS'ye göre yapılıyor insanları yanlış bilgilendirmeyin . Bitirdiğin üniversiteyle alakası yok , ama KPSS'den de full'e yakın bir puan yapman lazım


    Edit: İşe alma prosedürü ;
    * Kurumumuzca yeni personel alımına ihtiyaç duyulması halinde, o yıla ait Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Bağlı Ortaklıklarının Genel Yatırım ve Finansman Programına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı eki Karar çerçevesinde işlem yapılmakta olup, personel alımları, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) başarılı olanlar arasından ÖSYM tarafından yerleştirme yapılmak suretiyle gerçekleştirilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 6 Haziran 2013; 22:23:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.