Şimdi Ara

Sevdiğin işi bulamamak,ne istediğini bilmemek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ay önce astsubaylık okulundaydım eğitim görüyordum ailemin yoğun baskısıyla bırakmak zorunda kaldım askerlik mesleğini gerçekten çok seviyordum. Daha önce teknik ressamdım o işi yapmak istemiyorum çok sıkıcı. Şuan ne yapsam ne etsem diye düşünmekten sabaha karşı 5 de uyur oldum,evden dışarı çıkasım yok arada kız arkadaşımla buluşmaya çıkıyorum o kadar. Bu durumun içinden nasıl çıkacağım ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye biraktin balikesirdemiydin? Tazminat ne verdin ?

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Niye biraktin balikesirdemiydin? Tazminat ne verdin ?
    Ankara’daydım jandarmaydım. Ailem istemedi ikna edemedim

Ankara beytepe anladim benide sozluye cagirmislardi gitmemistim simdiki aklim olsa giderdim kara asb olduk muvazzaf jandarma icislerine baglandi sartlar kosullar daha iyi özgursun tazminatlar fazla ve 15 sene zorunlu gorev sarti yok birakirsin istedigin zaman sozlesmeli sonucta.

Ben sozlesmeli diye gitmemistim keske gitseydim simdi tel orgulerin arkasinda omur geciyor nobetiydi su bu derken jandarma hic yoktan disarida bir nevi polis gibisin. Cok bunaliyorum 4 duvar arasinda tel orgulerin arkasinda uzaklasmak istiyorsun uzaklasamiyorsun ust kademeye yakin olunca daha beter

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ankara beytepe anladim benide sozluye cagirmislardi gitmemistim simdiki aklim olsa giderdim kara asb olduk muvazzaf jandarma icislerine baglandi sartlar kosullar daha iyi özgursun tazminatlar fazla ve 15 sene zorunlu gorev sarti yok birakirsin istedigin zaman sozlesmeli sonucta.

Ben sozlesmeli diye gitmemistim keske gitseydim simdi tel orgulerin arkasinda omur geciyor nobetiydi su bu derken jandarma hic yoktan disarida bir nevi polis gibisin. Cok bunaliyorum 4 duvar arasinda tel orgulerin arkasinda uzaklasmak istiyorsun uzaklasamiyorsun ust kademeye yakin olunca daha beter
    Valla hocam doğru söylüyorsun jandarma bu konuda en iyisi ama benim aileden olan bişeydi yapacak birşeyim yoktu malesef.tazminat da ödemedim eğitimde maaş almadan bıraktığım için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.